keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

LivBox Heinäkuu 2016

Olisi taas se aika; LivBox-esittely siis :) 



Olin tänään hieman etuajassa postin pisteellä paketteja hakemassa - onneksi ystävällinen myyjä suostui luovuttamaan myös LivBoxin minulle vaikken siitä viestiä ollut saanut (olin tulostanut Postin sivuilta seurantasivun mukaani).. :)


Heinäkuun teemana on:
"Suomineidon hellepäiviin"
(toivottavasti niitä helteitä taas saataisiin - viimeistään tuossa 1,5 vkon kuluttua kun jollain alkaa loma x))


Mukana boxissa oli kaikille tilaajille pari pientä extraa sekä pitkäaikaistilaajille pieni kiitos.
Mutta pidemmittä puheitta katsotaan tarkemmin sisältöä ja minun mietteitäni:



Elivo Arganöljy Käsivoide (ovh 3,70€/50ml)
"Elivo Arganöljy käsivoide hoitaa ja pehmentää tehokkaasti kuivaa käsien ihoa. Sisältää luonnollista, antioksidanttirikasta arganöljyä ja kotimaista rypsiöljyä, jotka tekevät ihon ihanan pehmeäksi. Glyseroli, aloe ja pantenoli kosteuttavat pitkävaikutteisesti. E-vitamiini toimii antioksidanttina. Käsivoide imeytyy nopeasti ihoon tahraamatta. Mieto hypotuoksu..."
Elivon mukaan tuloa oli paljon mainostettu - mikä nosti odotuksia ja sen vuoksi olinkin mikrosekunnin "plaah" kunnes ajatuksiin pälkähti, että minähän olenkin ollut töihin vailla mietotuoksuista (tai tuoksutonta) käsivoidetta. Tässä tuoksu on hyvin mieto, mutta pitää vielä töissä testata - tuoksuttomassa ympäristössä kevyetkin tuoksut aika tavalla voimistuvat o.O
Vaikuttaa imeytyvän hyvin ihoon eli voisi ollakin toimistohommiin oikein passeli kaveri.

"Herbina Body Mist -tuoksusuihkeet sopivat käytettäväksi niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin. Blue Lagoon on kuulas ja raikas vesituoksu, joka tuo iholle kesätuulen kuiskauksen ja vie mielen läpikuultavan veden kutsuvaan kimallukseen. Ensituoksu on sitruunainen vesituoksu, jossa on häivähdys ruohoa, melonia ja vihreää omenaa. Kukkainen sydäntuoksu sisältää vivahteita hedelmistä, kielosta, sireenistä, ruususta, jasmiinista ja persikasta."
 Minulle siis tuli Blue Lagoon - voisin kuvitella, että tässä pientä variaatiota on ollut!? Itse en ole jotenkaan oppinut näitä käyttämään - vaikka pari VS-bodymistiäkin omistan, mutta ehkä se vain pitää opetella..? Tuoksu vaikuttaa ihan kivalta.. Jos ei jää omaan käyttöön niin eiköhän tämä kodin helposti löytäne :)

"Erittäin kuivalle iholle suunniteltu vartalovoide hemmottelee ihoa hoitavilla ainesosilla. Glyseriini, sheavoi ja puuvillan siemenöljy kosteuttavat ihoa. Mieto, puhdas tuoksu."
Tätä ei löytynyt LJG:n omilta sivuilta, joten lainaus + hinta Sokoksen sivuilta. Tämän tuotteen kohdalla on ollut eniten variaatiota; boxista on löytynyt vartalo-, jalka- tai hoitovoide. Katsotaan iskeekö boxikateus kun näen mitä muuta konkreettisesti muut ovat saaneet :D Ensifiilis tästä on ihan jees. Olen tätä halunnut testata, mutta suuren vartalovoidemäärän vuoksi en itse olisi ihan heti ollut hankkimassa. Kädelle testattuna tuoksu ja koostumus vaikuttavat oikein passeleilta.

MSCHIC Natural Beauty Foundation Mineraalimeikkivoide (ovh 24€/30ml, boxissa 11g koko)
"Nestemäinen, parabeeniton ja hajusteeton meikkivoide, joka tuntuu ihanan kevyeltä iholla. Meikkivoide levittyy helposti, tasoittaa ihon sävyn kuulaan kauniiksi ja on täydellisen luonnollinen. Koostumus taittaa kevyesti valoa ja häivyttää ihon virheitä. Ihoa nuorentava koostumus. SPF 15.
Porcelain 0N on erittäin vaalean, Skandinaavisen ihon tummuusaste. Neutraali sävy (neutraali=lämmin- kylmä yhdistelmä)."
Minulle tämä tuli siis Porcelain-sävyssä - TUPLANA eli valitettavasti alla olevaa meikinpohjustuotetta en boxini mukana saanut :/
Sävy kuullostaisi, että saattaisi olla itselleni sopiva, pitää kokeilla. Tuo testerituubi on kyllä hieman karunnäköinen...

MSCHIC Mineral Primer Meikinpohjustustuote (ovh 26€/30ml, boxissa 11g koko)
"Silkinpehmeä Mineral Primer on parabeeniton ja hajusteeton meikinpohjustusvoide, joka silottaa ihon juonteet ja epätasaisuudet tehden meikistä pitkäkestoisen sekä ihosta huolitellun.
Väritön Mineral Primer luo virheettömän pinnan ja toimii siten täydellisenä pohjana sekä voidemaiselle että puuterimaiselle meikkivoiteelle. Voit käyttää pisaran Mineral Primeria myös yksinään kosteusvoiteen sijasta saadaksesi luonnollisen viimeistellyn ihon."
Tämä kuullostaisi kivalta ja mielelläni testaisin, mutta valitettavasti tosiaan tämä jäi boxistani uupumaan - pitää laittaa viestiä asiasta, josko olisi mahdollista tämä jälkijunassa vielä itselleen saada..


Pitkäaikaistilaajalahjana:
Vitalis Ihovoide (ovh 2,80€/18ml)
"Vitalis voide on todellinen voideklassikko. Se on kuulunut suomalaisten elämään jo vuosikymmenten ajan. Vitalis sisältää useita hoitavia luonnon vahoja ja öljyjä, kuten mehiläisvahaa ja lanoliinia. Se on hengittävä vedetön voide jossa vesi on korvattu glyseriinillä, joka sitoo kosteutta ihoon tehokkaasti. Tuotteessa käytetty Sorbitol myös kosteuttaa ihoa ja pitää sen pehmeänä.
Vitalis on parhaimmillaan huulivoiteena, mutta se on myös ihanteellinen kynsinauhoille ja karheiden kantapäiden hoitoon sekä auringon polttamalle että pakkasenpuremalle iholle.
Sitä käytetään myös erilaisten ihottumien hoitoon, vauvasta vaariin. Se on korkealaatuinen, kotimainen tuote
."
 Tästä tuoksusta tulee ehdottomasti lapsuusmuistoja mieleen :D Tämä taitanee löytää paikkansa yöpöydältä :)

Kaikille extrana tuli:
Vuokkoset ohutsiteitä (ovh 2€/14kpl, boxissa 2kpl)
Herbina Aqua Spa -vartaloemulsionäyte (ovh 6€/400ml)
Siteitä itselläni ei tule käytettyä, mutta pitää kai nämä jemmaan laittaa jos vaikka joskus jollekin kaverille äkkinäinen tarve iskee.. Herbinan vartalovoidetta on kiva testata, mutta minun käyttötottumuksilla tuolla 8ml näytteellä ei mahtane oikein kunnolla edes jalkoja saada rasvailtua :D


LOPPUYHTEENVETO
Täysikokoisia tuotteita oli siis boxissa 3kpl + pitkäaikaistilaajalahja, sen lisäksi näytekokoja neljästä tuotteesta (tai minulla kolmesta ;P). Kaikki tuotteet tullen varmaankin vähintäänkin itse testaamaan, mitään hurraahuutoja boxi ei sisällöllisesti aiheuttanut, mutta oli ihan ok, käyttökelpoisia tuotteita.



Minkälaista variaatiota sinun boxissasi oli minun boxiini nähden? Miltä sisältö sinusta vaikuttaa?

22 kommenttia:

  1. Tykkäsin boxin sisällöstä, sillä kaikki tulee omaan käyttöön. Minulta löytyi Lemon juice & glyserine lime & jogurtti in-shower vartalovoide tuon puuvilla vartalovoiteen sijasta. Kivan raikas tuoksu siinä. Lisäksi mulle tuli Herbinan body mist Paradise Passion tuoksussa. Siinä on todella mieto, mutta hedelmäinen tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo in-shower vartalovoide mulla on ollutkin ja itseasiassa jalkavoiteenkin olen merkiltä kokeillut (piti tarkistaa asia :D), joten siinä mielessä hyvä mäihä sattui omalla kohdalla tuon LJG-tuotteen kanssa :)

      Poista
  2. Tää näköjään boxi, josta mulla ois tullu käyttöön kaikki muut, paitsi noi meikki- ja pohjustusvoiteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli sun osalta olisi oikein onnistunut paketti siinä tapauksessa ollut :)

      Poista
  3. Mulla oli muuten samanlainen boxi, mutta sain tuosta Lemon Juice &bGlycerin -sarjasta kantapäävoiteen, ja meikkivoiteen sävy oli eri. Hmm. Ei mitään riemunkiljahduksia, mutta aika OK.

    VastaaPoista
  4. Mulla on tosta LJG -brändistä ja niiden aikaa sitten testatusta käsivoiteesta niin huono kuva, että en millään meinaa kys. brändistä meinaa tykätä. Elivo olisi kiva testata! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina kannattaa antaa vielä toinen mahdollisuus :) Jos olet tuosta käsivoiteesta postannut niin en ainakaan äkkiseltään muista sitä lukeneeni..?

      Poista
  5. Ei olisi minua vakuuttanut, etenkin kun Herbinan Mist jo löytyy, samoin tuo puuvilla vartalovoide, jos se olisi myös minulta tullut. Käsivoide olisi mennyt eteenpäin, ehkä äidille tai myyntiin. Meikkijutut ei myöskään innosta.

    Vuokkoset... Noh, ei olisi tullut käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sattui tuuriakin matkaan kun ei tullut jo testattuja tuotteita vastaan vaan kaikki ovat minulle uusia tuttavuuksia :)

      Poista
  6. Itse en ole vielä pakettia saanut. Ei ollut mahtunut automaattiin. Siis mitä ihmettä? Kaikki automaattilokerot täynnä. Ensivaikutelma postauksesi mukaan positiivinen, mutta katsotaan, jos huomenna saan paketin hyppysiini, mitä sitten sanon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, onpas mälsää :/
      Toivottavasti boxi on käsiinkin saadessasi vielä mieluinen :)

      Poista
  7. Mulla oli Passion tuoksu ja In-shower vartalovoide. Ja primer oli mukana :D

    VastaaPoista
  8. Vähän petyin tähän boxiin, koska en ole varma riittääkö boxin arvo kattamaan edes boxin hintaa. Omassa oli jalkavoide tuota Juicyhommaa. En tiedä, boxi on ihana tavalliselle kuluttajalle, mutta toki bloggaaja joka testaa paljon kosmetiikkaa, niin odotusarvot korkeammalla, siksi olen hieman jäävi sanomaan. Normi kuluttajana boxi on ihan yes. :)

    Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oonkin yrittänyt tän suhteen kääntää sellaisen käytännöllisyysmoodin päälle :D Ja siinä suhteessa tämäkin boxi oli aika onnistunut :)

      Poista
  9. Mun boxi oottaa vielä postissa ja tän perusteella voisi sinne jäädäkin :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat