maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kesäkuun loppuneet I

Ig:n puolelle jo hieman ennakkokuvaa loppuneista laitoinkin, mutta käydään ne nyt tarkemmin taas täällä lävitse. Melkoisen kasan sain aikaiseksi jälleen, omasta mielestäni tosin pienemmän kuin aiemmin, mutta en tiedä onko tämä vain itse kehiteltyä harhaa :D


Kuvasta uupuu muutamat reissussa loppuneet tuotteet, mutta ei hätää - kuvasin ne hotellilla ennen roskiin heittämistä, joten nämä käsitellään myös.

Minulle on tainnut vakioksi muodostua aloittaa loppuneista hiustuotteista, joten aloitetaan näillä myös tällä kertaa :D


Batiste Dry Shampoo Fresh (200ml): Kts. aiempi postaus. Tästä tuoksukin on minun mieleeni. Jatkoon: Ehdottomasti!

Oriflame Nature Secrets: Nettle&lemon (250ml): Rasvaisille hiuksille (vai päänahalle?) tarkoitettu hoitoaine. Kivantuoksuinen, mutta en tiedä eikö tämä ollut tarpeeksi hoitava vai oliko käytössä ollut shampoo liian tujakkaa tavaraa, koska tämä ei aivan ideaalisti hiuksia selvittänyt, siksipä: Jatkoon: Ei.
 
Biozell Professional Texturizing Spray rakenne- ja volyymisuihke (100ml): Kuten nopeasta loppumisesta voi päätellä niin tykkäsin tästä kovasti! Jatkoon: Kunhan ensin noita varastoja olen huventanut niin tätä ehdottomasti tulen täysikokoisen yksilön vielä hankkimaan! (LivBox 5/16)


Brigeo Don't Despair Repair! Deep Conditioning Mask (29ml): Nappasin tämän epähuomiossa käyttööni hoitoaineen asemasta – toimi tässäkin tarkoituksessa hyvin. Jatkoon: Ehkä, jos joskus halvalla vastaan tulee. (LFBeauty Box 4/16)

Cutrin Pure ISM Anti-Green Shampoo (75ml): Ihan ok, mutta en koe kotikaupungissani ko.tuotetta tarvitsevani. Jatkoon: Ei. (LivBox 5/16)


 
Philosophy Paradise Girl (180ml): Ihanan tuoksuinen. Jatkoon: Ehkä.

The Body Shop Pinita Colada Shower Gel & Body Butter (60ml & 50ml): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Ehkä.


Balance Me Super Toning Body Polish (50ml): Omaan nenääni yrttinen tuoksukin on oikein miellyttävä mutta tuote taitaa olla sen verran kallis, että jää ihan sen vuoksi itsellä hankkimatta – huomattavasti halvemmallakin vähintäänkin yhtä hyviä vartalonkuorintoja löytyy. Jatkoon: Ei. (LF Beauty Box 4/16)


Oriflame Milk&Honey Gold Hand&Body Cream (250ml): Tykkään. Jatkoon: Kyllä, kunhan ensin varastoja olen huvennellut.


 
Essence Quick&Easy Sponge Nail Caring Oil (35ml): Tämä ei itse asiassa toiminut minulla ollenkaan, joten laitoin tähän heti alusta lähtien lisäyksenä toista kynsilakanpoistoainetta ettei aivan hukkaan purkki menisi.. Jatkoon: Ei.

Mavala Minute Quick-finish (5ml): Toimiva pikakuivattava päällyslakka, mutta ehkä omaan käyttööni järkevämpi hankkia päällyslakat suuremmassa koossa.. Jatkoon: Ei.
 
Fascy Moisture Bomb käsivoide – Greippi (80ml): Toimiva käsivoide, tykkäsin tuoksusta. Jatkoon: Ehkä voisi joskus toisessa tuoksussa hankkia.

L’Occitane Amande Hand Cream (10ml): Kuten muutkin L’Occitanen käsivoiteet niin myös tämä oli oikein miellyttävä niin koostumuksensa kuin tuoksunsakin puolesta. Jatkoon: Ehkä.





Kenzo L'eau par Kenzo Pour Femme EdT (100ml): Kts. aiempipostaus. Sain kuin sainkin tämän järkäleen käytettyä pois :D Ihana tuoksu, tähän vielä joskus tulen varmasti palaamaan. Jatkoon: Kyllä.


adopt’ Pamplemousse Grenade EdT (30ml): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Kyllä.
 
Dolce&Gabbana Dolce EdP (30ml): Kts. aiempi postaus. Ihastuin tuoksunäytteeseen, joka tästä LivBoxin mukana aikanaan tuli ja pitihän tämä tuoksukin hankkia. Aivan ihana edelleenkin <3 Jatkoon: Kyllä.



Sampar Skin Quenching Mist (100ml): Ei herättänyt oikein tuntemuksia, paitsi suihke oli melkoisen surkea ja loppuvaiheessa siirsinkin tästä pullosta mistin Sensain minisuihkepulloon. Jatkoon: Ei.
 
Oriflame Waterproof Eye Make-Up Remover (100ml): Ei vakuuttanut. Jatkoon: Ei.

Secret Key 24K Gold Premium First Serum (30ml): Tämä ei kyllä oikein vakuuttanut; koostumus oli jotenkin tahmeaa enkä kokenut tämän tekevän yhtään mitään. Jatkoon: Ei.
 

Koska tällä jo nyt alkaa olla pituutta niin paljon etten tiedä mahtaako kukaan jaksaa loppuun asti selata niin pätkäistään tästä poikki ja jatketaan huomenna loput. :)


Löytyykö loppuneista tuttuja tuotteita?

8 kommenttia:

  1. Siis miten sä saat näin paljon käytettyä :DD minä en ole saanut edes avattua tuota Biozellin suihketta kun yks on jo suihkinut sen loppuun :DD ja kyllä mä joka päivä käytän kaikkea?!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aikas paljon pidemmät hiukset kun sulla niin varmaan se osittain selittää miksi hiustuotteita kuluu enemmän/nopeammin (ja ovat ihan sen verran paksutkin ettei yhdellä suihkauksella saa vielä mitään aikaiseksi :D)

      Hajuvesistä voisin sen verran kommentoida, että nuo oli niin vajaita pulloja jo, että keskityin niiden pois käyttämiseen - nyt sitten saakin varmaan taas jonkin tovin odotella ennenkuin seuraava hajuvesipullo saadaan tyhjäksi (jos ei huomioida hajuvesinäytteitä).. :D

      Niin ja vartalotuotteita mä voin myöntää lotraavani aika tavalla xD

      Poista
  2. Mä en oo koskaan elämässäni saanut yhtäkään tuoksua täysin loppuun vielä :D Ellei lasketa niitä pieniä näytteitä. Pitääkin ottaa asiaksi käyttää ahkerasti vaan yhtä ja katsoa saako sen tyhjäksi :) Tuo Dolce houkuttelee mua, nimenomaan sen näytteen takia, aivan ihana tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi essencen juttuhan ei oo kynsilakanpoistoaine, se on kynsinauhoja ja kynsiä hoitava aine :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta, pitäisiköhän tuotteiden teksteihin tutustua tarkemmin ennenkuin ne ottaa käyttöönsä xD

      Poista
    3. Mulla kävi ihan sama kun ostin sen kaupasta ja luulin sen olevan kynsilakanpoistoaine ja vasta kotona rupesin tutkimaan tarkemmin :D

      Poista
    4. Mä en edes siinä vaiheessa tajunnut asiaa kun ei kynsilakat alkaneet lähteä xD

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat