perjantai 22. heinäkuuta 2016

Keitä te ootte te...


Karkkipäivän Sanni tässä jokunen aika sitten heitti pallon lukijoilleen ja pyysi esittäytymään ja, koska pidin ideasta niin ajattelin sen nyt sitten myös tänne ihan kylmänviileästi kopioida. :D

Eli idea on yksinkertaisesti se, että kerrot niin paljon tai vähän itsestäsi tänne kuin haluat esim. ikä, mistäpäin olet, kuinka kauan olet blogiani seurannut, mistä olet tänne eksynyt, mieleenpainuvin postaus, postaustoiveita tms. tms. Kaikkea maan ja taivaan väliltä ja sinä itse saat täysin määrittää mitä haluat kertoilla itsestäsi. :)

8 kommenttia:

 1. Minä olen Heli 48v. Nykyinen Kuusamolainen, ja Pohjois-Suomen itäosissa muutenkin ikäni asunut.
  Eronnut, lapseton yhden kissan emäntä, lukemista ja valokuvausta harrastava luontoihminen.
  Kosmetiikka on myös lähellä sydäntäni ja sen huomaa wc/kylppäristäni vieraskin :)
  Yhtään en muista mistä olen blogiisi osautunut mutta muistelisin ainakin vuoden pari lukijanasi olleeni. Pidän selkeästä tavastasi kirjoittaa ja aiheet kosmetiikkafriikkinä on laidasta laitaan mieleen.

  VastaaPoista
 2. Olen 24- vuotias erityisopettajaopiskelija Itä-Suomesta. Omistan kaksi kissaa ja kihlatun, jonka kanssa astelemme avioon ensi kesänä. Blogiasi olen seurannut noin puoli vuotta. Muistaakseni jostain toisesta blogista olen tämän bongannut :)

  VastaaPoista
 3. Mää oon kolmikymppinen oululainen. Mietin vielä, että mikä musta tulee isona. :D Kynsistä oon blogannu pari vuotta omaksi ilokseni ja kirjoista puolisen vuotta. En muista mistä sun blogin löysin. Tykkään tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varmaan sinunkin blogissasi joskus vieraillut, mutta linkkaatko sen vielä tähänkin jos vaikka jotakuta muutakin kiinnostaa? :)

   Poista
 4. Minä taas olen kosmopoliitti yrityskonsultti (alana lääketutkimus ja projektinjohto yms.). Muistaakseni löysin blogisi alkuvuonna, mahtoi olla jonkin minun blogiini laittamasi kommentin kautta.

  Kosmetiikka on alkanut kiinnostaa - joskaan en osaa selittää miksi. Ehkä siinä on jotakin samaa kuin lääkkeissä, joskin tutkimus jne. ovat täysin eri maata noissa piireissä.

  Noh, kiva lukea kuitenkin kaikenlaisista tuotteista ja niiden tehosta tai tehottomuudesta!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuin transformers!

Bongasin Avonin valikoimista mielenkiintoisen puhdistustuotteen, jota ehdottomasti halusin testata ja pyysinkin sen vuoksi testiin: ...

Luetuimmat