perjantai 8. heinäkuuta 2016

Jolie Box Heinäkuu

Osa sai jo toissapäivänä boxinsa, mutta ihmeen kaupalla sain itseleni olemaan pahemmin spoilaantumatta sisällöstä. :D


Heinäkuun teemana on:
"Lempeä, lämpöä ja lomaa <3"


Ja jälleen kiittelen pakkauksesta; täyttää priimaa!
Lisäksi pakettia avatessani nenääni tuli luonnonkosmetiikan tuoksu <3
Mutta siihen sisältöön:


"Hellävaraisesti puhdistavat liinat poistavat iholta meikin ja epäpuhtaudet. Aloe vera kosteuttaa ja valkoinen tee kirkastaa sekä uudistaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja myös silmämeikin poistoon. Valmistettu 100 % biohajaovasta luomupuuvillasta. Sisältää 25 liinaa. Vegaaninen tuote."
 Kätevät matkalle mukaan tai swatchausten pyyhkimiseen, muutoinhan itse en puhdistusliinoja käytä..

"Hurraw! -huulivoiteet ovat ihanan makuisia ja tuoksuisia, mutta silti täysin luonnollisia – ilman mitään ylimääräistä! Kaikki sarjan huulivoiteet ovat vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja sekä raakoja (raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen). Voiteet sisältävät kylmäpuristettuja, huulia ravitsevia kasviöljyjä, kuten manteliöljyä, avokadoöljyä, kaakaovoita, jojobaöljyä, oliiviöljyä, risiiniöljyä sekä seesamiöljyä."
 Tätä makua sivuilta löytänyt. Käsittääkseni kyseessä on tämän kesän uutuustuote, joka ei vakivalikoimaan jää!? Itsehän jo yhden kyseistä huulivoidetta omistan, joten tämä lähtee kiertoon - vaikka aivan ihana onkin <3

Tätä en Jolien verkkokaupasta löytänyt ollenkaan, joten linkki vie nyt Biodellyn sivuille, josta lainaan myös tuotekuvausta:
"Ylellinen hiuksiin jätettävä hoitoainespray, joka ravitsee, kosteuttaa ja auttaa säilyttämään värin. Ainutlaatuinen yhdistelmä Tanskan luonnosta peräisin olevia ainesosia parantaa hiusten kuntoa ja suojaa hiusta värin haalistumiselta ja lämmön vaikutukselta. Tekee hiuksista helposti kammattavat. Ravista hyvin ja suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin tasaisesti. Valmistettu tuulienergiaa hyväksi käyttäen."
 Tuotteena vaikuttaa mielenkiintoiselta, itsehän tykkään hiustenpesun jälkeen hiuksiini aina jotain hoitotuotetta laittaa (varsin näiden vaaleiden raitojen myötä..), joten tämä jää ehdottomasti käyttöön.



"Doft on kahden helsinkiläisnaisen, Veronika Kantasen ja Sonja Krogiuksen, ihana saippuamerkki. Doftin saippuat valmistetaan käsityönä lähituotteina ja niissä yhdistyvät eettisyys sekä estetiikka. Doftin saippuoihin käytetään luonnon parhaita antimia: hurmaavia eteeristen öljyjen sekoituksia ja kasvipohjaisia rasvoja."
Myöskään tätä tuoksua en sivuilta löytänyt. Kikatuksessa tuoksuvat siis salvia&appelsiini, joista salvia ehdottomasti voimakkaammin - juuri tämä saippua toi pakettiin tuota luonnonkosmetiikan tuoksua :D Tämä taitanee löytää tiensä vanhempieni luokse, itselläni palasaippuaoita on jo aikamoinen läjä jemmassa..

Velea Fina Silk -kasvosieni (ovh?)
Kasvojen puhdistukseen, meikinpoistoon ja kuorintaan tarkoitettu luonnostaan antiseptinen ja hypoallergeeninen kasvosieni Kroatiasta Adrianmeren alueelta. 
Tätä kyseistä tuotetta en Jolien verkkokaupasta löytänyt enkä oikein muualtakaan, joten hintakin on kysymysmerkillä. Mielenkiinnolla lähden testaamaan päihittääkö tämä Konjac Spongen :D

Little Butterfly Love Eternal Baby Massage Oil (ovh 22,50€/50ml, boxissa 10ml koko)
"Ylellinen, ekosertifioitu hierontaöljy syväkosteuttaa ja ravitsee vauvan ihoa. Luomulaatuinen, erityisesti vauvojen herkälle iholle kehitetty öljysekoitus koostuu suojaavasta ruusunmarjasta, ihon paranemista edistävästä kehäkukasta, ravitsevasta aprikoosista sekä ihoa pehmentävistä argan-, aprikoosi-, viinirypäleensiemen- ja jojobaöljyistä. Häivähdys puhdasta mandariinia ja appelsiinia viimeistelevät koostumuksen miedolla, hennon makealla ja raikkaalla tuoksullaan. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote."
 Itselläni kun ei vauvaa ole enkä ole pieniinpäin niin tämä taitanee lähteä myös kiertoon, onneksi lähipiiriin on useampikin ystävä pyöräyttänyt vauvoja niin eiköhän tämä jollekulle kelvanne ;D

Acorelle Sun Gel SPF30 (ovh 30,90€/30ml, boxissa 5ml koko)
"Helposti levittyvä aurinkosuojabalmi on täysin läpinäkyvä ja sopii täydellisesti kasvoille. Titaanioksidi ja karanjaöljy suojaavat UVA- ja UVB -säteitä vastaan. Karanjaöljy toimii voimakkaana antioksidanttina ja suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Aurinkosuojabalmin pehmeän luonnollisesta tuoksusta on havaittavissa temppelipuun vivahteita. Käytännöllisen pumppumekanismin ansiosta tuotetta on helppo annostella. Sopii kaikille ihotyypeille."
 En ole aivan varma linkkasinko tähän oikean tuotteen; sivuilla puhutaan balmista ja purkissa lukee gel.. Aurinkosuojavoiteita minulla on ihan mieletön määrä kertynyt, mutta ehkä tämäkin pitää kuitenkin testata, luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteita ei nimittäin koskaan aikaisemmin ole tullut kokeiltua..


Näiden lisäksi näytteet:
John Masters Organic hiusnaamio, Mossa puhdistusvaahto ja BB-voide sekä Absolution suihkugeeli ja vartalovoide.
(Tuon Acorellen aurinkovoiteen olisi kyllä ehkä tähän joukkoon voinut laskea mukaan, mutta menköön nyt tuonne toiselle puolelle..)


LOPPUYHTEENVETO
Ei aivan yhtä huikea kuin kesäkuu, mutta ehdottomasti rahoilleen sai vastinetta. Muutama tuote lähtee kiertoon, mutta enemmistöä tulen ainakin kokeilemaan - kiva muuten päästä vihdoinkin Mossaa testaamaan, vaikkakin näytteiden muodossa. :)



Joko sitä olet laittanut Jolie Boxin tilaukseen? 
Mitä tykkäsit tämän kuun sisällöstä?

9 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita, mutta kenties vaatimattomampi boxi kuin edellinen. Jolie Box on kuitenkin hintava. Jotenkin tuolla rahalla mieluiten sitten ehkä valitsen juuri ne lempparituotteet kaupasta, vaikka boxien yllätysmomentin hurman tiedostankin. :)

    Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmebloggaajille pitäisi olla joku tosi spesiaali boxi, että siitä saman ilon saisi itselleen kuin "tavantallaaja" :D mutta se yllätysmomentti vielä itseäni siinä määrin kiehtoo, että näitä tulee tilailtua :D

      Poista
  2. Selkeästi edellistä hieman vaatimattomampi boksi, vaikka joukossa oli mielenkiintoisiakin tuotteita.

    VastaaPoista
  3. Ei niin houkutteleva kuin edellinen enkä tämän perusteella raaskisi sijoittaa 70 e ylläriboxiin. Vaikka se ylläri aina mukava onkin ;) paljon kuitenkin testattavaa mutta ehkä se spessutuote puuttui?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihteluahan näissä aina väkisinkin tulee; välillä on ihan huippu sisältö ja toisinaan ei osu nappiin ihan niin hyvin, mutta uskon ja luotan, että elokuussa sisältö on taas ihan superia :D

      Poista
  4. Tuli tosta spoilaamisesta mieleen, että mä ite yritän olla laittamatta liian aikaisin mitään kuvaa Jolie boxin sisällöstä, etten spoilaa keneltäkään mitään. Nyt sain paketin varmaan ensimmäisten joukosta, mutta viime kuussa sain odottaa muutaman päivän, kun instagram jo "pursusi" ;) kuvia Jolie boxista.

    Mulla on kuuden kuukauden tilaus. Tykkäsin tästä paketista sen puoleen, että oli kiva, että täyskokoisia pakkauksia oli enemmän. Luonnollisesti ne ovatkin sitten vähän arkisempia, mutta ei se minua haittaa. Lisää mielipiteitäni täältä: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/07/vihdoinkin-luonnonkosmetiikan.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin juuri tuosta syystä yleensä boxeista Ig:n puolelle lataan vain kuvan missä näkyy boxin nimi ja tännekin pyrin ensimmäiseksi kuvaksi laittamaan sellaisen missä tuotteet eivät näy :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat