maanantai 18. heinäkuuta 2016

Etanavoide

Olen jo aiemminkin kokeillut etanaista kasvovoidetta ja koska kokemukset eivät hirvittävät olleet niin en ainakaan irvistellyt saadessani Bearelilta testiin ihastuttavan Misshan setin.


Voiko kauniimpaa pakkausta ollakaan?


Ja sisältö täyttä kultaa <3 Setti on siis:
joka sisältää 47ml etanavoiteen sekä 20ml yönaamion.


Lainaus sivuilta:
"Tämä tehopakkaus sopii kaikille ihotyypeille. Kasvovoide ja -naamio ravitsevat ihoasi päivän ja yön aikana. Etanavoidetta ja yönaamiota suositellaan erityisesti normaalille, rasvoittuvalle, herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle. Jos sinulla on hyvin kuiva iho, suosittelemme lisäämään ihonhoitorutiiniisi myös Cell Renew Snail -sarjan emulsiovoiteen (esikosteuttaja), joka levitetään ennen näitä tuotteita. Etanavoide sisältää etanaseerumia 70% ja yömaski 15%. Lue alta, miten etanaseerumi ja muut vaikuttavat aineet jälleenrakentavat ja hoitavat ihoa.

Tärkeimmät tehoaineet:
Etanaseerumi: uudistaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää paljon vaikuttavia ainesosia (mm. hyaluronihappo, proteiinit, peptidit), jotka kiihdyttävät iholle elintärkeiden rakennusaineiden, kollageenin ja elastiinin, tuotantoa sekä kosteuttavat ja korjaavat vioittunutta ihoa.
Baobab-uute: suojaa ihoa kuivumiselta ja sitoo runsaasti kosteutta iholle.
Syvänmeren vesi: auttaa kosteutta imeytymään ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.
Centella asiatica -kantasolu-uute: edistää kollageenin tuotantoa. Se neutraloi vapaita radikaaleja ja vähentää ikääntymistä edistävien ulkoisten ärsykkeiden, esimerkiksi auringon vaikutuksia.

Käyttö:
Etanavoide: Lisää kasvojen ja kaulan iholle kasvojen puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen.
Yömaski: Levitä kasvoille ja kaulalle ennen nukkumaanmenoa etanavoiteen sijasta tai etanavoiteen jälkeen. Kasvot kannattaa pestä seuraavana aamuna pelkällä vedellä, jotta iho pysyy kosteutettuna."


Koostumukseltaan etenavoide on ehkä kuvattavissa parhaiten geelimäisenä (kuvassa oikealla) ja yönaamio on voidemaista (kuvassa vasemmalla). Yönaamio on kohtalaisen kevyttä koostumukseltaan, joten jos olet yönaamioita raskaan tuntemuksen vuoksi vältellyt niin tätä sinun kannattaa ehdottomasti testata! 


Itse olen etenavoidetta käyttänyt aamuisin ja sopii meikin alle ainakin itselläni aivan loistavasti. Yönaamion olen sitten iltaisin käyttänyt ihonhoitorutiinini viimeisenä osana eli muun ihonhoidon päälle. Tuoksut molemmissa ovat omaan nenääni aivan ihastuttavia; kevyitä, raikkaita..

Ihossa tapahtuvista muutoksista käytössä en myöskään nyt lähde sen tarkemmin kommentoimaan, koska kuten aiemminkaan niin en niitä myöskään näiden kanssa huomannut; oma ihoni on sen verran hyvässä kunnossa ettei mikään radikaalimuutos ole edes mahdollinen (paitsi ehkä huonompaan suuntaan..), joten ihofiilis ja yleisestikin kokemus tuotteista ovat minulle ne tärkeimmät - omalla kohdallani ihonhoito on myös ehdottomasti hemmottelu ja sitä takuulla tämä setti tarjoaa!

Hintaa paketilla on 44,90€ (/Edit. pakkaus on itseasiassa tällä hetkellä tarjouksessa 39,90€ hintaan!)  eli saat tässä tuon näytekokoisen yönaamion kaupan päälle. Yönaamion voit ostaa myös täysikokoisena (tietoa koosta en sivuilta löydä, mutta muualla koko on 110ml) hintaan 23€.

Iso plussa muuten Bearelille myös siitä, että heillä on selkeästi listattuna INCI-luettelot sivuillensa, tässä halukkaille nähtäväksi vielä ko.tuotteiden INCIt:

Ainesosat / Etanavoide

Snail Extract, Dimethicone, Glycerin, Ethanol, Baobab Tree Extract, Bis-PEG-18methyl Ether Dimethyl Silane, Arbutin, PEG-11 Methyl Ether Dimethicone, Deep Sea Water, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Centella Asiatica Meristem Cell Culture, Ethylhexyl Isononanoate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Perfume

Ainesosat / Yömaski

Chamaecyparis Obtusa Water, Snail Secretion Filtrate, Glycerin, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Adansonia Digitata Seed Extract, Cetearyl Alcohol, Sucrose Polystearate, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sorbitol, Hydrogenated Polyisobutene, Fragrance, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Centella Asiatica Meristem Cell Culture, Xanthan Gum

Joko olet etanavoidetta testannut vai onko ajatus etanalimasta voiteessa sinulle liikaa? :D Entä yönaamiot; joko olet päässyt sisälle niiden maailmaan? :)


Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

8 kommenttia:

  1. Bentonin etanavoide on ihan huippua. Sitä on tullut ostettua useampikin tuubi. Kosteus- ja hoitotehot ihan parhaimmasta päästä :)
    http://tuubitoleranssi.blogspot.fi/2016/02/etanan-limaa-iholle.html?m=1

    VastaaPoista
  2. Mä olen tosi kauan halunnut kokeilla näitä Misshan etanatuotteita, monet tykkää ja kehuu ja tähän asti olen ollut ihan hurahtanut kaikkiin etanatuotteisiin mitä olen kokeillut. <3

    VastaaPoista
  3. Etanavoide kuulostaa kyllä vähän ällöltä, mutta toimii varmasti todella hyvin! :D

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen onneksi tuon ällötyksen yli päässyt, ei sitä enää oikein edes muista :D

      Poista
  4. Mua vähän ajatuksen tasolla ällöttää etanavoide, mutta täytynee jossain vaiheessa antaa ennakkoluuloille "periksi" :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat