torstai 9. kesäkuuta 2016

Toukokuun roskakasa II

..jatketaanpa sitten taas pidemmittä puheitta roskakasan tutkiskelua:




Herbina Kaura-suklaa Vartalokuorinta (150ml): Kts. aiempipostaus. Superherkullinen kuorinta. Jatkoon: Ehdottomasti!

Lush Volcano Foot Mask (125g): Hyvin mielenkiintoinen uusi tuttavuus, jos myös tulossa tarkempaa postausta. Jatkoon: Ehkä.

Lush Let The Good Times Roll (100g) *): Kts. aiempi postaus. Loppua kohti rakkaus tätä kohtaan ei yhtään vähentynyt, tähän tulen taatusti vielä palaamaan!! Jatkoon: Ehdottomasti!


Lumene 3in1 Gentle Cleansing Water (200ml): Ihan toimivalta vaikuttava tuote, tuoksuahan tässä ei ole. Jatkoon: Ehkä.

Yves Rocher Express Eye Makeup Remover (125ml): Ihan ok, mutta parempiakin on vastaan tullut (Lumene <3) joten.. Jatkoon: Ei.

Dabba Chamomile floral water (100ml): Kts. aiempi postaus. Kasvosuihkeet ovat nyt tulleet jäädäkseen ihonhoitorutiineihini – kiitos Dabban :D Tämä ei ehkä ihan lemppari näistä Dabban suihkeista ollut eli tähän en ehkä palaa, mutta muutamaan muuhun kyllä. Jatkoon: Dabba kyllä, ko.suihke ei.


TonyMoly I'm Real Mask Sheet, Aloe Moisturizing: Tämä on kerran aiemminkin vieraillut loppuneissa ja edelleenkin tykkään kovasti – kuten ylipäätään näistä kangasnaamioista! Jatkoon: Kyllä.

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-oil (28ml): Kts. aiempi postaus. Tykkäsin tästä kovasti ja voisinkin harkita joskus uudemmankin kappaleen hankkivani käyttöön. Jatkoon: Ehkä.

Madara Peel Brightening AHA Peel Mask (12,5ml): Lupaa tehdä ihossa hetkessä säteilevän, ei sovellu herkälle iholle. Itse en sitä maksimiaikaa (10min) uskaltanut naamiota pitää kasvoilla, mutta lyhyemmälläkin vaikutusajalla lopputulos oli kyllä mielestäni heleämpi iho eli ainakin omalla kohdallani koin tuotelupauksen pitävän paikkansa. Jatkoon: Kyllä.


Eucerin Anti-age Hyaluron-filler Night Cream (50ml)*): Kts. aiempi postaus. Valitettavasti Eucerinin maahantuonti käsittääkseni loppuun tämän vuoden lopulla, joten Suomesta näitä ei sitten enää jatkossa ole saatavissa. Jatkoon: Ehkä, riippuen jatkossa saatavuudesta.
 
Biotherm Aquasource Gel (15ml): Tämä voide oli ehdoton suosikkini joskus vuosia sitten ja olikin ihana uudelleen kokeilla vuosien tauon jälkeen – tuoksu on edelleenkin raikas ja ihastuttava ja koostumus ihanan raikastava, mutta ehkä vuosien saatossa iho on näiden lisäksi vielä jotain ekstraa alkanut kaivata. Jatkoon: Ehkä.

Vichy Aqualia Thermal Light (40ml): Kts. aiempi postaus. Ihan kiva ja toimiva tuote, mutta jäi sitten kuitenkin vain sille tasolle. Jatkoon: Ei.
 
Nuxe Nuxellence Detox (15ml): Ei herättänyt oikein tunteita puoleen eikä toiseen. Jatkoon: Ei. (LF Beauty Bag 1/16)
 
Pari tuotetta jäi kuvauksista myös uupumaan:

Lush Love And Light (55g) *): Kts. aiempi postaus. Tämä lähti jo Lushille palautukseen eikä sen vuoksi päässyt kuvaan mukaan. Tuotteena hyvä, mutta tuoksu ei ehkä ihan täysillä iskenyt. Jatkoon: Ei.


Darphin Azahar Cleansing Micellar Water (50ml): Oikein miellyttävä misellivesi, jos olisi edullisempi niin hankkisin varmasti lisää. P.s. Pullo jää ainakin hetkeksi reissupulloksi eli täytän toisella misellivedellä, on sen verran kätevän kokoinen eikä sen vuoksi tullut otettua mukaan kuvauksiin.. Jatkoon: Ehkä. (LF Beauty Box 1/16)

Ja sitten vielä toukokuun reissulla mukana olleet ja siellä tiensä päähän päätyneet:

 

adopt’ Freesia Magnolia EdP (30ml): Kts. aiempi postaus. Tämä oli koko kevään reissussa mukana, mitä nyt teenkään kun loppui kesken? :D Aivan ihana tuoksu, jonka voisin kyllä uudemmankin kerran harkita hankkivani. Jatkoon: Ehkä.

Real Techniques by Samantha Chapman Miracle Complexion Sponge: Kts. aiempi postaus. Tästä meikkisienestä tykkään kyllä kovasti ja voin ehdottomasti suositella, olenko jo tuplapakkauksen hankkinut tilalle :D Jatkoon: Jo hankittuna. (P.s. Halkaisin tämän ihan mielenkiinnosta - paljon homeisista meikkimunista puhuttu niin piti tämän tilanne tarkistaa :D)

Tigi Bed Head Urban Anti-Dotes shampoo+hoitoaine (75ml x2): Hyvät ja toimivat tuotteet, voisin ehdottomasti hankkia suuremmassa koossa mikäli joskus vastaan edullisesti tulisi. Jatkoon: Kyllä.

Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage (50ml): Ihan ok, mutta parempiakin on vastaan tullut. Jatkoon: Ei. (LivBox 5/16)


Toukokuun roskat saatu käsiteltyä, sitten vain keräilemään kesäkuun kasaa taas kattavaksi :D


*) Blogiyhteistyönä saatu, mielipiteet bloggaajan omia :)

6 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä aina hyvä määrä näitä. :D Katsotaan tuleeko ikinä sellaista kuuta, että saisi yhteen postaukseen. Mä olen nyt huhtikuun alusta kerännyt mun roskia ja musta niitä ei ole vieläkään niin paljoa, että niistä saisi edes yhtä postausta, mutta heinäkuun lopussa ehkä saattaa jo olla. :D

    VastaaPoista
  2. Kaura-suklaa kuorinta kuulostaa niin herkulliselta, että sen täytyy olla pala taivasta ;)

    VastaaPoista
  3. Olet innokkaasti adopt'ia käyttänyt :D Harmi kun Halpa-Halli on kiinni sunnuntaisin, niin ei pääse MUSin tapahtuman ennen/jälkeen siellä käymään, siellä kun noita myydään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyseinen tuoksu taisi eniten olla mieleeni kun noin nopeassa tahdissa sain kulutettua pois :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat