sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Pureskellen hampaat puhtaaksi?

Lushin myymälässä tässä eräällä kerralla käydessä sain mukaani kokeiltavaksi hammastahnaa tablettimuotoisena. Näitähän Lushilta löytyy useammassakin maussa niin mukaan kipattiin kaikkia makuja, että saisin testailtua mikä mahdollisesti olisin eniten minun makuuni.


"Oletpa avaamassa silmiäsi tai jo sulkemassa niitä, raikasta sitruunaa ja limeä sekä hyppysellinen apinanleipäpuun hedelmästä saatua jauhetta räjäyttävät suun puhtaaksi ja fressiksi."

 Bling:
 "Paljon blingiä vähällä vaivalla. Hammastahnatableteissa maistuu brasilialainen appelsiini ja guaranajauhe piristää hymyäsi."

 Boom!:
 "Elämä on arvaamatonta, mutta gunpowder-teen ja hiilen yhdistelmällä saat varmasti räjähtävää raikkautta. Maussa mukana merisuolaa, anista, mustapippuria ja mausteista colaa."

"Pidä suusi mintissä kunnossa. Puhdistava kaoliini ja tripla-annos minttua varmistaa, että tämä kiinteä hammastahna tulee raikastamaan suusi ja tekee hampaista hohtavat."

"Ruusu, vanilja ja passionhedelmän maku saavat veden kielelle ja hampaat puhtaiksi herkullisella hammastahnatabletilla."

Linkkien takaa löydät tarkemmat ainesosaluettelot.

Käyttö on helppoa: otat tabletin suuhun, pureskelet sen ja harjaat hampaat. Ainakin omalla kohdalla tabletista pureskeltuna tuli sen verran vaahtoa ettei hammasharjaa olisi edes välttämättä vedellä tarvinnut kostuttaa.

Käytössä tämä oli aika erikoinen uusi tuttavuus. Joissakin maku oli ehkä jopa hieman saippuainen, mutta muutaman käytettyään tähänkin tottui. Omaksi suosikiksi taisi nousta Miles Of Smiles, vaikkakin pussissa nämä sekoittuivat enkä kovinkaan hyvin Oral Pleasuren ja Boom!:n lisäksi muita toisistaan tunnistanut :D 

Hintaa näillä on 12,95€ ja pakkaus sisältää n.100tbl eli riittää 100 pesuun.
Voisin ehdottomasti harkita jonkin purkin hankkimista itselleni jemmaan matkoja varten - helppo napata vain tarvittava määrä tabletteja mukaan hampaiden pesua varten :D

Säilyvyydestä en ole aivan varma, pitää se tsekata seuraavalla Lushin vierailulla, mutta voisin kuvitella, että kuivatuotteena jokusen tovin kestävät käyttökelpoisina!?


P.s. Lushilta löytyy vielä myös jauhemuotoisena oleva hammastahna Tooth Fairy, jonka sanotaan maistuvan mansikoille ja karkeille ;)


Oletko sinä päässyt kokeilemaan näitä tai jotain muita erikoisemmassa muodossa olevia hammastahnoja vai pitäydytkö mieluummin vain siinä perinteisessä tahnassa? :D


(Näitä en siis saanut blogiyhteistyönä mukaani vaan ihan vain asiakkaana käydessäni ostoksilla mukaan testattavaksi :))




/Edit. Lushilta kommentoitiin, että tabletit ovat viime vuoden lopulla muuttuneet niin makunsa kuin pakkaustenkin suhteen. Aiemmin nämä ovat olleet pienessä pahvirasiassa, nykyisin muovipullossa (mahdollisesti juuri tuon ilmatiiviyden vuoksi) - pullon voi kierrättää energiajätteen mukana. Säilyvyyttä on valmistuksesta 14kk.

14 kommenttia:

  1. Onpas erikoinen keksintö. Jos asuisin lähempänä Lushin myymälää, saattaisin hakea itsellenikin testierän :D Ihan kiinnostuneena siis varmastikin kokeileisin, mutta varmaankin palaisin sen jälkeen taas tuttuun ja turvalliseen hammastahnaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos lähistöllä joskus pyörit niin kannattaa ehdottomasti testata, eihän sitä tiedä miten kovasti ihastut ;)

      Poista
  2. Juu, ostin joskus paketin (silloin ei vielä noin isoja pakkauksia onneksi ollut) ja hukkaan meni. Maku oli kamala ja niitä tabletin murusia jäi ikävästi pyörimään suuhun ja ne töksähteli ikeniin eli eivät liuenneet kunnolla, eikä myöskään vaahdonnut. Suuhun jäi kirjaimellisesti paha maku :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiskohan noissa tapahtunut muutosta, koska mulla ainakin tabletit liukeni hyvin suuhun ja vaahtoutuivat eikä niistä myöskään jäänyt mitään ylimääräistä jälkikäteen suussa pyörimään.. Eikä tuo makukaan mikään kammottava ollut :D

      Poista
  3. Lushilla oli joskus maailmassa pikimusta (ilmeisestikin aktiivihiiltä sisältävä) hammastahna, joka oli heti loppuunmyyty miltei joka paikasta. Omaa tuubiani metsästelin pitkin Eurooppaa, ja Belfastista se löytyi. Hiilen piti siis kaiketi raikastaa... Jokatapauksessa, sitä ei ole sen koomin markkinoilla näkynyt.

    Noita tabletteja pidän itsekin kätevinä juuri matkoilla, mutta ainakaan aiemmin käyttämieni säilyvyys ei ollut kovinkaan pitkä. Tabletit myös alkavat aikaa myöten imeä kosteutta, joten jos nyt ostaisin, pitäisin ne jossakin ilmatiiviissä säilössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kosteusasia kannattaakin ehdottomasti huomioida, jos noita joskus tulee itselleen hankkineeksi :)

      Poista
  4. Näppäriä! Aina napostelun jälkeen ei ole mahdollisuutta hampaitten pesuun. Kiva esittely, kiitos!

    VastaaPoista
  5. Kotona ei varmaan itselläkään tulisi käytettyä, mutta matkalla tosi jees. Säilyvyys tosiaan kannattaa tsekata. Lushin tuotteilla ei ole kovin pitkät säilyvyysajat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse käytinkin näitä reissuilla mukana ja oli kyllä todella näppäriä :)

      Poista
  6. Ei ole koskaan tullut testattua. Erikoinen keksintö.

    VastaaPoista
  7. Erikoinen ja nokkela tuote - ja varmasti hyvä vaihtoehto reissuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai vaikka mökkiolosuhteisiin, joissa ei vettä ole käytettävissä :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat