torstai 2. kesäkuuta 2016

Paras kuivashampoo?

Onko sinulla kuivashampoiden joukossa merkki, jonka puoleen käännyt jatkuvasti? Voisin väittää, että aika monien huulille nousee saman merkin nimi kuin minkä nimeen itsekin vannon..

lähde: http://www.batiste.fi/

Batiste on varmasti kaikille tuttu merkki?
Kyseessähän on yli 40 vuotta vanha brittimerkki, jolta löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva kuivashampoo. Itsellenikin näitä on kertynyt muutama...


Originalissa sanotaan olevan puhdas&klassinen tuoksu. 
Tropical tuoksuu minun nenääni ehdottomasti kookoksiselta.
Fresh on unisex-tuoksu, viileä&raikas.
Marrakech mausteinen.
Floral makean kukkainen.


Näistä nyt käytössä olevista Floral on ehkä eniten minun makuuni. Aiemmin käyttämistä Cherry ja Neon Lights ovat sellaisia mitä ehdottomasti kaipailisin uudelleenkin käyttööni..


Löytyykö sinulta Batistea vai vannotko jonkin muun kuivashampoon nimeen - vai peräti pärjäät kokonaan ilman? :D

11 kommenttia:

  1. Mä olen niitä ihmisiä joilla tää ei valitettavasti toimi ollenkaan. :( Mun lemppareita on moroccan oil, kevin.murphy ja Biozell. :)

    VastaaPoista
  2. En ole vielä koskaan kokeillut Batistea. Multa löytyy Rainbown kuivashampoo ja mulla se toimii hyvin :). Olen lisäksi kokeillut Oriflamelta kahta kuivashampoota, mutta ne eivät toimineet ainakaan minulla yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rainbown kuivashampoota en ole itse kokeillutkaan.. Oriflamen toista kuivashampoota testasin ja omalla kohdalla se oli ihan ok, mutta ei missään nimessä Batisten veroinen :)

      Poista
  3. Mä en osaa ollenkaan käyttää kuivashampoita :/, olen yrittänyt, mutta jotenkin ei ne vaan meikäläisen ohuessa tukassa toimi. Ja pitää olla niin kauhean varovainen, ettei se jämähdä tukkaan valkoiseksi jauheeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suihkin kuivashampoon hiuksiin aina pää alaspäin :D Jotenkin koen, että näin saan sen paremmin levittymään eikä niin herkästi jätä tummiin hiuksiin noita valkoita rantuja :)

      Poista
  4. Kyllä tää on se merkki, jonka ostan jos jotain tarttee hankkia. Ois kiva tuoksutella tota Floralia, mutta kaikissa Kickseissä ei ole testeripulloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo olisi kyllä hyvä, en tiedä olisiko itsellä tullut tuota Marrakechiä ostettua jos olisin tuoksutellut ennakkoon - ainakin nyt kesällä hieman liian mausteinen omaan makuuni.. :/

      Poista
    2. Mullq on kokemusta vaa originalista ja XXL-versiosta. Oon jotenki tosi huono käyttämään tälläsiä tuotteita,tuo kookoksen tuoksu kyl kuulostaa ihanalta :)

      Poista
  5. Cherry!! Se on nyt käytössä, tuli ostettua vuosi sitten Lahden Kicksistä ja vielä riittää :D
    Kuivashampoolla saa kivan nosteen hiuksiin, itsellä kun on suht ohut hius, niin näyttää semmoiselta kuin olisi sähköiskun saanut :'D

    Muita merkkejä kuin Avonia ja Batistea en ole tainnut käyttää, kun miulla kuivikset kestää niin pitkään.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat