keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

NSB Beauty Box

Kyllä, menin ja hairahdin tilaamaan tämän Facebook-yhteisö Nordic Style & Beauty kauneusboxin - tätä niin paljon yhteisössä hehkutettiin ja mainostettiin. Liha on heikko! :D

Sain siis tämän melkoisen kalliin (49€) boxin itselleni tänään kotiovelle Postin kuljettamana. Kuten blogiani seuranneet tietävät niin itsehän en noista postikuluista oikein välitä ja koska Beauty Pop Up!:ssa (jonka kautta ko.boxi tilattiin) on yli 50€ tilaukset postikuluitta niin jotain extraa mukaan piti keksiä ja näinpä tilaukseen lähti tarjouksessa ollut Marvisin hammastahna - tästä tarkemmin ehkä myöhemmin.. :)


Jos et ole ikinä tästä kuullut niin kyse on tosiaan tuolla aiemmin mainitsemani Facebook-ryhmän NSB (=Nordic Style & Beauty) yhteistyössä Beauty Pop Up! -verkkokaupan kanssa kokoama kauneusboxi. Hintaa tällä komeudella on tuo 49€ (joka siis ei sisältänyt postikuluja) ja arvoksi on sanottu olevan 110€ (katsotaan lopussa saanko saman summan tuotteiden yhteisarvoksi ;D).

Boxia on verkkokaupan sivulla mainostettu näin:

"Ensimmäinen Nordic Style & Beauty -yhteisön oma beauty box! Paketti sisältää kesän kuumimmat tuotteet kaikille kauneudesta ja kauneudenhoidosta kiinnostuneille."

Boxia oli rajoitettu erä myynnissä ja se tosiaan myytiin loppuun ennenkuin paketit lähtivät matkaan - muutkin hairahtuivat samoihin mainospuheisiin kuin minä xD

Mutta enemmittä höpinöittä katsotaan pitivätkö mainospuheet paikkansa ja mitkä ovat minun fiilikseni boxin sisällöstä.


Ensireaktioni oli pieni pettymys; tuotteet olivat pahvilaatikossa irrallaan eivätkä missään kivassa paketissa tai edes kääreissä kuten tähän mennessä kauneusboxien kanssa on tottunut.
Ennakkoon tiesin kaksi tuotetta mitä boxista paljastuu (nämä tuolla yhteisössä paljastettiin siis ennakkoon); Makeup eraser sekä Blotterazzi. 

Toisena pettymyksenä oli se ettei paketissa ollut mukana mitään lippusta missä olisi esitelty kauneusboxin tuotteet.

Mutta olivatko itse tuotteet pettymys?


Ensimmäisenä ne mitkä jo ennakkoon tiesinkin:

"Tarvitset ainoastaan vettä puhdistaaksesi meikin kasvoiltasi MakeUp Eraserilla! Saat puhdistettua myös vedenkestävän meikin helposti ja nopeasti.
Kastele MakeUp Eraser vedellä ja se on käyttövalmis!"
Tästä olen paljon blogeista lukenut ja ehdottoman mielenkiinnolla lähden testaamaan. Normaalihinnalla tätä en varmastikaan olisi tullut hankkineeksi vaikka tuote kovasti kiehtoikin. En oikein välttämättä usko tämän yksinään toimivan meikinpoistamiseen, mutta katsotaan kumotaanko nämä olettamukseni ;)

 "Korjaa kasvomeikkisi tyylikkäästi ihastuttavalla blotterazzilla!"
Myös tämä on blogeista tuttu ja samoin kuin edellinenkin; kovasti kiehtonut, mutta normaalihinnalla en varmastikaan tätä olisi itselleni tullut hankkineeksi.

Kaksi ensimmäistä siis tosiaan varsin hyvin sattuneita tuotteita minulle; kumpaakaan en omista ja molemmat ovat jo ennakkoon kiinnostaneet. Nämä tulevat varmastikin blogissa myöhemmin näkymään, katsotaan mitkä fiilikset tulevat näistä käytössä olemaan. 

Sitten loput neljä:

"Uusi bodyblender® -vartalomeikkisieni mahdollistaa itseruskettavien ja sävyttävien vartalovoiteiden levityksen ammattimaisen tarkasti ja tasaisesti."
Ensiksi katsoin, että tämä oli ihan normaali BeautyBlender, mutta ei sittenkään.. Itsehän en itseruskettavia en vartalolla juurikaan käytä, sävyttäviä jonkin verran. Ei siis olisi tuote mitä itse missään nimessä hankkisin, mutta kun nyt tässä mukana tuli niin pitäähän tämä ainakin testata - eihän sitä tiedä miten kovasti tuotteeseen ihastun!

"Color Switch® mahdollistaa monivärisen meikin teon vain yhdellä siveltimellä! Kuiva, kaksipuolinen sieni puhdistaa meikkijäämät siveltimestä niin, että värejä voi vaihtaa meikkiä tehdessä vaaleasta tummaan ja takaisin."
Tästäkin olen blogeista joskus lueskellut - tuote jota ilmankin pärjäisin, mutta kun nyt olen itselleni saanut niin jäänee käyttööni.

"Uutuus! invisibobble Original -hiuslenkkiä pienempi hiuslenkki. Sopii erityisen hyvin kampausten tekoon."
Yllätys yllätys; blogeista tuttu tuote. Ja jälleen sellainen mitä en ainakaan normaalihinnalla olisi itse tullut hankkineeksi, en ole aivan varma onko näillä minulle käyttöä, mutta jää jemmoihini jos joskus vaikka innostuisin kampauksia tekemään :)

BeautyBlender Solid BlenderCleanser -saippua (ovh 16,50€/28g, mukana n.15g koko)
"Käytä beautyblender®-meikkisienen puhdistukseen blendercleanser® solid -palasaippuaa, joka poistaa ylimääräiset jäämät beautyblenderistä. Sopii myös meikkisiveltimien puhdistukseen. Suosittelemme puhdistamaan beautyblenderin jokaisen käytön jälkeen.
Saippuan tuoksu on rauhoittava laventeli."
Harmi ettei kyseinen tuote tullut normaalikoossa, arvoa tälle tulee n.8,80€. Tulee omaan käyttöön.


LOPPUYHTEENVETO
Täytyy nyt sanoa, että ryhmä taisi lietsoa odotukset boxin suhteen niin korkealle etten tiedä oliko niitä edes mahdollistakaan täyttää? Kaikkien tuotteiden yhteisarvoksi sain hieman reilun 110€ eli sen suhteen olikin sitä mitä luvattiin ja sai ehdottomasti rahoilleen vastinetta. Voisinkin listata tähän ensimmäistä kertaa plussat ja miinukset kauneusboxista:

+ Kuudesta tuotteesta viisi täysikokoista ja viimeinenkin reilun kokoinen.
+ Kaikki tulleet tuotteet jäävät omaan käyttööni.
- Huonosti pakattu.
- Mukana ei kauneusboxeille tyypillistä esittelykorttia.
- Hinta korkea vaikkakin rahoilleen sai vastinetta.
- Liian samankaltaisia tuotteita; BeautyBlender oli ehkä hieman yliedustettuna.

Tämä kyseinen boxihan ei ole jatkuva vaan saattaa muutaman kerran vuodessa ilmestyä, riippuu kai suosiostakin. Tulisinko uudemman kerran tilanneeksi? En todellakaan tiedä, sen näkee sitten jos tämä uudelleen on ilmestymässä. Tavallaan olen boxiin todella tyytyväinen, mutta toisaalta hinta on melkoisen korkea ja liiallinen samankaltaisuus boxin sisällössä teki tästä jopa hieman tylsän. Lisäksi pidän miinuksena sitä ettei tuotteet olleet erillisessä kauneusboxissa eikä mukana ollut esittelykorttia.


"Hairahditko" sinä tilaamaan boxin itsellesi vai saitko vastustettua kiusausta (vai missasitko koko homman)? :D Miltä boxi sinusta vaikuttaa; jos ilmestyisi uudemman kerran niin lähtisikö tilaukseen?

17 kommenttia:

  1. Mie vähän yllätyin tästä sisällöstä, missä on kosmetiikkaedustus? Kaikki on lähinnä vain tarvikkeita :D Eikös tässä pitänyt olla se Kardashianin (jonkun niistä) suosikkituote, mikäköhän se mahtoi olla?

    Onneksi ei tullut tilattua, hetken jo mietin, mutta en sittenkään. Bodyblender olisi ollut turha, saippua ehkä jäänyt itselleni, Makeup Eraser muuten mainio keksintö, mutta käsinpesulla ei lähde kovinkaan puhtaaksi (itselläni kun ei konetta ole), hiuslenkit olisi varmaan jääneet käyttämättä, kun ei kampauksia tule tehtyä :D Ja tuo luomivärijuttu nääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tästä ehkä hieman minunkin makuuni tylsän teki kun oli vain nimenomaan tarvikkeita koko boxi täynnä. Onneksi kuitenkin tuotteet omalla kohdalla sattuivat olemaan sellaisia mitä en omista ja joita mielin testatakin :)

      Poista
    2. Blotterazzi (vai mikä lie) oli se Kardashianin suosikkituote.

      Poista
  2. Mä pidin tätä kalliina. Mulla on noista muut tuotteet paitsi vartalosieni ja pikkuisen hiuslenkit, joita en tarvikaan. Puhdistussienen tilasin ebaysta jollain eurolla, ei eroa mitenkään tuosta Vera Monasta.
    Ihan hyvä avaus joo mutta alkaa olla vähän kipurajojen yli nämä uudet boksit hinnaltaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähes 50€ on kyllä melkoinen raha tuotteista, joita ei ennakkoon tiedä :/

      Poista
  3. Aika hintava tosiaan tuo boksi. :0

    Odotan mielenkiinnolla, poistaako tuo Makeup Eraser Original todella vedenkestävän meikin. Toivottavasti kerrot, miten sen kanssa kävi!

    VastaaPoista
  4. Olipa kyllä tosiaan tylsä ja kallis boxi!:( Ja aika erikoista, että boxi sisälsi vain pelkkiä tarvikkeita eikä varsinaista kosmetiikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä oliko tuossa sitten ajatuksena se, että sopivat kaikille..

      Poista
  5. Ihan kivoja tuotteita, mutta BB:n vartalosieni oli itselleni sellainen tuote, että en vaan ymmärtänyt sen päälle aikoinaan ollenkaan. Todella hidas levittää mitään itsaria sillä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kuvitella ettei ihan välttämättä ole munkaan juttu, mutta pakko kai se on testata :D

      Poista
  6. Arvasin melkein puolet tuotteista ja onneksi en sillä aavistuksella tilannut. :D Varmaan saa rahoilleen vastinetta, mutta tosi tylsä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan ollut ihan sitä mitä itsekään odotin kaiken sen mainonnan perusteella..

      Poista
  7. Tuo boxi oli kyllä mennyt minulta ihan ohi! Kiinnostavin tuote boxissa olisi varmaan tuo color switch sieni :) Ehkä hankinkin. Mulla ei oo niin paljon siveltimii mutenkaan niin se tulisi kyllä käyttöön.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat