maanantai 20. kesäkuuta 2016

Himalaya Herbals

Sain riemukseni testiin tuotteista sarjalta, josta olin paljon kehuja tuttaviltani kuullut, mutta jota en ollut itse vielä kerennyt testiin hankkia; Himalaya Herbals.

Ko.sarja ei ole luonnonkosmetiikkaa vaikka siinä hyödynnetäänkin yrttejä ja muita luonnonainesosia. Olen kuullut, että ennen Suomeen saapumistaan mm.lentoemännät olisivat tätä matkoiltaan itselleen mukaan hamtranneet - ja täytyy sanoa etten ihmettele!

Mutta katsotaan tarkemmin mitä sain testiin:




Voiteet on pakattu kauniisiin, huurteisiin lasipurkkeihin - itselläni tämä ei ole se ihanteellisin pakkausmuoto, mutta kyllähän kaunis purkki tuo ylellisyyttä tuotteelle..


Lainaus tiedotteesta:

"Light Hydrating Gel Cream sisältää viikunakaktusta ja vahakurpitsaa. Viikunakaktuksen sisältämät polysakkaridit kosteuttavat lempeästi. Vahakurpitsan antioksidantit puolestaan elävöittävät ja suojaavat ihoa tehden siitä hyvinvoivan. Rasvoittuvan ihon kosteusvoide ei sisällä alkoholia tai parabeeneja. Meikin alla käytettynä se tekee ihosta kauniin, kosteutetun ja mattapintaisen. Vinkki: Kevyt ja kosteuttava voide on huipputuote normaalille ja sekaiholle kesällä!"
 
 
Olen käyttänyt tätä voidetta päiväkäytössä; koostumus on nimensäkin mukaisesti geelimäinen, tuoksu ehkä omaan nenääni hieman parfyyminen muttei missään nimessä huonolla tavalla. Täytyy kyllä sanoa, että minulla oli pientä ongelmaakin tämän kanssa; meni hetki ennenkuin löysin kombinaation, jolla tämä toimisi ihanteellisesti myös meikinalusvoiteena, mutta nyt kun tämäkin ongelma on selätetty niin on ehdottomasti kesään aivan loistava voide!
 
 
Lainaus tiedotteesta:
 
"Revitalizing Night Cream -yövoide (50 g, sovh 7,70 €) tasapainottaa, ravitsee ja korjaa ihoa yön aikana. Sopii erityisesti kuivalle ja sekaiholle. Sen sisältämän Madonnanliljan antioksidantit neutraloivat vapaita radikaaleja ja auttavat korjaamaan ihoa. Tomaatin runsaat flavonoidit ja AHA-hapot edistävät solujen uudistumista. Voiteessa on myös vehnänalkioöljyä, luonnollista E-vitamiinin lähdettä, joka auttaa sitomaan kosteutta ihoon."
 
 
Tämä on yllättäen ollut käytössäni yövoiteena :D Tämän tuoksun koen ehkä vielä aavistuksen miellyttävämpänä ja koostumus on itselleni täysi napakymppi.
 
 
Yllä olevassa kuvassa vasemmalla geelivoide ja oikealla yövoide.

Se mikä tuotteissa on ehdottomasti parasta on HINTA. Meinasin lentää pyrstölleni kun huomasin, että suositushinta 50g purkille on vain 7,70€! Ihan ehdottomasti hinta-laatu -suhteeltaan loistavaa tavaraa, jota ehdottomasti suosittelen kokeilemaan! Mistä näitä sitten löytää, tiedotteen mukaan "hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista". Itse en näitä ole vielä kaupanhyllyltä bongannut, mutta varmasti siis ainakin suurempien kauppojen valikoimissa pitäisi olla - vinkatkaa kommentteihin jos ko.tuotteisiin jossain kaupoissa olette törmänneet!


Onko Herbal Himalayas sinulle tuttu sarja? Löytyykö sieltä tuotteita joita ehdottomasti kokeiluun suosittelisit?



Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia. :)

11 kommenttia:

  1. Oiskohan siellä Prismassa, se on niin iso. Ainakin meidän Prismassa on Himalayan tuotteita :) geelivoide on ihan huippuhyvä kesällä <3 tuo yövoidekin voisi olla kokeilun arvoinen, hinnalla näitä ei tosiaan ole pilattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kävi itselläkin mielessä, mutten ole kerennyt asiaa vielä varmistaa :)

      Poista
  2. Bongasin juuri perjantaina samaiset voiteet Jumbon Prismasta ja pakkohan ne oli ostaa. Olen tykännyt aikaisemminkin Himalaya Herbals -tuotteista. Olen löytänyt niitä useimmiten Prismoista, vähemmän muista kaupoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä muita tuotteita sarjalta suosittelisit kokeilemaan? :)

      Poista
    2. Silmämeikinpoistoaine on ihan hyvää. Ei tosin poista vedenkestävää meikkiä. Myös "yleisvoide", en muista virallista nimeä, on miellyttävä ja imeytyy hyvin. Olen käyttänyt sitä kroppavoiteena, vaikka kaiketi voi käyttää myös kasvoille. Tuoksu on mieto, ei minusta mitenkään tymäkkä.

      Poista
  3. Mää oon nähny näitä jopa meijän lähi-Salessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei silmään sattunut lähi-S:llä, mutta kipaisin kyllä kiireessä hyllyn ohi, pitää katsoa vielä tarkemmin :)

      Poista
  4. On tuttu, mutta jopa mulle joka rakastaa tuoksuja näissä on useissa liian tymäkkä haju, siis sellainen, että jää leijumaan tosi pitkäksi aikaa tuohon nenän eteen. :( Ja kun käytän tuoksua niin se on vähän sellainen ei niin kiva seikka. Tuota geelivoidetta en ole kokeillut, joten sen tuoksusta en tiedä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omalla kohdalla en ole ainakaan kiinnittänyt huomiota tuoksuun enää levittämisen jälkeen :)

      Poista
  5. Geelivoide kyllä kuulostaa kesäksi täydelliseltä mutta kuin myös tuo yövoidekin! Mulle saa myytyä lähes mitä vaan hapoilla :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat