sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Bouncy?

Yönaamiot ovat alkaneet kovasti minua kiehtoa ja tokihan myös The Body Shopin yönaamio piti kokeiluun hankkia..




Pakkauksen sisältä löytyy myös ohjeistus kuinka hieroa naamio kasvoille - täytyy myöntää etten itse kylläkään tätä ole edes katsonut vaan levittänyt naamion kasvoilleni niin kuin olen tottunut, tämä tekniikka ei kylläkään taida suuremmin tuosta ohjeistetusta erota.


Pakkaus on todella kaunis; vihreä, laakea lasipurkki. Plussaa myös mukana tulevasta spaattelista!


Lainaus sivustolta:
"Alppitähden kantasolu-uutetta. Kasvien kantasolut stimuloivat ihon omia soluja uusiutumaan nopeammin.
Yhteisökaupan kautta Brasiliasta tuotettua luomubabassuöljyä, joka pehmentää, silottaa ja elvyttää ihoa. Kaupankäyntimme tarjoaa maaseudun naisyhteisölle harvinaisen mahdollisuuden säännölliseen työhön ja tuloihin. Yhteistyömme auttaa myös suojelemaan Amazonin sademetsiä.
Ihoa virkistävää kofeiinia.
Ihoa kosteuttavaa auringonkukkaöljyä.
 


Raaka-aineluettelo
Aqua/Water (Solvent), Propanediol (Viscosity Modifier), Glycerin (Humectant), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Helianthus Annuus Hybrid Oil (Emollient), Polysorbate 20 (Emulsifier), Diheptyl Succinate (Skin Conditioning Agent - Emollient), Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer (Viscosity Controlling Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Benzyl Alcohol (Preservative), Caprylhydroxamic Acid (Chelating Agent), Sodium Hyaluronate (Humectant), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Parfum/Fragrance (Fragrance), Disodium EDTA (Chelating Agent), Adenosine (Skin-Conditioning Agent), Caffeine (Skin Conditioning Agent), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (Film Former), Linalool (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Leontopodium Alpinum Meristem Cell Culture (Skin Conditioning Agent), Limonene (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), Xanthan Gum (Viscosity Modifier)."




Tuotteen nimessä oleva sana "bouncy" kuvaa koostumusta oikein hyvin - en oikein keksi tälle suomalaista vastinetta? Koostumukseltaan ei siis ole perinteistä voidetta, mutta ei tunnu missään nimessä epämiellyttävältä. Yönaamiot muutoinkin ovat ihan ehdottomasti minun juttuni - tykkään varsinkin yöksi kuorruttaa ihoni täyteen hoitavia tuotteita ja tämä on yönaamiona aivan ihastuttava.


Oletko sinä tutustunut yönaamioiden maailmaan? Löytyykö sieltä omaa suosikkia? :)
 
*) sis.mainoslinkin

8 kommenttia:

  1. Olen kokeillut Lumenen yönaamiota, mutta sen tuoksu ei ole suosikkini. Miltä tuo The Body Shopin tuoksuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omaan nenääni tässä on miellyttävä, melko mieto tuoksu. Kannattaa myymälässä käydä kokeilemassa jos vain on mahdollisuus :)

      Poista
  2. Tämän sarjan yövoidetta en ole vielä kokeillut, vaikka muutoin sarjan purkit ja vehreät tuoksut ja keveys viehättää. Henk. koht kun en pidä liian voimaisista tuotteista.

    Yövoiteille en ole vielä täydellisesti lämmennyt, sanotaanko, että etsin sitä oikeaa. <3

    VastaaPoista
  3. Mun lempparit löytyy Shiseidolta ja Sensailta. TBS jätti mun makuun hieman liian nihkeän pinnan, vaikka sitä kuivatteli ennen nukkumaan menoa.

    VastaaPoista
  4. No just tämä! Mä mainitsen siitä täällä https://youtu.be/iro3KYhiWVQ kohta 4:20. Mä sain sitä lisää viime BodyShop-käynnillä ja mun iho tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä aivan ihana :) Tosin nyt on hetkeksi joutunut väistymään Misshan tieltä - tästä tuleekin omaa postausta aikanaan ;)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat