sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Valkosipulinaamio

Jälleen Helsingin reissun yhteydessä oli yksi uusi tuorekasvonaamio hankittava testiin, missionahan minulla on käydä niistä kaikki läpi xD Edelliseen postaukseen olenkin listannut naamiota, jotka olen kerennyt kokeilla, sieltä voit tsekata noita aiempia postauksia. :)

Tällä kertaa testaukseen siis pääsi..


Tuotekuvaus lainattuna Lushin sivuilta:
"Valkosipuli-, hunaja-, viinirypäle- ja teepuunaamio lannistaa teininäpyt, ihan sama minkä ikäinen olet. Cosmetic Warrior -tuorekasvonaamiossa on antibakteerista teepuuöljyä ja tuoretta valkosipulia, jotka yhdessä nitistävät näppyjä ja puhdistavat ihoa jättäen sen tasapainottuneeksi ja terveen tuntuiseksi. Tuoreet vihreät viinirypäleet puhdistavat ja viilentävät ihoa, vapaiden kanojen munat napakoittavat sitä ja antimikrobinen hunaja pehmentää ja kosteuttaa. Cosmetic Warrior on erityisen sopiva tehokasta, mutta hellävaraista puhdistusta kaipaavalle iholle. Näppyisän ja kiukuttelevan ihon pelastus!"


Tuotteessa tosiaan on valkosipulia, mutta ei tarvitse pelätä, että kasvot tuoksuisivat käytön jälkeen valkosipulilta :D Enemmänkin tuoksusta tulee itselläni mieleen kloori ja näin myyjäkin naamiota valitessa mainitsi, omaan nenääni tuoksu ei ole kovinkaan voimakas ja ehkä melko mieto eli itse en tätä ainakaan missään määrin häiritsevänä koe. Vaikka naamio onkin puhdistava niin tämä ei missään määrin ainakaan omalla ihollani tuntunut kuivattavalta. Sanoisin ehkä jopa, että tämä tähän asti kokeilemistani naamioista ehdottomasti top kolmoseen nousee (Don't Look At Me on jo ihan värinsäkin puolesta ykkönen xD)

Kaiken kaikkiaan siis oikein mieluisa uusi tuttavuus, tosin eipä näistä Lushin tuorekasvonaamioista yksikään ole pettymys ollut! :)


INCI sitä kaipaaville:
kaoliinisavi (kaolin), tuoreet vihreät viinirypäleet (Vitis vinifera), tuoreet vapaan kanan luomumunat, hunaja (mel), maissijauho (Zea mays), glyseroli (glycerine), tuore valkosipuli (Allium sativum), teepuuöljy (Melaleuca alternifolia), *limonene, hajuste (parfum).
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet

Hintaahan näillä tuorekasvonaamioilla on 13,50€/75g. Nämä kannattaa parin viikon aikana käyttää pois ja säilyttää jääkaapissa - tuo jääkaappiviileys tuo muuten oman osansa naamioelämystä enkä itse viileän naamion levittämistä kasvoille koe epämiellyttävänä. Tämän(kin) naamion olen itselleni lunastanut palauttamalla viisi tyhjentynyttä Lush-purkkia; purkit kannattaa siis ehdottomasti pestä ja säilyttää, että saa tuon viisi kasaan. :)

Joko sinä olet löytänyt oman suosikin Lushin naamioiden joukosta? :)

12 kommenttia:

  1. Apua, valkosipulia naamiossa, mulla kyllä totaalinen turn off, vaikka muuten olis kuinka toimiva. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei oikeasti tuotteessa ollenkaan haise, kannattaa käydä myymälässä joskus vaikka kokeilemassa ;D

      Poista
  2. Hyvänen aika, en muuten ole koskaan käynyt Lushissa, pitänee joskus korjata tilanne!
    Villiltä tosiaa kuulostaa valkosipuli kasvoilla :D

    VastaaPoista
  3. Mun eka reaktio oli että apua, valkosipulia..:D Valkosipuli on ruoassa ihanaa, mutta esim. valkosipulijäätelöä en söisi. Toisaalta, jos naamiossa ei sinällään valkosipuli tuoksu, voisin sitä kokeillakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä itsekin ensin ajatusta karsasti, mutta kun tuotteessa ei se valkosipuli tosiaan haise ollenkaan niin nappasin ilomielin mukaani kokeiluun :)

      Poista
  4. Oooo! Tää vaikuttaa mielenkiintoselta! :D
    Eikö blingershimmer ole Bloglovinissa? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeejee! ^_^ Tosin nyt ei voi pitää lukumaratoneja, kun käyn Bloglovinin tsekkaamassa useamman kerran päivässä :D Mutta ompahan päivisin taas yksi blogi lisää luettavana :)

      Poista
    2. Jaksaapahan keskittyä jokaiseen postaukseen kunnolla kun ei hirmuista läjää aina ole luettavana :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat