lauantai 28. toukokuuta 2016

Salaisuuksia luonnosta hiuksille?

Oriflamella on Nature Secrets -linja, josta löytyy tuotteita niin iholle kuin hiuksillekin - itse olen näistä lähinnä jälkimmäisiä käyttänyt ja tykästynyt hinta-laatu -suhteeseen siinä määrin, että ajattelin näitä nyt täällä teillekin tuoda esille.


Esittelyyn pääsee siis linjan hoitoaineet. Näistä Manteliöljy&Mansikka kerkesikin loppua ennen kuvauksia (kyseinen hoitoaine on tarkoitettu värjätyille hiuksille). Muistelisin myös aiemmin kokeilleeni normaaleille hiuksille tarkoitetun Selja&Omena -hoitoaineen, josta myös pidin.


Kuvauksiin asti siis pääsivät:
Nokkonen&Sitruuna
Vihreä tee&Bergamotti
Vehnä&Kookos


"Raikas hiustenhoitoaine sisältää virkistävää nokkosuutetta ja puhdistavaa sitruunaöljyä, jotka tekevät hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Sopii rasvoittuville hiuksille."



"Kevyt, mutta ravitseva hoitoaine ei latista hentoja hiuksia. Sisältää ravitsevaa vihreää teetä ja raikasta bergamottiöljyä, jotka tekevät hiuksista tuuheat ja helposti käsiteltävät. Sopii hennoille hiuksille."

"Voidemainen, tuoksuva hiustenhoitoaine sisältää vahvistavaa vehnäproteiinia ja ravitsevaa kookosöljyä, jotka pehmittävät kuivia ja vaurioituneita hiuksia sekä antavat hiuksille kiiltoa. "


Täytyy sanoa etten ole hoitoaineiden välillä kovinkaan suuria eroja huomannut ja sen vuoksi iloisesti käytän niin rasvoittuville kuin hennoillekin hiuksille tarkoitettuja tuotteita. Tuoksut näissä miellyttävät kovasti nenääni ja hoitoaineina toimivat hiuksissani hyvin; saan hiukseni suihkun jälkeen selviteltyä hyvin ilman kiukunpuuskia xD

Hintaa näillä on 6€/250ml, mutta kuten Oriflamella tyypillisesti aina niin myös nämä ovat aika ajoin hyvässä tarjouksessa ja sieltä näitä olenin itselleni hankinnut. Vielä näyttäisi yksi hoitoaineista olevan testaamatta; Takiainen&Greippi (hilseileville hiuksille?), jonka varmasti myös nappaan testiin kunhan joskus tarjoukseen sattuu tulemaan. :) Myös shampoita voisin tästä sarjasta joskus hankkia kokeiluun..


Onko Nature Secrets sinulle tuttu linja?

2 kommenttia:

  1. Jonkun verran tuttu on joo. Tuota vehnä&kookos-shampoota olen testannut. Se on kyllä ihan hyvä perusshampoo hintaansa nähden. Lisäksi omistan manteliöljy&mansikka-hiusnaamion ja aloevera-silmänympärysvoiteen. Hiusnaamio on ehkä omaan makuun vähän liian kevyt, mutta tosiaan hinta antaa paljon anteeksi. Itseasissa juuri tämän jakson esitteessä sarjan shampoot ovat hintaan 2,90 :D Ja tuoksuthan noissa kaikissa on todella aisteja helliviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin hyvä huomio, olen tämän postauksen ennen tämän jakson alkamista naputellut niin en tuota tarjoushintaa tullut huomioineeksi :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat