perjantai 27. toukokuuta 2016

Pieniä ostoksia @ Stockmann

Kävin tosiaan tuossa pari viikkoa sitten Helsingissä ja pitihän sitä Stockmannillakin pyörähtää, mutta en malttanut kaikkien ostosten suhteen odotella Helsinkiin asti vaan laitoin edellisellä viikolla tilausta Stockmannille menemään - paketti odottelikin sitten hakua kun Helsingin reissulta kotiuduin.. :D


Ei liene yllätys, että MAC:n tuotteitahan sitä ostoslistalta löytyi :D



Huulipunat ja highlighter lähtivät tilaukseen ja kynät ostin suoraan Stockalta myyjän avustamana - jos vain on aikaa niin kannattaa ehdottomasti pieni hetki odotella, että saa myyjän avukseen värien valintaan :)

Huulipunan sävyjen valintaan sain apuja ihanilta bloggarikollegoiltani - aivan ihania sävyjä vinkkailitte, joista sitten nämä kaksi tähän alkuun itselleni hankin. Eikä muuten olleet huteja vaikka tosiaan nuo sokkona tilaukseen lähtivätkin! Highlighter jäi kutkuttelemaan Charming Nails Tainan kommentista, joten pakkohan sekin oli sitten tilailla :D Kynät tosiaan valikoin sitten ihan livenä myyjän avustuksella :)

Mitä nämä valikoimani tuotteet sitten tarkemmin ottaen ovat?
Amplified Creme Lipstick Impassioned
Cremesheen Lipstick Creme Cup
Mineralize Skinfinish Lightscapade
Lip Pencil Soar
Pro Longwear Eye Liner Mountain Air

Ja swatchautsetkin toki tässä teidän nähtäväksenne:


Järjestys:
Impassioned, Creme Cuo, Soar, Mountain Air, Lightscapade


Amplified-koostumus huulipunassa ja Cremesheeniä kestävämpi, mutta ei tunnu epämiellyttävän kuivalta huulilla. Otin kuvat punista myös huulilla, mutta kannattanee parempia kuvia googletella :D


Creme Cup, jota kuvataan "light blue pink".


Impassioned, jota kuvataan "amped-up fuchsia".

Varsinkaan jälkimmäinen ei kuvissa toistu sellaisena kuin se todellisuudessa on.


Joko sinä olet hurahtanut MAC:n tuotteisiin? :D

4 kommenttia:

  1. Mulla on ollut Creme Cup, se on nätti. Impassioned löytyy huulilta tällä hetkellä, tosin huulikiiltona. Ja Lightscapade, se on nätti. Niin moni siitä tykkää, sillä ei mene pieleen ;)

    Ps. Miksi mobiiliversio blogista ei toimi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin mobiiliversion pois käytöstä, koska kuulin ettei kuvat siinä näy kunnolla - mutta onko tämä sitten vain osassa puhelimista ongelmana?

      Poista
  2. No olen, just ostin pari Tribe-sarjan tuotetta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olisi vielä viikonlopun ajan Stockalle kantiskortilla ilmaiset postikulut sekä -20% tuotteista, hieman polttelisi kaikkea tilailla vaikken ihan aikuisten oikeasti tarvitse mitään! (Tai no, silmämeikinpoistoaine on kyllä sellainen minkä oikeasti tarvitsisinkin.. Sen varjolla tilausta menemään? :D)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat