perjantai 20. toukokuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box May 2016

Sain boxin hyppysiini jo alkuviikosta, mutta postauksen tekeminen jäi nyt loppuviikkoon, toki boxin samana iltana avasin kun sen sain.. Tämä muuten onkin viimeinen LF Beauty Box joka minulle tällä erää tulee. Tarkistin sivuilta vielä asian kun en varmaksi muistanut tuleeko vielä ensi kuussa boxia minulle mutta ei näyttäisi olevan tulossa. Enkä tosiaan ajatellut ainakaan tässä vaiheessa tilausta jatkaa, jotenkin sisältö ehkä ei ole enää ensimmäisten boxien jälkeen ollut niin huippua ja pohdin toisaalta myös sitä, että ehkäpä sitten voisin panostaa tänä vuonna tuohon heidän adventtikalenteriinsa ja sen vihdoinkin hankkia :D Ei tarvitse kuitenkaan pelätä, että boxien esittelyt jäisivät tähän; LivBoxin tilausta tosiaan jatkoin syksyyn saakka ja LipMonthly on myös pitkälle loppuvuoteen saakka tulossa. Näiden kahden lisäksi pari muutakin uutta boxia olen laittanut tilaukseen, joten kesäkuussa kannattaa ehdottomasti pysyä linjoilla - en vielä tässä vaiheessa noista sen tarkemmin tietoja paljastele ;)

Mutta siihen itse asiaan eli toukokuun boxin esittelyyn..


Yksi ihan ehdoton plussa tässä boxissa on ollut tuo itse laatikko, mihin tuotteet on pakattu!


Näille on käyttöä jatkossakin ja ihanaa kun nyt viimeisimmissä boxeissa on väriäkin ollut, tämä toukokuun boxikin niin ihastuttavan turkoosi <3


Elle-lehti boxin mukana on näköjään myös tullut jäädäkseen, itse en ehkä tuosta lehdestä niinkään innostu, olen vain selannut nuo läpi ja laittanut eteenpäin..


Boxin sisältä ensinnäkin silmään pilkistää tuo lehtinen, jossa on tietoa boxin sisällöstä.

Ja mitä se sitten sisältääkään:


REN Wake Wonderful Night-time Facial (ovh 41,95€/40ml, boxissa 10ml koko)
Nimensäkin mukaisesti öisin käytettäväksi tarkoitettu tehohoito. Tämän luvataan kirkastavan ja tasoittavan ihonsävyä ja vähentävän UV-säteilyn aiheuttamia tuhoja ihossa.
Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja lähtee testiin kunhan pari muuta yönaamiota olen saanut ensin alta pois.

IOMA Optimum Moisture Cream (ovh 11,95€/7x1ml)
Tuote vahvistaa ihon luonnollista puolustuskykyä ilmaston epäpuhtauksia vastaan, jonka lisäksi se helpottaa ihoa pysymään kosteutettuna.
Mielenkiintoinen tuote myös tämäkin, tuote on tosiaan yksittäispakattuna 1ml-annoksiin. Tämä kai on tarkoitettu niin aamuisin kuin iltaisinkin käytettäväksi, mutta pitää katsoa voiteen koostumuksen suhteen sopiiko itselleni paremmin iltaan vai aamuun.

Revlon Uniq One All In One Hair Treatment (boxissa 9ml koko)
Tätä en äkkiseltään ainakaan LF:n sivuilta löytänyt (saman linjan shampoo kyllä löytyi..). Minun boxissani tullut tuote on takatekstin mukaan "leave in spray Mask" eli hiuksiin jätettävä suihkutettava naamio? Niin ja lukeehan tuossa myös "free sample"..
Kyllähän tämäkin pitää testata..

Wet Brush Neon (ovh 15,95€)
Minikoossa kyseisiä harjoja on jo aiemmin tullut kaksikin kappaletta, nyt siis tuli "täysikokoinen" yksilö, minulle oranssissa värissä. Tämäkin jää kyllä omaan käyttööni, itseasiassa näin suurta harjaa en tällä hetkellä edes omista vaan olen pärjännyt jopa pitkänkin hiuspehkon kanssa TangleTeezerin ja noiden pienempien Wet Brushien kanssa :D

Vichy Liftactiv Supreme (ovh 39,45€/50ml, boxissa 15ml koko)
Kosteusvoide kuivalle ja todella kuivalle iholle. Kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihonsävyä, silottanee myös hienoja juonteita ja ryppyjä.
Ei aivan minulle tarkoitettu voide vielä, mutta saattanen tämän silti käyttää pois kunhan sää taas alkaa viilentyä.

Decleor Aromessence Neroli Serum (boxissa 1ml näyte)
Myöskään suoraan tätä en tuolta sivuilta löytänyt, muita Decleorin seerumeita kyllä oli..
Tämä kevyt seerumi on yhdistelmä 100% luonnonöljyjä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa jättäen sen tuntumaan pehmeältä ja myötäävältä.
Muistelisin tätä (tai jotain vastaava) samanlaisen pienen näytteen aiemminkin käyttäneeni, mutta käyttöön tämäkin tulee - tosin ei näin pienestä koosta moneen kertaan riitäkään :D



Lisäksi boxissa oli extrana (= ei löytynyt tuosta mukana olleesta vihkosesta):
Eve Lom Cleanser + musliiniliina (ovh 72,45€/100ml, boxissa 5ml näyte)
Tätähän on aiemminkin boxin mukana tullut, isommassa koossa tosin.


LOPPUYHTEENVETO
Ihan kiva boxi. Kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön (osan käyttöönotto kyllä venähtää kesän yli..), mutta mitään hipheihurraa-tuotteita boxissa ei tosiaan ollut.
LF:n boxista olen siinä mielessä pitänyt kovasti, koska tässä on saanut kokeiluun tuotteita joita ei ikinä muutoin tulisi testattua. Miinusta siitä, että yleensä tuotteet ovat tulleet "vain" reilussa näytekoossa eikä boxissa ole välttämättä ollut ollenkaan täysikokoisia tuotteita.
Nykyisin näyttäisi siltä, että myös 12kk-tilaukseen tulee kuukausittain 5€ postituskulut eli halvimmillaan boxin saisi n.20€ kuukaudessa ja tällöin siis pitäisi vuodeksi sitoutua boxia tilaamaan - itse vuosi sitten tilauksen tehdessäni sain boxit hieman edullisemmin; hintaa yhdellä boxille on nyt vuoden aikana tullut n.16€. Eli siis ainakaan näillä näkymin en boxia tule tilaamaan, mutta saattaahan se olla, että jossain vaiheessa mieli muuttuu ja nämä tulevat taas takaisin blogiini. :)


Miltä toukokuun LF-boxi sinun silmääsi näytti? Oletko jo näitä itsellesi tilannut tai harkitsetko asiaa? :D

12 kommenttia:

  1. En taida jatkossakaan tilata tuota boxia, sillä tykkään kokeilla ja käyttää sellaisten merkkien tuotteita, jotka tunnen entuudestaan :D Eli markettituotteet taitavat olla enemmän mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vieraita merkkejä testiin saadessa on tosiaan aluksi yhtenä kysymysmerkkinä, mutta itse oikeastaan tykkään siitä selvitystyöstä mitä uuden tuotteen kanssa joutuu tekemään :D Tykkään tosin myös vanhojen tuttujen merkkien uutuuksien testaamisesta, joten tänne uppoaa melkein kaikki xD

      Poista
  2. On kyllä aika tympeä tuo LF -uudistus, kun kiskovat postikulut väkisin :D

    Tuo harja vaikutti ainoalta kiinnostavalta omaan silmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hieman.. Itsehän en sen postikulu-uudistuksen myötä (olikohan raja £50 ennenkuin postikuluja eivät ota?) ole LF:ltä mitään tilannut..

      Poista
  3. Kuinka monta harjaa tolta on jo tullut? Nyt sentään täyskokoinen. :D Vähän vaatimattoman oloinen boksi, mutta ton kokoinen näyte olis pitänyt tulla Vichyn voiteesta Suomen livboxissakin niin olisi saanut kunnon tuntuman tuotteeseen. =)

    VastaaPoista
  4. Hmm... Sanoisin äkkiseltään, yhden LivBoxin avanneena, että tähän verrattuna tämä on mielenkiintoisempi kuin LB:n tuotteet toukokuulta.

    VastaaPoista
  5. En oo vielä koskaan tilannu yhtään boxia miltään firmalta,pitäs varmaan ryhdistäytyä tässä asiassa ;)

    VastaaPoista
  6. Itselleni ei tullut 12kk-tilaukseen postikuluja, helmikuussa kun tilasin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko tuo sit sen jälkeen muuttunut..? Itse testasin nimittäin ja kun meni maksuvaiheeseen asti niin siellä ne postimaksut komeilivat :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat