sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

NYX-extra

Kävimme tuossa sunnuntain ratoksi pyörähtämässä miehen kanssa keskustassa ja ajattelin sitten käyttää tilaisuutta hyväkseni ja käydä katsomassa miltä vasta pystyyn laitettu NYX:n piste näyttää - no enhän minä sitten sieltä ilman ostoksia päässyt pois vaikkei siinä pienellä pisteellä kovin tarkkaan pystynyt tuotteita tiirailemaan, yllättäen kun siinä muutama muukin sattui olemaan ;)

Pisteestä en nyt tietenkään valitettavasti kerennyt ottaa kuvaa (piti hyvin joutuisaan siitä päästä pois ettei mies hermostu odottelemaan :D) ja toisaalta kun siinä sitä porukkaakin oli niin en sitten alkanut räpsimään kuvia..

Mutta kiinnostaako teitä mitä minulla sitten matkaan mukaan tarttui? :D Melko maltillisesti, vain kolme tuotetta:


Poskipuna, luomiväri ja voidemainen luomiväri.


Baked Blush sävyssä Statement Red.


Prismatic Shadows sävyssä Mermaid Sirene.


Jumbo Eye Pencil sävyssä Milk.

Swatchauksetkin toki piti heti näistä tehdä, varsinaiseen kokeiluun pääsevät vasta huomenna koska minulla on jo päivänmeikki kasvoilla enkä jaksa sitä pestä pois ihan vain näitä kokeillakseni - eiköhän sitä huomiseen malta kuitenkin.. :D


Poskipuna vaikuttaa nimestään huolimatta melko maltilliselta, sävyä toki on, mutta koostumus tuntui ainakin sormeen sellaiselta etten usko tällä kovin helposti övereitä saavani aikaiseksi.
Luomiväri sellaisenaan ilman pohjustusta sekä vieressä voidemaisen luomivärin päällä.

Tuota voidemaista luomiväriä en varsinkaan olisi ottanut mikäli en tästä olisi juuri jostain blogista hehkutusta lukenut :D


Joko sinä olet käynyt NYX:n pisteellä vierailemassa vai oletko tämän hehkutukselle täysin immuuni? :D Vinkkejä must-have -tuotteista otetaan vastaan ;)

2 kommenttia:

  1. Mä himoitsen tuota Mermaid Sireneä. Aivan loistava kesäsävy. En ole vielä ehtinyt käydä Nyxin pisteellä. Tänne se avattiin vasta viime perjantaina ja en halunnut mennä siihen ruuhkaan (siis enhän mä tiedä oliko siellä ruuhkaa, mutta näin oletan). :D Nyxin HD-puuterit ovat loistavia. Niiden kanssa saa vain olla varovainen ettei naamaan jää valkoisia länttejä, jotka näkyvät salomavalolla kuvattaessa.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat