keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Lookfantastic Beauty Box April 2016

Olisi taas se aika kuukaudesta, että kurkataan mitä brittiboximme on kätkenyt sisällensä..


Boxin kansi on ihanan aurinkoinen <3
..ja Elle on tainnut tulla jäädäkseen!?


Ja pinkkiä löytyi sisältäkin :)
Mutta mitä tuotteita paperin alta löytyikään..


Tuotteita on peräti seitsemän kappaletta mukana;

Rituals... Miracle Scrub (ovh 15,45€/75ml)
 Ensimmäinen käsittelyyn päässyt tuote onkin täysikokoinen! (Jos Lf-boxiin ole aiemmin tutustunut niin tässä usein voi jopa kaikki tuotteet olla reiluja näytekokoja, joten täysikokoinen tuote on aina positiivinen yllätys! :)) Kyseessä on siis käsien kuorinta-aine. Olen melko huono kuorimaan käsien ihoa, joten pitää katsoa otanko tämä kropalle käyttöön - jää kuitenkin itselle ehdottomasti testiin!

Bloom And Blossom Bath And Shower Gel (ovh 15,45€/150ml, boxissa 50ml koko)
Koko tuotesarja on kehitetty ajatellen raskaana olevia naisia ja ainakin tämä kyseinen suihkugeeli on tuoksuton eli blogiani pidempään seuranneet ehkä tietävätkin ettei siis välttämättä ole minun makuuni. Vaikuttaisi tosiaan ettei tuotteessa ole edes raaka-aineiden tuoksua = tämä lähtee todennäköisesti itselläni kiertoon.



Briogeo Don't Despair Repair!
Tätä kyseistä tuotetta on Lookfantantasticin sivuilta ainakaan äkikseltään löytänyt - jos sinä bongaat niin laita linkki tulemaan niin saan sen tähän laitettua :)
Kyseessä on hiusnaamio, joka ei sisällä parabeeneja, silikoneja eikä phtalaatteja. Tuoksu tässä ainakin ensialkuun vaikuttaa aika erikoiselta, mutta pitäähän tämä kuitenkin testata - eikä tästä minun käytössäni mahtanekaan sitä yhtä kertaa pidemmälle riittää :D

Elemis British Botanical Hand&Nail Butter (ovh 23,95€/100ml, boxissa 20ml koko)
Aluksi mietin, että "njääh, käsivoidetta", mutta sana "butter" kyllä ehdottomasti herätti mielenkiinnon - olisiko tässä loistava uusi tuttavuus yökäsivoiteen virkaa toimittamaan? :)

Tanworks Tan Maintainer (ovh 19,95€/120ml, boxissa 60ml koko)
Njääh. Tämähän on jo kertaalleen aiemminkin boxissa ollut ja jo silloinkin lähti kiertoon. Itse en tosiaan rusketa, joten ei ole rusketusta jota ylläpitää = tämä kokee saman kohtalon kuin aiempikin kaverinsa.

Balance Me Super Toning Body Polish (ovh 23,95€/150ml, boxissa 50ml koko)
Melko yrttisen tuoksuinen vartalonkuorinta-aine. Tulee käyttöön no doubt! :)

Lisäksi boxissa oli mukana Myvitamins sitruunanmakuinen ravintolisäpore, joka sisältää B-vitamiinia sekä vihreä tee uutetta.


LOPPUYHTEENVETO
On aina tylsää, jos boxi sisältää jotain jo aiemmin tullutta, varsinkin jos se ei edes ensimmäisellä kerralla vähääkään napannut. Seitsemästä boxin tuotteesta arvioisin kuitenkin viiden jäävän omaan käyttöön ja vain kahden vaihtavan kotia eli ihan ok sisältöinen boxi vaikkei mikään tuote aiheuttanut riemunkiljahduksia (=tämän kuukauden osalta ehdottomasti LivBox veti voiton! :D)
Pitää tsekata mihin asti tilaukseni on voimassa, olisikohan mahdollisesti vielä ensi kuun ajan? Mutta näillä näkymin ehkä kallistun sille linjalle etten tämän tilausjakson jälkeen tule enää tilausta jatkamaan - ainakaan hetkeen.. Mutta katsotaan kerkeää mieli tässä vielä muuttumaan :D


Miltä tämän kuun boxin sisältö näyttää sinun silmääsi; hitti vai huti? Tilaatko Lf-boxia tai herättääkö tämä kiinnostuksen boxia kohtaan?

4 kommenttia:

  1. Tylsempi kuin viime kuu, mutta kasvokuorinta oli kyllä boxin helmi. :)

    VastaaPoista
  2. Olisi kiva tietää, miksi ne kierrättää noita samoja tuotteita? :/ Itsellekin tuli tilatessa jo silloin samoja, vaikka en kovin montaa tilannut (5-6).

    Kuorinnat olisi minun mieleen tässä boxissa, muut ei niinkään. Onneksi en siis tilannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys, onko sitten niin ison erän saaneet, että tunkevat joka paikkaan ;P Joskus satuin tilaamaan LF:stä tuotteita niin, että sain yllätyspakkauksen mukana; mikäpä muukaan se oli kuin edellisen kuukauden Beauty Boxin sisältö - arvaten olin hieman pettynyt ;P

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat