keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

LivBox Huhtikuu 2016

Kyllä tämä kuun alku on aina jännittävää aikaa :D
Tälläkään kertaa en onneksi kerennyt spoilaantua boxin sisällöstä. Yksi boxin tuotteista aiheutti hurraa-kiljahduksia ja yksi oli totaalinen plääh - mutta katsotaanko mitä boxi sisälsi ja mitkä minun reaktioni tuotteisiin oli? :)


Huhtikuun teema on
"Hipiä heleäksi huhtikuussa!"


Ensimmäisenä esittelen tuotteen, joka osui boxista ensimmäisenä silmääni ja aiheutti ne riemunkiljahdukset:

Lumene Arctic Glow Huuliöljy (ovh 11,90€/8ml)
"Voidemaisen pehmheä huuliöljy ravitsee ja kosteuttaa huulia intensiivisesti antaen niille samalla aavistuksen väriä. Upea kiilto ja hienostunut, kevyt sävy tuovat hienostuneen ilmeen mihin tahansa meikkiin. Huuliöljyn innovatiivisen koostumuksen teho perustuu suomalaisen vadelman siemenöljyyn, joka hoitaa huulia ja tekee niistä pehmeät. Öljy kosteuttaa huulia välittömästi ja auttaa pitämään ne pehmeän tuntuisina koko päivän ajan."
Heti ensimmäisen mainoksen kun tuotteesta näin niin ajatus oli, että tämä on pakko saada! Pienen toivon ajatuksen laitoinkin vireille, että josko se LivBoxista löytyisi - ja siellähän se olikin <3
Heti piti toki huulille testata ja ensifiilis on ainakin todella lupaava!
Tämä tuli minulle sävyssä 100 Shine/Hohde - onkohan toistakin sävyä boxeissa mukana ollut? 

Seuraavaksi sitten tuleekin se tuote, mikä aiheutti "ei kai taas" -fiiliksen:

Colgate Max White Expert White Hammastahna (ovh 4,95€/75ml)
(Äkkiseltään en löytänyt Colgaten sivuilta mainintaa tästä hammastahnasta!?)
"Ainoa päivittäistavarakaupassa myytävä hammastahna, joka sisältää ammattilaisten käyttämää valkaisevaa ainesosaa.."
Eli joo, ei riemunkiljahduksia tämän tuotteen kohdalla ei. Tosin juurihan tuo edellinen alkoikin loppumisen merkkejä näyttää.. Jatkossa kuitenkin toivoisin ettei hammastahnoja sun muita suuhygieniatuotteita boxin sisältönä olisi - tai jos on niin olisivat mieluummin jotain hieman spesiaalimpaa kuin Colgate, Pepsodent tms.

Cutrin Chooz Hairspray Super Strong Hiuskiinne (ovh 15,90€/300ml, boxissa 100ml koko)
"Erittäin voimakas hiuskiinne, jolla saat kampaukselle näyttävän kiillon ja maksimaalisen tuen. Lyhyt työskentelyaika ennen kuivumista. Hoitava koostumus sisältää UV-suojan. Suojaa kampausta kosteutta vastaan."
Itselläni tulee hiuskiinteitä melko vähän käytettyä, joten siinä mielessä ei ihan uppoa tämä tuote. Cutrin merkkinä kyllä mieluinen. Katsotaan tuleeko itsellä käytettyä vai laitanko kiertoon..



Gliz&Glam Minnan suosikki (joka ei maaliskuun boxiin ollut kerennyt mukaan):
SIM System 4 Oil Cure Hair Mask Hiusnaamio (ovh 14,90€-18,90€/215ml, boxissa 20ml koko)
"Kevyesti kuoriva haudehoito. Kuorii hiuspohjan kuollutta solukkoa ja ylläpitää luonnollista kosteustasapainoa. Rakennepaikkaa vaurioituneita hiuksia sekä lisää hiusten kiiltoa ja käsiteltävyyttä.
Hiustyyppi: Kaikille hiuslaaduille."
Hiusnaamioista tykkään kovasti, joten tämäkin ehdottomasti tulee käyttöön - harmi vaan kun koko on niin pieni, että riittäneekö tästä yhtä käyttökertaa enempään..? (Itselläni kun on varsin paksut ja pitkät hiukset..) 

FAB-kauneusstudion Hannan ja Kristan suosikki:
OSIS+ Big Blast Volyymigeeli (ovh 12,90€/200ml, boxissa 50ml koko)
(Tätäkään en nyt äkkiseltään Schwarzkopfin suomenkielisiltä sivuilta löytänyt..)
"Kevyt volyymigeeli antaa pitkäkestoista ja voimakasta volyymia samalla kohottaen tyveä.."
Minulle on aikamoinen määrä kertynyt hiusten muotoilutuotteita, niitä kun en niin kovin käytä.. Pitää tämä varmaan testata, en tosin tiedä onko parhaimmillaan pitkän hiuksen kanssa..

Garnier Respons Mythic Olive Vartaloöljy (ovh 6,95€/150ml)
(Myöskään tätä en äkkiseltään löytänyt muilta suomenkielisiltä sivuilta kuin verkkokaupoista..)
"Vartaloöljy, joka sopii erityisesti erittäin kuivalle iholle.."
Njäh. Minulla on jo yksi kuivaöljy jemmassa ja täytyy sanoa etteivät nämä ehkä niin kovin minua sytytä - pitää siis katsoa laitanko tämän korkkaamattomana kiertoon..

Pitkäaikaistilaajat saivat extrana toisen Minnan suosikin;
Ecotools pesukintaan (ovh 5,40€)

Tämän lisäksi mukana oli tarjouskuponki Anttilaan Colgate Expert White valkaisukynästä ja hammasharjasta; koodilla CGEXPERT saa -20% alennuksen.
Jäänee käyttämättä.. ;P


LOPPUYHTEENVETO:
Lumenen huuliöljy oli aivan loistava löytö boxista, hiusnaamio on kiva (ainoa miinus pieni koko), muut jäävät valitettavasti sinne njääh-osastolle omalla kohdallani. Tämän boxin lunastin pisteillä, joten siihen nähden sain enemmän kuin hyvin rahoilleni vastinetta :D
En kuitenkaan malta ainakaan vielä katkaista tilaustani (pitää vain muistaa toukokuusta lähtien se uusia - pitäisiköhän tehdä samantien ettei unohdu..?), koskaan ei voi tietää mitä kaikkea ihanaa boxista löytyy :)


Oliko boxi sisältöinen tässä kuussa sinulle hitti vai huti? :)

15 kommenttia:

  1. Onneksi en tilaa boksia, olisi taas lentänyt hammastahnat seinään. Mä en kestä! MIKSI? Oikeesti???? Ihan farssi, oikeesti. :D

    VastaaPoista
  2. Lumene olisi (taas) ollut se ainoa kiva tuote, muut sitä plää-osastoa :D

    VastaaPoista
  3. Aina tahnaa, mutta hei sitä meillä ainakin kuluu, tosin käytetään oikeastaan kaikki vain Yotuelia. Mutta hei huuliöljy kiva ja tuo Respons öljy on ihana ja Cutrin aina yes ja Ecotools, mutta boxi ei ole sellainen, että hotsittaisi alkaa uudelleen tilaamaan.

    Kivaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo hammastahna varmaankin tulee käytettyä, mutta tylsää, että vielä kaiken lisäksi samaa merkkiä kuin mitä vähän aikaa sitten tullut oli :/

      Lumenen huuliöljy on aivan ihana <3

      Poista
  4. Voi hammastahna, en osaa muuta sanoa tähän :D Olisivat nyt mielummin laittaneet vaikka sen valkaisukynän sinne boksiin, nuo hammastahnat alkavat tulla korvista ulos. Huuliöljy on ihan kiva ja hiusten muotoilutuotteet oikein mieluisia, koska yritän skarpata hiusten muotoilussa. Vartaloöljyä on myös kiva testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoitkin! Valkaisukynää ei niin herkästi tule itsekseen ostettua, joten sen olisin ehdottomalla mielenkiinnolla ottanut testiin.. Pitääkin muistaa tämä vinkata livboxaajille kun on jälleen palautteen aika :)

      Poista
  5. Pitkästä aikaa sellainen boksi, että oikeasti harmittaa, että oon peruuttanut tilauksen, nää kaikki paitsi volyymigeeli ois päässyt mun käyttöön. Täytyypä siskolta pummia jotain, jos se ei käytä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun vaan uudestaan boxi tilaukseen ettei ensi kuussa harmita :D

      Poista
  6. Tämä oli kiva boksi, kun vaan pääsi yli tuosta &¤%!# hammastahnasta. Siis voi elämä noita tahnoja on tullut vähän joka kuukausi. Mieluisin oli OSiS-geeli ja Lumenen huuliöljy, Cutrinin lakkakin tulee varmuudella käyttöön. Kuivaöljy on hiukan kysymysmerkki, en juuri ole vastaavia oppinut käyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hammastahna oli kyllä taas aikamoinen huti :/

      Itse eilen tuota kuivaöljyä testasin ja täytyy sanoa ettei taida olla oikein mun juttu :/

      Poista
  7. Onneks Lumene pelasti, taas. :D

    VastaaPoista
  8. Hammastahna... Ois vaikka Marvisia pitkästä aikaa :D
    Hiusnaamio on kiva, mutta se on aika pieni.. Kuivaöljy ja hiuskiinne on semmoisia mitä ei tule käytettyä.

    Huuliöljy, no ehkä ihan jees :D Ja tietty tulee pesukinnas silloin, kun olen saanut jo uudet kuorintahanskat ostettua :*D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marvis tms. erikoisempi hammastahna olisikin ihan kiva saada testiin - Colgate on aika tylsä ;P

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat