lauantai 9. huhtikuuta 2016

Lehtisalaattia kasvoille?

Jo tavaksi muodostuneesti ostin itselleni viime Lushin vierailulla jälleen yhden kasvonaamion kokeiluun ja tällä kertaa nappasin myyjän suosikin;
Love Lettuce -tuorekasvonaamion.


Tuotekuvaus jälleen lainattuna suoraan sivuilta:
"Love Lettuce -tuorekasvonaamio kirkastaa ihoa hellävaraisesti kuorien. Se sisältää epäpuhtauksia ja öljyisyyttä poistavaa kuohusavea ja pehmentävää glyserolia. Love Lettucessa on myös ravinnerikasta agar agar-merilevähyydykettä, hunajaa ja manteliöljyä rauhoittamaan ja pehmentämään ihoa. Jauhetut mantelinkuoret kuorivat hellästi kuollutta ihosolukkoa. Love Lettucen kukkainen tuoksu tulee sen sisältämästä ranskalaisesta laventelista, jonka rauhoittava vaikutus tasapainottaa ihon talituotantoa ja vähentää punoitusta. Love Lettuce -naamio sopii erityisen hyvin herkälle, rauhoittavaa hoitoa ja kirkastavaa puhdistusta kaipaavalle iholle."



Ainesosat:
agarmerilevähyytelö (Gelidium cartilagineum), kaoliinisavi (kaolin), hunaja (mel), jauhetut mineraalit (Fullers earth), glyseroli (glycerine), manteliöljy (Prunus dulcis), jauhetut mantelinkuoret (Prunus dulcis), jauhettu manteli (Prunus dulcis), laventeliöljy (Lavandula angustifolia), lehtivihreä (chlorophyll Cl 75810), *geraniol, *limonene, *linalool, hajuste (parfum).
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet


Ohjeistuksen mukaisesti säilytän tuorekasvonaamiot jääkaapissa, joten jääkaappikylmän tuotteen levittäminen kasvoille todentotta virkistää :D Mutta en tätä koe missään nimessä epämiellyttävänä - edes talvella. 

En ole vaikutusten suhteen tähän mennessä juurikaan eroja Lushin kasvonaamioissa huomannut, koostumuksissa pieniä eroja kyllä on. Kaikkien näiden kasvonaamioiden jälkeen omasta mielestäni iho näyttää kirkkaamalta, enkä nyt oikeastaan usko, että vain kuvittelen asiaa koska aivan kaikki naamiot eivät tätä tunnetta saa aikaan.

Jatkossakin tulen siis nappaamaan Lushilla käydessäni (tai verkkokaupasta tilatessani..) kasvonaamioita kokeiluun, missio olisi saada kaikki testattua :)
Tähän mennessä olen siis kokeillut;


 Löytyykö sinulta omaa suosikkia Lushin kasvonaamioista, jota voisit vinkata seuraavaksi kokeilemaan? :)

 

8 kommenttia:

  1. Nuo tuorenaamiot on jääny mulla jotenki ihan paitsioon,joskus ku sais ittensä Helsinkiin asti ni vois napata matkaan :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti! Itse olen tykännyt kaikista tähän mennessä testaamistani ja aion jatkossakin hankkia uusia kokeiluun :)

      Poista
  2. Mä en ole käyttänyt Lushilta kuin kahvinaamiota, mutta kovasti muutkin kiinnostaa, koska olen pitänyt siitä hurjasti. Diggailen myös siitä viileästi jääkaapin raikkaasta tunteesta kun naamioita levittää kasvoille. :D

    VastaaPoista
  3. En ole vielä käyttänyt yhtään noista naamioista, vaikka on ollut tarkoitus kokeilla. Pitää katsoa läpi nuo sun postaukset näistä naamioista!

    VastaaPoista
  4. Tykkään tästä Love Lettucesta ja monesta muusta, joiden nimiä en nyt tähän hätään muista. <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat