torstai 21. huhtikuuta 2016

Kaurakeksiä kasvoille? :D

Otsikko syntyy yksinkertaisesti siitä, että minusta tuote tuoksuu herkullisille kaurakekseille :D
Muistatteko kun mainitsin Lush-vierailupostauksessani erään tuotteen vieneen jalat altani!? No nyt vihdoin olisi sen aika päästä estradille! :D

Kyseessä on käsittääkseni ainakin Suomessa uusi tuote (korjatkaa mikäli muistan väärin!?) eli;


Eli puhdistustuote kasvoille ja vartalolle - itse en tätä tosin taida raaskia vartalolle käyttää :D

Otetaan alkuun lainaus tuttuun tapaan sivustolta, mitä on kyseessä ja mitä lupauksia tuotteelle annetaan:
"Kuorii ja pehmentää kasvojen ja vartalon ihoa. Polenta ja maissijauho kuorivat ihon, ja kaneli virkistää verenkiertoa. Kasvoille ja vartalolle tarkoitettu tuoreputsari, joka hellästi kuorii pintakuivaa ihoa ja samalla ravitsee sitä. Tuotteen raaka-aineluettelo on kuin kakkuresepti; hellävaroin puhdistavaa maissijauhoa, sekä polentaa ja maissiöljyä jotka tasoittavat ihon väriä. Glyseriini kosteuttaa ihoa pitäen sen hyvin ravittuna. Let The Good Times Roll on ehdoton putsari kuivaihoisille. Päällä on hieman popcornia koristeena (se myös hieman kiillottaa ihoa) sekä kanelia stimuloimaan pintaverenkiertoa."

 Hieman kuorivuutta tuotteella on, mutta tästä huolimatta tuote tuntuu hellävaraiselta - itse käytän tuotetta noin joka toinen ilta. Tätä suositellaan kuivaihoille, mutta omalle (pintakuivalle) sekaihollenikin on mainio tuttavuus, iho ei siis jää ainakaan omalla kohdalla tämän tuotteen jälkeen lähmäiseksi.


Puhdistan meikin aina kaksivaiheisesti ja tämä on siis päässyt kakksopuhdistajan rooliin, missä toimii enemmän kuin loistavasti. Tuoksu on omaan nenääni herkullinen kaurakeksi, mies taisi mainita, että hänen nenäänsä tuoksuu vaniljaiselta - kannattaa siis käydä nuuhkaisemassa ja kokeilemassa myymälässä jos vain on mahdollista!

Tuotteessa ei ole säilöntäaineita, mutta tämä ei vaadi kuitenkaan jääkaappisäilytystä - lisäksi säilyvyyttä luvataan 3kk ajaksi eli kerkeää hyvin siinä ajassa käyttää pois ja jos näyttää ettei kasvoilla siinä ajassa kulu niin käyttää loppuun vartalolle. :)

INCI-lista on melko lyhyt:
Ainesosat:
maissijauho (Zea mays), glyseroli (glycerine), talkki (talc), vesi (aqua), maissiöljy (Zea mays), polenta, reilun kaupan luomukanelijauhe (Cinnamomum zeylanicum), hajuste (parfum), keikarinkukkauute (Gardenia jasminoides), popcorn.
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet

Suosittelen tätä täydellä sydämellä ja jos en kokeilunhaluinen olisi niin nappaisin seuraavalla reissulla toisen samanmoisen testiin, mutta koska aina pitää uutta löytää niin taidankin napata jonkin muun puhdistuksen esim. Angels On Bare Skin kuullostaisi myös lupaavalta. :) 
Minulle taitaakin kertyä aikamoinen llista hankittavia seuraavalle reissulle xD


Oletko sinä tutustunut Lushin kasvojen puhdistustuotteisiin?



Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet bloggaajan omia.

7 kommenttia:

  1. Näyttää niin syötävältä. Silloin kun tekisi mieli syödä jotain tuotetta, niin on onnistunut tuote ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tuoksuukin ehdottomasti siltä, että tekisi mieli maistaa palanen :D

      Poista
  2. Näyttää niin taikinalta, että tekis mieli ottaa lusikka ja maistaa... :D

    VastaaPoista
  3. En ole puhdistustuotteisiin, lähinnä vain naamioihin ja suihkugeeleihin sekä saippuoihin. Tää kuulostaa jännältä. Musta noi popparit koristeena on huvittavia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa tätä käydä testaamassa vaikka kädelle jos vain on mahdollista :)

      Poista
  4. Kokeile ihmeessä Angels on Bare Skiniä! Se on luultaasti hyvin samantyyppinen kuin Let the Good Times Roll (jota en ole kokeillut), jättää ihanan hoidetun ja kosteutetun tunteen kasvoille. Säilyy 3 kk:n leimasta huolimatta huomattavasti pitempään, oma jättipurkki oli ihan priimaa vuoden ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän minä toukokuussa taas Helsingin reissun yhteydessä suuntaa Lushille nuuhkimaan ihanuuksia - ja tuo on ehdottomasti hankinta listalla (jonkin tuorekasvonaamion lisäksi :D)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat