keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kalorittomia herkkuja

Olen harmitellut usemmankin kerran kun LivBoxissa Herbinan sijasta olen saanut jotain muuta ikäni vuoksi (olen livboxxaajien mukaan vissiinkin liian vanha Herbinan käyttäjäksi :/), koska tuotteet ovat kovasti jääneet houkuttamaan niin onhan ne sitten jälkikäteen itse pitänyt ostaa.. Yhtenä näistä Herbinan hankinnoista on Kaura-suklaa vartalonkuorinta.


Lainaus Herbinan sivuilta:
"Kevyesti vaahtoava vartalokuorinta sisältää mikrorakeita ja kaakaonkuorirakeita, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti. Sisältää kotimaista kaurauutetta sekä hoitavia yhdisteitä, jotka tekevät ihosta pehmeän ja sileän."


Raaka-aineet:
Aqua
Sodium Laureth Sulfate
Polyethylene
Acrylates Copolymer
Lauryl Glucoside
Sodium Chloride
Cocamide MIPA
Laureth-4
Theobroma Cacao (Cocoa) Shell Powder
Avena Sativa (Oat) Kernel Extract
Parfum
PEG-4 Distearyl Ether
PEG-7 Glyceryl Cocoate
Distearyl Ether
Polyquaternium-10
Phenoxyethanol
Diazolidinyl Urea
Dicaprylyl Ether
Tetrasodium Iminodisuccinate
Sodium Benzoate
Sodium Hydroxide
Citric Acid

Tämä totta tosiaan on vähintäänkin niin herkullisen tuoksuista kuin kaikki ovat hehkuttaneet - harmittaa kun ei samaan syssyyn tullut sarjan suihkugeeliä ja vartalovoitakin hankittua, koska en kuorintaa malta olla nyt käyttämättä ennen noita hankintoja niin pitää varmaankin siis uudemman kerran koko kolmen kopla ostaa :D



Joko olet herkullisia kaura-suklaa -tuotteita päässyt testailemaan? :)

6 kommenttia:

  1. Mie olen ihme kyllä se, joka ei tykkää tästä tuoksusta ollenkaan :'D Ihan kamala! Tuo kaura on varmaan se, joka miulla tökkii tässä ja tuoksusta tulee tunkkainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitä kaikki voi aina kaikesta pitää - ihan hyväkin kun ollaan erilaisia :)

      Poista
  2. Mä en ole näitä kaura-suklaa juttuja kokeillut, mutta suklaa-vanilja on ihan mun lemppari shampoota, joten varmaan pitäisin näidenkin tuoksusta. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat