sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Elämän öljyt

Jokunen tovi sitten satuin The Body Shopin myymälään ajatuksena, että voisin olla yövoidetta vailla.. Koska kaikki uutuudet aina kiehtovat niin ei ole ehkä yllätys, että blogeissa tällöin esillä ollut uutuus tarttui ostoskoriini:


Kyseessä on siis
Tuttuun tapaan lainaan hieman esittelytekstiä sivustolta (ajatuksenani tässä on myös se, että tuotteita välillä jää valikoimista pois ja näinpä linkki ei välttämättä enää viekään tuotteen sivustolle, mutta tästä huolimatta lukijoita voisi kiinnostaa mitä lupauksia voiteelle oikein oli annettu..):
"Egyptistä tuotettua mustakuminan siemenöljyä, joka tunnetaan korkeasta antioksidanttipitoisuudestaan. Elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Ikivihreistä puista Kiinasta saatavaa kamelian siemenöljyä, joka sisältää runsaasti ravitsevia rasvahappoja. Elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
Chilestä tuotettua ruusunmarjan siemenöljyä, joka sisältää runsaasti Omega-3 ja -6-rasvahappoja. Elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
Ihoa kosteuttavaa, hoitavaa ja silottavaa, käsinkerättyä ja kylmäpuristettua luomuoliiviöljyä, joka tuotetaan yhteisökaupan kautta eteläitalialaisesta Cilento-kansallispuistosta. Nuovo Cliento -osuuskunnan jäsenet valmistavat öljyn alkuperäisistä oliivilajikkeista maaperällä, joka on ollut heidän käytössään sukupolvien ajan. Maailman luonnonsäätiö (WWF) tutustutti meidät ensin osuuskunnan uraauurtavaan työhön, ja me teimme heistä ainoan oliiviöljyn tuottajamme. Nyt he ovat yksi alueensa suurimmista oliiviöljyn tuottajista; 300 jäsentä viljelee 2000 hehtaarin maa-aluetta.
Yhteisökaupan kautta ghanalaiselta naisyhdistykseltä Tungteiya Shea Butter Associationilta tuotettua voipuunvoita. Voipuunvoi on mahtava luonnollinen kosteuttaja, jota ghanalaiset naiset ovat jo vuosisatoja käyttäneet suojatakseen ihonsa Saharan tuulilta. Työllistämme 528 naista ja maksamme heille oikeudenmukaisen palkan sekä bonuksen, jonka naiset investoivat yhteisöprojekteihin. Anita Roddick teki ensimmäisen voipuunvoitilauksen vuonna 1994 sen jälkeen kun hän oli vieraillut Ghanassa ja löytänyt sieltä luonnollisesti kosteuttavan voipuunvoin ja sitä tuottavat upeat naiset."
Pakkaus on mielestäni todella kaunis ja vaikka purkki ei itselleni ole se ideaalein pakkausmuoto niin kyllähän tuo lasinen purkki tuo tiettyä arvokkuutta tuotteelle..

Itse pidän siitä, että varsinkin yövoide jää tuntumaan iholle - kuitenkaan olematta raskas ja rasvainen. (Tästä aiheestahan on Karkkipäivän Sanni ja Ostolakossa-blogin Virve ainakin viime aikoina postanneet - ja kuulun siis itse tämän osalta Virven kanssa samaan kastiin :D)
Tämä kyseinen voide täyttää juuri nuo vaatimukset - jopa kun levitän alle seerumia.


Voide tosiaan levittyy hyvin eikä ole mitään jankkia - mutta tätä on myös kevyempi koostumus olemassa, mikäli ei näin tuhdeista kavereista tykkää :D


INCI:
Aqua/Water (Solvent), Hydrogenated Polyisobutene (Emollient), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Glycerin (Humectant), Aluminum Starch Octenylsuccinate (Absorbent/Anticaking Agent), Cetyl Alcohol (Emulsifying Agent), PEG-40 Stearate (Emulsifying Agent), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), Octyldodecanol (Emollient), Olea Europaea Fruit Oil/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Emollient), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent - Emollient), Fagus Sylvatica Bud Extract (Skin Conditioning Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Polyacrylamide (Film Former), Sorbitan Tristearate (Emulsifying Agent), Rosa Canina Fruit Oil (Skin Conditioning Agent), Camellia Oleifera Seed Oil (Skin Conditioning Agent - Emollient), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), C13-14 Isoparaffin (Solvent), Glycine Soja Protein/Glycine Soja (Soybean) Protein (Skin Conditioning Agent), Mica (Opacifying Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Adenosine (Skin Conditioning Agent), Nigella Sativa Seed Oil (Emollient), Laureth-7 (Emulsifying Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Myristyl Alcohol (Emulsifying Agent), Stearyl Alcohol (Emollient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Citric Acid (pH Adjuster), Limonene (Fragrance Ingredient), Sodium Cocoyl Glutamate (Surfactant), Geraniol (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Sodium Benzoate (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative), Benzoic Acid (Preservative), Tin Oxide (Opacifying Agent), Sorbic Acid (Preservative), CI 77891/Titanium Dioxide (Colorant), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 14700/Red 4 (Colorant).
Oletko sinä tutustunut tähän tai muihin kyseisen linjan tuotteisiin - miltä ovat vaikuttaneet?


*) sis. mainoslinkin

4 kommenttia:

  1. TBS Oils of Light, Drops of Youth ja Drops of Light ovat kyllä yhtä parhaita juttuja mitä on tapahtunut ihonhoitotuotteissa tossa hintaluokassa vähään aikaan. Ehdottomasti omassa kategoriassa pihistä tuotteita joihin satsaisin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä tuotetta sieltä ehdottomasti suosittelisit hankkimaan kokeiluun? :D

      Poista
  2. Muhun tän ulkonäkö vetoo ihan täysillä♡ Vois kokeilla sitä hoitovettä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä näyttää tosiaan varsin ylelliseltä pakkaukselta :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat