perjantai 22. huhtikuuta 2016

Brittiruusua vartalolle..

Olin taas "blogimainnon uhri" :D Niiiin monissa blogeissa oli näitä tuotteita hehkutettu, että laitoin verkkokaupasta sitten sokkona tilaukseen - lue pidemmälle niin kuulet oliko hitti vai huti ;)

Jos et jo otsikosta hoksannut niin kyseessä on siis
The Body Shop British Rose -linjan tuotteet, 
joista itselleni nappasin itselleni kokeiluun:


Mikä linjan ideana siis on:
"Uusi, modernin raikkaan ruusun tuoksuinen British Rose -tuotesarjamme on loistava brittiläinen tulkinta ajattomasta naisellisuuden ikonista. The Body Shopin ympäristöpalkintoja voittaneella maatilalla Englannin maaseudulla Herefordshiressa luomukasvatetut ruusut poimitaan käsin, ilmakuivataan ja tislataan raikkaaseen vuoristoveteen. Näin saamme kaikkein poikkeuksellisinta laatua olevan ruusuveden tuotteisiimme, jotka saavat ihosi hehkumaan."

 Eli nimensäkin mukaisesti brittiläinen ruusu. :)

Ruusuntuoksu jakaa ihmisiä enkä itsekään voi väittää rakastavani aina ruusuntuoksua. Kuitenkin blogeissa oli kehuttu tätä pehmeän tuoksuiseksi, johon monet ei-niin-ruusua-rakastavat ovat ihastuneet, joten uskaltauduin ottamaan riskin; enkä todellakaan pettynyt! Tuoksu miellyttää todella kovasti nenääni!


Vartalovoissa on upean tuoksun lisäksi myös hieman glow:ta mukana. Kyseessä ei ole mikään glitter tms. eli tämän kanssa ei tarvitse pelätä loistavansa diskopallon kanssa kilpaa :D Olisikohan "hehku" paras sana kuvaamaan millaiseksi iho jää vartalovoin levityksen jälkeen!?


Linjassahan on paljon muitakin tuotteita, jotka kovasti itselläkin kutkuttelisivat, mutta yritän pysyä nyt lujana :D


Oletko jo tutustunut näihin ihanuuksiin? :)


*) sis.mainoslinkin

10 kommenttia:

  1. Musta nää tuoksuu ihanalle! <3

    VastaaPoista
  2. Mie ryntäsin taas heti julkaisupäivänä liikkeeseen ja nappasin suihkugeelin mukaan :D Vartalovoide olisi varmasti ollut toinen ostos, mutta en halua mitään hehkua, joten se jäi sitten muiden ostettavaksi.

    Tuotteiden uudistus on kyllä piristävä, tosin pelkäsin aluksi, että näissä uusissa pulloissa ei ole annostelijaa, vaan ne on kierrekorkkeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa ainakin omaan silmääni oli hehkua niin vähäisessä määrin ettei häirinnyt - tosin vielä näillä säillä verhoan itseni niin paljolti ettei kovinkaan paljoa ihoa edes näkyviin jää :D

      Poista
  3. Ovat ihania, en ole ruusun ystävä, mutta nuo ovat aidon ruusun tuoksuisia, joten noista tykkään kovasti. :)

    VastaaPoista
  4. Kävin juuri edellispäivänä ostamassa saman setin :D En ole kokeillut vielä, mutta tuoksu on ihana <3

    VastaaPoista
  5. Mua vähän kutkuttas se kuorinta-aine,joskohan sen uskaltautuis kotiuttamaan.. :P

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat