tiistai 12. huhtikuuta 2016

Aqualia Thermal

Ostin tämän voiteen jo pitkälti viime vuoden puolella, mutta se jäi sitten toviksi tai toiseksi odottelemaan käyttöönottoaan..


"Vahvistava ja rauhoittava 24 h kosteusemulsio herkälle iholle
Raikas ja hyvin imeytyvä voide, joka jättää samettisen rasvattoman tunteen iholle
Pehmittää ja rauhoittaa ihon pintaa
Parabeeniton
"
 
 
 Kyseistä voidetta löytyy tässä 40ml-kokoisessa tuubissa sekä 50ml-kokoisessa lasipurkissa, itse suosin hygieenisempää tuubivaihtoehtoa aina kun vain sille on mahdollisuus, vaikka tokihan lasipurkki on kauniimman näköinen.

Voide on koostumukseltaan kevyttä ja sopii täydellisesti meikin alle, itselläni ei ainakaan kertaakaan ole lähtenyt rullaamaan. Imeytyy hyvin, mutta iho tuntuu kuitenkin kosteutetulta. Pientä tuoksua tuotteessa on, mutta itse en tätä missään nimessä häiritseväksi koe. Rauhoittavasta vaikutuksesta en osaa mennä sanomaan, koska ihoni ei ole viime aikoina ollut liiemmälti ärtyneenoloinen.

Hintaa tällä tuubimallisella on 20€ Yliopiston apteekissa ainakin verkkokaupan mukaan, ylempänä oleva linkki vie tänne siitäkin syystä, että omani olen juurikin ko.apteekista ostanut.


Onko Vichy sinulle tuttu tuotemerkki? Tuleeko ylipäätään ostettua kosmetiikkaa apteekin puolelta?

2 kommenttia:

  1. On tuttu, tykkään monista Vichyn tuotteista ja apteekkikosmetiikkaa tulee käytettyä yllättävän paljonkin. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat