keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Royal Velvet

Olen aiemmin Lumenelta vastaavista kerta-annoskapselin muotoon pakattuja tehohoitoja käyttänyt ja koska näistä mielettömästi aikanaan olen pitänyt niin toki innoilla tartuin Oriflamen kapseleihin :D


"Kevyt, mutta ravitseva geelikapseli sisältää viittä ihoa hoitavaa öljyä sekä Black Iris Infusion -yhdistettä. Pisara pisaralta, päivä päivältä ihostasi tulee pehmeämpi ja kiinteämpi. Purkki sisältää 28 kertakäyttöistä kapselia neljän viikon käyttöön."


 Oma ihoni ei toki kiinteytystä kaipaa, mutta nuorempikin iho voi elvyttävämmistä tuotteista hyötyä esim. hyvin stressaavana elinjaksona eli näitä voit huoletta käyttää vaikkei mittarissa vielä "vaadittavaa" määrää vuosia ole. 

Vaikka nämä ovatkin kapselimuotoon pakattuja niin ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ NAUTI NÄITÄ SISÄISESTI! Tälläisiäkin urbaaneja legendoja olen kuullut - ja jotenkin voin kyllä uskoa, että joku on ulkoisen käytön sijaan napannutkin näitä aamulla kurkusta alas vesilasillisen kanssa..

Yksinkertaisesti napsautat vaan kiertämällä kapselin pään poikki ja puristat kaiken kapselin sisällä olevan aineen kädellesi mistä sen sitten levität kasvoillesi.


Yksi kapseli sisältää tosiaan kerta-annoksen ja siitä riittääkin oikein mainiosti koko kasvojen alueelle tuotetta. Tuote antaa oikein silkkisen ihotuntuman ja ehkä hieman ihohuokosiakin pienentään - tähän asiaan löytyy selitys jos kurkkuu INCI-luetteloon, joka näyttää tältä:

CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, SILICA SILYLATE, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, PRUNUS PERSICA KERNEL OIL, RIBES NIGRUM SEED OIL, SESAMUM INDICUM SEED OIL, LIMNANTHES ALBA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, IRIS FLORENTINA EXTRACT, PARFUM, METEORITE POWDER, TOCOPHEROL

Listan alussa on useampikin silikoni/silikonijohdannainen, jotka tunnetusti tasoittavat ihoa. Mutta ei hätää, kyllä tuolta listan alkupuolelta löytyy myös antioksidanttisia ja hoitavia kasviöljyjä. :)

Itsehän en silikoneja kosmetiikassa välttele eikä se näidenkään kohdalla mitenkään kynnyskysymykseksi nouse, mutta tiedän etteivät kaikki näitä käyttämäänsä kosmetiikkaan halua.

 
Hintaa 28 kapselin purkilla on 39€, mutta kun on Oriflamen kyseessä niin kannattaa katsoa koska seuraavan kerran tarjoukseen tulee. :D 


Oletko sinä koskaan kokeillut kerta-annoksiin pakattuja tehohoitoja? :)

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kiinnostavalta ja koska olen nyt niin vakuuttunut Oriflamen tuotteista, niin kyllä innostaa. :) Aurinkoa päivään <3

    VastaaPoista
  2. Mikä ihmeen METEORITE POWDER? Olen kokeillut noita samaisia kapseleita vaikka ikää onkin 20+ ja oikein miellyttäviltä tuntui :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onkin hyvä kysymys :D En nyt nopeasti vastausta tuohon valitettavasti löytänyt, mutta jos joku tietää niin vinkatkaa tänne :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat