perjantai 4. maaliskuuta 2016

LivBox Maaliskuu 2016

Jännäsin päivän, että näinköhän saapumisilmoitus paketista kerkeää tulla ennenkuin lähden töistä, en nimittäin olisi enää uutta reissua lähtenyt paketin hakuun tekemään tämän päivän aikana, mutta ilokseni paketti olikin jopa ennen klo15 haettavissa! Nopeasti kimpsut ja kampsut kasaan ja töistä ajoissa paketin hakuun xD


Maaliskuun teemana on "Tule kevät aurinkoinen!" ja tätä itsekin kovasti toivon ja odotan. :)
Tuo sisuspaperin väri taitaa muutoin tätä nykyä olla vakio, koska en itse ainakaan muista milloin se viimeksi olisi vaihtunut!? Ei sillä, pinkki on aina ihana <3

Mutta löpinät sikseen ja kurkataan mitä paketti sisältää:

Tämähän on jälleen bloggaajaboxi eli viisi bloggaajaa oli päässyt mukaan valitsemaan suosikkinsa. Bloggariboxien suhteen odotukset ovat aina entistä suuremmat, joten täytyy myöntää, että ihan ensimmäinen ajatus oli hieman njääh. Yhden tuotteen kohdalla kyllä pääsi lähes riemunkiljahdus ja yksi taas oli aika totaalinen plaah, pari muuta hieman siltä ja väliltä mutta katsotaan mikä tuotteista aiheutti mitäkin tuntemuksia minussa ja ennen kaikkea miksi.

Cutrin Sensitive Multispray (ovh 15,90€/200ml)
"Voimakkaan tuen antava hajusteeton monitoimisuihke. Suojaa lämmöltä ja antaa volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Erinomainen rullakampausten pohjalle."
Hiustuotteita minulle on melkoinen määrä jo kertynyt käytettäväksi ja sen vuoksi tämän kohdalla en riemunkiljahduksia päästänyt. Tosin nyt kun katson tuotetta tarkemmin niin tämähän on ihan supertuote ottaa mukaan työpaikalle hajusteettomuutensa ja monitoimisuutensa vuoksi. Loppujen lopuksi siis kohotti suupielet ylöspäin. :)

Eucerin Sun Creme Face Tinted CC Medium SK 50+ (ovh 22,50€/50ml)
"Kevyesti sävytetty öljytön aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille."
Valitettavasti tämä on sävyssä Medium, jonka tiedän jo testaamatta itselleni liian tummaksi. Pitää siis katsoa, että korkkaanko tätä ollenkaan omaan käyttööni vai pistänkö eteenpäin. Todella harmillista, jos sävy olisi Light niin ei tarvitsisi kyllä pohtia hetkeäkään ottaisinko käyttööni vai en. Tuotteena siis aivan loistava, sävy vaan ei nyt natsaa ei sitten ollenkaan näin kalpealle :/

Vichy Idealia Skin Sleep Yövoide (ovh 34,50€/50ml, boxissa 3ml NÄYTE)
"Palauttava geelimäinen yövoide, joka vahvistaa ja tekee ihon laadusta paremman yön aikana.
Sopii kaikenikäisille naisille sekä kaikille ihotyypeille ja -sävyille. Kliinisesti todistettu teho myös huonosti nukuttujen öiden jälkeen."
Täytyykö edes ääneen sanoa mikä tämän kohdalla tökkii ja pahasti!? Tuote kuullostaa aivan ihanalta ja mielelläni sen testaan, mutta eipä tuosta pikkuruistakin pienemmästä näytteestä mahtane kovin moneen kertaan riittää. Olisi edes reilu matkakoko, että saisi tuotteesta kunnolla tuntuman.

"Uusi Longwear Blur Meikkipuuteri hyödyntää blur-efektiä ja luo kasvoille välittömästi samettisen heleän, virheettömän pohjan. Pitkäkestoinen Meikkipuuteri on peittävin Lumene-puuteri. Sen neljä uutta sävyä on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Blur Pitkäkestoisen Meikkivoiteen sävyjen kanssa."
Kuka arvasi, että Lumene oli jälleen se joka aiheutti niitä riemunkiljahduksia tässä osoitteessa!? :D Ei voi mitään, olen ehkä tylsä, mutta Lumene ei koskaan petä <3 Ja mikä parasta; tämä tuli minulle vielä juuri oikeassa sävyssä!!

Dermosil Trio Kulmaväri (ovh 6,90€/4,5g)
 "Dermosil Trio Kulmavärin avulla saat loihdittua kauniit ja huolitellut kulmat."
Ainut syy miksi tämä ei aiheuttanut suurta riemua on yksinkertaisesti se, että minulla on jo kaksi avattua kulmaväripalettia eli en todellakaan tarvitse kolmatta :D (yhdelläkin jo jopa minä pärjäisin vallan mainiosti..) Mutta pitää nyt katsoa korkkaanko tämän siltikin kokeiluun..

Lisäksi mukana on Dermosilille alennuskoodi, jolla myös alle 50€ tilaukset saa ilman postikuluja maaliskuun loppuun asti. :)



LOPPUYHTEENVETO
Ihan ehdottomasti boxin sisällössä ollaan menty parempaan suuntaan ja lisäksi käsitin, että kaikki ovat tämän boxin kohdalla saaneet samat tuotteet!?
Ihan kaikki tuotteet eivät minulle 100% natsanneet, mutta syy ei missään nimessä ole tuotteissa.
Tämähän tosiaan on viimeinen boxini tältä jaksolta, ensi kuun boxi tulee vielä pisteillä eli ihan lähiaikoina pitää tehdä päätös jatkuuko tilaus vai pistänkö sen katkolle ja täytyy sanoa, että hyvin vahvasti kallistun sen jatkon puoleen - älkää siis sössikö tätä päätöstä ensi kuun boxilla xD


Mitä mieltä sinä olet boxin sisällöstä, kuinka bloggaajat onnistuivat tällä kertaa? :)

8 kommenttia:

  1. Tuo Eucerin on kyllä tumma ja kun itse en rusketu kesällä muutenkaan, niin eipä kehtaisi itseruskettavia alkaa käyttämään tuon takia, että koko vartalo olisi samanvärinen :'D

    Miulle jää luultavasti käyttöön tuo Lumene ja Vichy, muille ei ole käyttöä.

    VastaaPoista
  2. Minä olin todella positiivisesti yllättynyt! Samat harmitukset tosin: Vichyn koko ja Eucerinin sävy. Katson onko tuosta swatchia jossain ja käytän kesällä jos yhtään sopisi. Kulmapaletti herätti riemastusta, en oikeastaan tarvitse mutta ihanaa päästä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla, että Dermosilin itsekin korkkaan ihan mielenkiinnosta :)

      Poista
  3. About 3-5 kertaan riittää 3ml:n näyte, tosin oon huomannut, et usein noissa minipulloissa saattaa olla jopa vähempi tuotetta mitä on ilmoitettu, monesti käynyt niin, että oon saanut ulos vain yhden pienen prööttauksen. :D Jostain 10-15ml:n koosta olisi saanut helposti jo tuntumaa yli pariksi viikoksi öisin käytettynä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omakin kokemus on ettei noista useinkaan saa kuin ehkä sen pari käyttökertaa kokeiltua mikä ei vielä kovinkaan hyvin anna kuvaa siitä millainen tuote todellisuudessa on..

      Poista
  4. Innolla odotin boxia myös ja fiilis vähän siinä ja siinä. Eucerinin kohdalla riemun kiljahdukset ja heti perään kirosanoja. Miksi pilata hyvä tuote ja kokeilut aivan liian tummalla sävyllä? Cutrinin kohdalla ok fiilis, kaappi kyllä täynnä hiustuotteita ja edelliset boxeista saadut yli puolillaan. Lumenen meikkipuuteri ehdottomasti paras, kun sattui olemaan vaalein sävykin. Dermosilin kulmatuote ei innosta, koska kulmatuotteet jäävät minulla vähemmälle käytölle. Vichyn pikkutuote on ilmaistuotteita, jota saa ihan kokeiluun kysymällä, joten eipä herätä innostusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen itsekin rankkaisin ehdottomaksi ykköseksi ja ihan yhtälailla olen Eucerinista ja Vichystä harmissani - mietin myös sitä bloggaria, joka ko.tuotteen on boxiin mukaan valittunut; itse kokisin ainakin aika tylsänä jos se mun tuote ois tuollainen mitättömän pieni näyte :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat