perjantai 4. maaliskuuta 2016

Glowwbox February 2016

Ensinnäkin mikä Glowwbox on?

 
Kauneusboxi, jonka kohderyhmä on tummaihoiset naiset. Kyllä luit oikein - tämä kalkkilaivan kapteeni meni todellakin tilaamaan boxin jonka kohderyhmään ei hipiänsä puolesta kuulu ei sitten alkuunkaan :D Mutta. Olin parista blogista tsiigaillut, että boxin sisältämät tuotteet ovat melkolailla sitä samaa mitä muissakin boxeissa eli sopivat vallan mainiosti myös meille kalkkiksille xD



Glowwbox on tosiaan brittiläinen kauneusboxi tummaihoisille naisille ja se on lanseerattu tammikuussa 2015. Hintaa boxilla on £15 eli tämän hetkisellä kurssilla n. 19,40€ sekä lisäksi päälle tulee postikulut £3,95 eli n.5,10€, kokonaisuudessaan boxille hintaa tulee siis vajaa 25€ yksittäin tilattuna. Tilaus on mahdollista tehdä kerralla myös 6kk tai 12kk ajaksi, joilloin säästöä tulee muutama euro per boxi. Kannattaa muuten tsekata myös tarjoukset, kuten monissa muissa niin myös täällä ensimmäisen boxin saa edullisemmin ja tälle minunkin boxilleni taisi postikuluineen tulla hintaan n.15€.

Kurkataanko sitten alkulöpinöiden jälkeen helmikuun boxin sisältöön? :)



Boxeissa oli käsittääkseni kaikissa sisältönä viisi yhtenäistä tuotetta minkä lisäksi yksi tuote oli jokin kuudesta vaihtoehtoisesta. Aloitetaan tsekkaamalla se boxin "perusvalikoima".

Lottie London Nail Lacquer (ovh £5,99 eli n.7,75€, 12ml koko)
Kynsilakan sävy on myös vaihdellut boxeissa kolmen eri vaihtoehdon välillä, itselleni tuli ihana pinkki Forever Young. Täysin uusi kynsilakkamerkki, jota ihan ehdottoman mielenkiinnolla lähden testaamaan!

Philip Kingsley Moisture Extreme Conditioner (ovh £9 eli n.11,60€, 75ml koko)
Kyseinen hoitoaine on kohdennettu karkealle ja kiharaiselle hiukselle, mutta uskon tämän toimivan ihan moitteetta myös omissa hiuksissani. Eli jää ehdottomasti omaan käyttöön.

Figs&Rouge Hand Cream in Rose Berry (ovh £8 eli n.10,33€/80ml, boxissa 20ml koko)
Jälleen uusi merkki itselleni, tuubi on ihanan värikäs ja kooltaan todella sopiva ottaa vaikka laukkuun mukaan. Tämäkin jää siis kyllä omaan käyttöön - jos vain tuoksu nenääni meillyttää :D

Evolve Hyaluronic Serum 200 (ovh £28 eli n.36,15€/30ml, boxissa 10ml koko)
Kosteuttava seerumi, jossa on mieto ruusuveden tuoksu. Kuullostaa ihan superihanalta ja minähän olen tunnetusti ihan hupsuna kaikkiin tehohoitoihin <3

Palmer's Cocoa Butter Formula Concentrated Cream (ovh £2,25 eli n.2,91€, 60g koko)
Palmer's on merkkinä tuttu ja esiintynytkin blogissani muutamaan kertaan (*klik*). Tämän taidan ottaa jalkavoiteeksi käyttöön. :)



Sitten se vaihtoehtotuote, joka itselläni oli:
Benecos Natural Kajal Eyeliner in Brown (ovh £3,95 eli n.5,10€, 1,13g koko)
Tätä voi käyttää eyelinerina, huultenrajaukseen tai tällä voi tehdä myös esittelytekstin mukaan pisamia - tuo jälkimmäinen ei ehkä itselläni ainakaan toimi :D

Itse pidän miinuksena sitä, että vaihtoehtotuotteet ovat todella paljon eronneet toisistaan paitsi käyttötarkoituksen niin myös arvonsa puolesta - tämä ei ole koskaan kiva juttu ja aiheuttaa aina sitä boxikateutta! Vaihtoehtoisten muiden tuotteiden arvo on ollut £6-45 eli 7,75-58,10€ eli ymmärrätte varmaankin mitä tarkoitan?

LOPPUYHTEENVETO
Iso miinus tuosta variaatiosta, mistä olen LivBoxinkin kanssa marmattanut ja tämä saattaa hyvinkin aiheuttaa sen, ettei tämän postauksen jälkeen Glowwboxia blogissani tule näkymään. Muutoin boxin sisältö oli ihan kiva, paljon uusia tuotteita, joista taitanee aikalailla kaikki jäädä omaan käyttöön - tai vähintäänkin kokeiluun. :)


Onko Glowwbox sinulle tuttu ja/tai innostiko tämä postaus kenties tilausta laittamaan vireille? :)

9 kommenttia:

  1. Mää en kyllä noita variaatioita ymmärrä yhtään... Mutta tää boxi on mielenkiintoisen olonen tääki.

    VastaaPoista
  2. Mie jätin kahteen boxiin. Hinta on aivan jäätävä, ainakin miulla oli helmikuun boxista veloitettu hitusen yli 31 € :D Marmatin nimittäin aspaan siitä, kun ne veloittaa automaattisesti sen summan jos ei peru.

    Tuolla hinnalla saisi kaksi LivBoxia, tosin tuotteet onkin sitten yleensä aika tuttuja niissä, ei mitään erikoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts. :/ Mä peruin tuon tilauksen samantien, joten toivottavasti ei samanmoinen ylläri ole tulossa. 31€ on tuosta boxista aika paljon, jos nyt oikein laskeskelin niin mun paketin sisällön arvo oli "vain" reilut 40€..

      Poista
    2. Muutenhan tuo on kiva boxi, mutta sitten se hinta, kun on tuplasti enemmän muihin :( En kyllä muista paljonko tuossa 31 € oli postikulujen osuus.

      Peruin myös LookFantasticin, kun tajusin, että sekin veloitetaan joka kuukausi jos ottaa sen 1 kk. Ennen veloitus oli vain siltä yhdeltä kuukaudelta, nykyään se on jatkuva.

      Poista
    3. Postikulujen osuus on Suomeen 9,95 puntaa, mikä on jo 2/3 koko boksin hinnasta... Ei kiitos.

      Poista
    4. Postikulut harmillisen usein nostaa hinnat sen verran tyyriiksi, että ihan vain sen vuoksi jää tilaukset tekemättä :(

      Poista
  3. Mä tilasin boksin testiin, kun löytyi alekoodi, jolla sai tämän 15 eurolla. Saa nähdä mitä sieltä tulee :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat