maanantai 8. helmikuuta 2016

The Sacred Truth

Kerroinkin jo täällä, että ostin ensimmäisellä Lushin visiitilläni tuon kylpypommin lisäksi pari muutakin kivaa juttua, nyt esittelyyn näistä toinen:


Sain myyjältä apuja naamion valinnassa, kaikkihan sieltä kiinnostaisivat niin oli hankala miettiä minkä nyt tällä kertaa ottaisi :D


Lainaus sivuilta:
"Ole tarpeeksi vanha tietämään, että ikääntyvä iho tarvitsee erikoishoitoa! Emme kutsu tuotteitamme vanhenemista estäviksi, sillä totuushan on, että me kaikki vanhenemme, eikä kelloa saa käännettyä takaisin. Kuitenkin uskomme että mikäli ikääntyvää ihoa hemmotellaan tarkasti valikoiduilla, ihania ainesosia sisältävällä naamiolla, ikääntyvä iho voi näyttää hyvinvoivalta ja saada kaipaamansa hoitoa. The Sacred Truth ei tee sinusta nuorempaa, mutta se tuo esille sen, mikä ihossasi on kauneinta. The Sacred Truth -naamio sisältää ravinteikasta vehnänorasta ja entsyymipitoista ihoa kirkastavaa tuoretta papaijaa. Ginsenginjuurijauhe ja neidonhiuspuunlehtiuute stimuloivat ihoa ja hunaja, luomujogurtti ja vapaankananmunat pehmentävät ja kosteuttavat. Vihreä tee -jauhe ja tuore vehnänoras ovat täynnä antioksidantteja ja kirkastavat, puhdistavat ja elvyttävät ihoa. The Sacred Truth sopii erityisesti ikääntyvälle ja kirkastusta kaipaavalle iholle."

Pakkohan se on myöntää, että kun ikää on 30+ niin alkaa se iho oikeasti olla ikääntyväksi luokiteltava - onneksi ikääntymisen merkkejä ei vielä hirmuisasti ihollani näy, tästä luultavasti saan kiittää aktiivista ihonhoitoa. :)


Pahoittelut etten huomannut ottaa kuvaa naamiopurkista ennen sen korkkaamista :/ Otin tämän tosiaan käyttöön jo hotellilla enkä siellä sitten malttanut niitä paria kuvaa enempää kännykällä kuvailla.. Tämän kohdallahan muutoin suositellaan jääkaappisäilytystä - noh itse en tajunnut tätä hotellilla minibaarin kaappiin tökätä ja olisihan se muutoinkin sitten kotimatkan joka tapauksessa lämpöisässä olemaan, tyrkkäsin kotiin päästyäni jääkaappiin enkä toisella käyttökerralla huomannut ainakaan mitään ongelmaa naamion koostumuksen suhteen, veikkaan kylläkin, että tämä kannattaa nyt jopa päivämäärää nopeammin yrittää käyttää pois tuon "kylmäketjun katkeamisen" vuoksi.


Lainaus sivuilta:

"Naamiomme valmistetaan tuoreena ja käsityönä Suomessa. Huomioithan, että tuorenaamioiden säilyvyys on muutamia viikkoja.


Muistathan
- Kasvonaamiot ovat tuoretuotteita. Luonnon tehokkaimmat raaka-aineet säilyvät, kun säilytät ne jääkaapissa.
- Tuorekosmetiikka kannattaa käyttää mahdollisimman pian! Ethän siis panttaa käyttöä, vaan nautit naamiot kuin hedelmätkin; tuoreena ja tuoksuvina.
- Postituksen aikana naamiot ovat lämpimässä, eli noudathan pakettisi postista ja käytät tuotteen mahdollisimman pian. Postissa jonkin aikaa levänneet tuotteet kannattaa käyttää ennen parasta ennen -päivää.
- Naamioita suositellaan käytettävän minimissään n. 2 kertaa viikossa ja jokaisessa purkissa on noin neljä naamiota, tarkoittaa se että yhdestä purkista saat noin kahden viikon käyttökerrat.
- Älä käytä vanhentunutta tai pilalle mennyttä tuotetta; jos näyttää, että naamiota jää yli, muistathan että vartalossa on monta muutakin kohtaa, joka nauttivat naamiohoidosta! Käytä loppu naamio esimerkiksi käsien tai kaulan hemmotteluun.


Ainesosat: hunaja (Mel), glyseroli (Glycerin), kaoliinisavi (Kaolin), talkki (Talc), tuore papaija (Carica papaya Fruit), soijajogurtti (Glycine soja), bentoniittigeeli (Bentonite Gel), luomu helokkiöljy (Oenothera Biennis Oil), lanoliini ( Lanolin), Reilun Kaupan sheavoi (Butyrospermum Parkii Butter), kylmäpuristettu kookosöljy (Cocos Nucifera Oil), tuore luomu vapaan kananmuna (Ovum), ylang ylang-öljy (Cananga Odorata Flower Oil), ruusu-absoluutti (Rosa Damascena Extract), laventeliöljy (Lavandula Angustifolia Oil), ruusupuuöljy (Aniba Rosaeodora Wood Oil), tuore vehnänoras (Triticum Aestivum Vulgare Germ), luomu ginsengjuurijauhe (Panax Ginseng Root Powder), vihreä tee -jauhe (Camelia Sinensis Leaf Powder), neidonhiuspuulehtijauhe(Ginkgo Biloba Leaf Powder), mehiläisen siitepöly (Bee Pollen), *bentsyylibentsoaatti (Benzyl Benzoate), *sitronelloli (Citronellol), *farnesoli (Farnesol), *geranioli (Geraniol), *limoneeni (Limonene), *linalooli (Linalool)
, hajuste (parfum).

esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä."


En tiedä kuvittelinko vain, mutta iho tuntui ja näytti ihan oikeasti hehkuvalta ja kerrassaan aivan ihastuttavalta varsinkin kun kotosalla toistamiseen naamiota käytin.  

Saattaa olla, että seuraavallakin Helsingin reissulla tartun Lushin tuore kasvonaamioihin - minkähän ottaisi seuraavaksi kokeiluun? :D (Yksi tyhjä purkki vielä tämän lisäksi niin saisin nämä palauttamalla kasvonaamion ;D)


Ovatko Lushin kasvonaamiot sinulle tuttuja? Mitä sieltä suosittelisit kokeiluun? :)

4 kommenttia:

  1. Ei muuten ole tuttuja vaikka muuten Lush on kyllä niin ihana, että liikkeessä käydessä meinaa seota. :)

    Mukavaa viikkoa Mira <3

    VastaaPoista
  2. Aikoinaan kun käytin tosi paljon Lushin kasvonaamioita, tämä oli yksi mun suosikeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä muita suosikkeja naamioista on? :) Itse olen vasta paria kerennyt testata, viisi purkkia olisi tyhjentyneenäkin joten voisin yhden kasvonaamion käydä valkkaamassa kun ne palauttelen :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat