sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Tammikuun roskakasa II

Jatketaan siis siitä mihin eilen jäätiin.. :)

Palmer’s Gentle Exfoliating Facial Scrub (150g): 
Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä kuorinta kasvoille, voisin joskus uudemmankin kerran hankkia.

Palmer’s Purifying Mask (120g): 
Tämä menee ehkä sinne ”ihan kiva” luokkaan, puhdistavaksi naamioksi miellyttävän voidemainen.


Lavera 3 in 1 wash-scrub-mask (125ml): 
Tämän ostin I love me –messuilta kaverini suosituksesta. Käytin suihkun puolella lähinnä meikinpoistossa, ja tämä vaikutti puhdistavan ihon tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti. Voisin harkita joskus tähän palaavani.
   
Lush The Sacret Truth (75g): 
Tarkempaa postausta tästä tuloillaan :)

The Beauty Diary Earl Grey Tea&Macaron Sheet Mask: 
Tämän ihastuttavan kangasnaamion sain bloggaajakalenterissa – kuten olen jo aiemmin maininnutkin niin pidän tämän tyylisistä naamioista ja paljon, joten aivan ihanahan tämä käytössä oli ja mielelläni The Beauty Diaryyn tarkemminkin tutustuisin.
 

Lumene Vitamin C+ Dry Skin Radiance Cocktail - Ravitseva tehohoito (30ml): 
Aivan loistava tuote talvella omalle pintakuivalle sekaiholleni näin talvi-aikaan - ei muuten ole niin rasvainen/öljyinen kuin mitä voisi kuvitella! Tähän tulen vielä palaamaan.
 
Mizon Snail Repair Eye Cream (15ml): 
Oikein mainio silmänympärysvoide; riittävän kosteuttava nyt talvellakin iltakäyttöön, mutta kuitenkin tarpeeksi kevyt meikin alle. Tätä saattaakin siis joskus uudemmankin kerran käytöstäni löytyä.


Elemis Hydra-Balance Day Cream (20ml): 
Tämä oli oikein miellyttävä uusi tuttavuus; pidin koostumuksesta ja tuoksu oli miellyttävän ”vihreä”, voisin ehdottomasti suuremmassakin koossa joskus käyttää. (LF Beauty Box 10/15)


Carmex Classic –huulivoide (7,5g): 
Tätä on jo useampi tullut tuhottua ja vaikka onkin loistava huulivoide niin ihan kiva kun loppui – noita huulivoiteita nimittäin allekirjoittaneella on aika vino pino odottamassa korkkaamistaan :D (LivBox9/15)
 

Lumene Touch Of Radiance Seerumi -meikkivoide (30ml): 
Tämä tuntui varsinkin loppuvaiheessa varsin riittoisalta = tuntui ettei lopu millään :D Aiempi postaus täällä ja edelleenkin pidän tästä meikkivoiteesta ihan superisti, harmi kun tämä kai on lopetettu? :/


Claudia Express Nail Polish Remover Raspberry (50ml): 
Purkin avatessa haju oli ihan kammottava, mutta onneksi käytössä lieveni, myös vadelmaisuutta alkoi avaamisen jälkeen tuoksusta havaita. Nämä purkissa olevat kynsilakanpoistoaineet ovat käteviä, mutta eivät käytössä kestä kovinkaan kauaa.
 
L’Occitane Moisturizing Lip Balm (3ml): 
L’Occitanen joulukalenterissa tullut huulivoide ei minulla kyllä käytössä kovinkaan kauaa kestänyt enkä kyllä voi sanoa tähän mitenkään palavasti rakastuneeni, joten tätä tuskin tulee itse hankittua.


Crazy Rumors Lip Balm Pink Grapefruit Juice (4,2g): 
Aivan loistava huulivoide, kunhan huulirasvavarannot ovat hieman huvenneet niin voisin noita lisää hankkia!

Lisäksi voitaisiin tsekata mitä matkakosmetiikasta loppui reissuni aikana - pahoittelut erittäin huonolaatuisesta kuvasta!!

 

Lush Fizzbanger (200g): 
Koska hotellihuoneessa sattui kylpyamme niin pakkohan sitä oli testata ja käydä Lushista kylpypommi sitä varten hankkimassa. Paljon kaikkea ihanaa olisi tarjolla ollut, mutta päädyin lopulta tähän mitä ensimmäisenä nuuhkin. Kanelin, omenan ja toffeentuoksuinen ihanuus.

L’Occitane Verbena suihkugeeli&vartalovoide (30ml x2): 
Aivan ihanantuoksuinen. Nämä pienet purkit olivat vain melko epäkäytännöllisiä. Tätä tulen taatusti hankkimaan joskus suuremmassa koossa!

Dermosil Vitamin E shampoo&hoitoaine (25ml x2): 
Tykkään Vitamin E –linjan tuoksusta ja tuotteina nämä olivat myös ihan mukavat, kovinkaan moneen käyttöön eivät riittäneet ja koska vesi on pk-seudulla erilaista kuin kotosalla niin en näiden perusteella oikein osaa sanoa näistä suuntaan enkä toiseen; mahdollisesti lähtevätkin siis joskus isommassa koossa hankintaan.

L’Occitane Shea –käsivoide (10ml): 
Tämän tuoksu ei ehkä käsivoiteena aivan täysillä ole minun juttuni, käytinkin tämän enemmänkin jalkavoiteena reissussa.

Philosophy Renewed Hope In A Jar (näyte): 
Kts. aiempi teksti täältä. Olisi riittänyt useammallekin käyttökerralle, mutten viitsinyt pussinäytettä tuoda enää takaisinpäin, joten levitin viimeisellä kerralla loput koko kasvoille :D

Philosophy Time In A Bottle –seerumi: 
Vaikutti oikein miellyttävältä, voisin joskus isommassakin koossa hankkia.

Yves Rocher Hydra Vegetal ja Sebo Vegetal –näytteet: 
Ihan ok, sen enempiä näiden näytteiden perusteella en oikein osaa mennä sanomaan.
 

Miltä tämän kuun loppuneiden saldo sinun silmääsi näyttää? :D

4 kommenttia:

  1. Hyvä saldo kyllä! :D Iteki näitä aloin keräileen... Iiks. :D

    VastaaPoista
  2. Toi Lumenen tehohoito on ollut yks lemppareistani jo vuosia. Aina silloin tällöin tulee varsinkin talviaikaan käytettyä. Taitaa olla lemppari Lumenen ihonhoitotuotteista, joista en muuten niin välitä.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat