lauantai 6. helmikuuta 2016

Tammikuun roskakasa I

Joko ollaan valmiita kauhistelemaan kuinka monta purkkia ja purnukkaa sain käytettyä loppuun tammikuun aikana? :D (Voisin tähän huomauttaa ettei joukosta suurinta osaa siis ole tammikuussa avattu ja saatu kuukaudessa kulutettua vaan useimmat on jo aikaisemmin avattu; yksi peräti 1,5 vuotta sitten o.O)

Mutta siis roskakasa koko komeudessaan näyttää tältä:


Koska kuvia on useampi ja tekstiäkin joka tuotteesta vähintäänkin sen muutaman sanan verran niin jaan jälleen postauksen kahteen osaan ettei tästä tule ihan mahdoton läpi luettavaksi. :) 
Aloitetaan loppuneilla hiustuotteilla:


Batiste Dry Shampoo: Neon Lights Pomegranate&Jasmine (200ml): 
Batisten kuivashampoot ovat aivan loistavia, tämän tuoksu oli myös mieluinen.

Oriflame Nature Secrets Elderflower&Apple –hoitoaine (250ml): 
Tykkäsin tuoksusta ja selvitti hiuksenikin ihan hyvin, tarjouksesta voisin katsoa jos toisessa tuoksussa vielä kokeilisin. (Tämä oli kuvauksen mukaan tarkoitettu normaaleille hiuksille.)


Lush Happy Happy Joy Joy (245g): 
Aiempi postaus täällä. Ihanan tuoksuinen, mutta ei ehkä aivan tarpeeksi hoitava minun makuuni; sai melko reilusti lotrata ja antaa vaikuttaa reilumman ajan.
   
Biosilk Silk Therapy Lite (67ml): 
Tämä on oikeastaan tarkoitettu ohuille hiuksille, mutta toimi ihan mallikkaasti paksummissakin hiuksissa. Tuoksu oli minun nenääni oikein miellyttävä.


Maria Nila Care Luminous Colour Colour Guard Shampoo & Conditioner (100ml+100ml): 
Ihanan tuoksuisia ja kaiken kaikkiaan muutoinkin ihastuttavia tuotteita – ehdottomasti herättivät mielenkiinnon muitakin Maria Nilan tuotteita kohtaan!
 

Baylis&Harding Strawberry&Pomegranate Shower Scrub (250ml): 
En tykännyt. Veikkaan kuorintarakeiden olleen muovia (en tätä asiaa kyllä edes jaksanut tarkistaa..) – ainakin sellaisilta ne tuntuivat. Sanoisin jopa epämiellyttävän tuntuiseksi. Ei toiminut minulla ei sitten yhtään.


Lavera Smoothing Body Scrub (200ml): 
Aiempi postaus täällä. Aivan loistava vartalonkuorinta, johon ehdottomasti suosittelen tutustumaan mikäli et ole jo kokeillut! Tähän tulen vielä joskus palaamaan.

Palmolive  Aroma Sensations Feel Glamorous Suihkusaippua (50ml): 
Hellästi kuoriva suihkusaippua, joka on paitsi ihastuttavan väristä niin myös tuoksuista! Ihan ehdottomasti heräsi mielenkiinto Palmoliven tuotteita kohtaan – onneksi tätä samaista suihkusaippuaa löytyy vielä toinen minikoko :D
 
Lush Salted Coconut (130g): 
Käsille tarkoitettu kuorinta minkä taisin kunnolla tajuta vasta tämän itselleni saapuessa; ostin siis ajatuksella, että on vartalokuorinta ja siten sitten käytinkin (pelkästään käsiä tulee harvoin kuorittua, se hoituu kätevästi samalla kuin kuorii muutenkin koko vartalon). Ihanan tuntuinen, mutta tuoksu ei ehkä ihan täysin minun makuuni ollut. Tämä taisikin kausituote olla?



Yves Rocher Spicy Vanilla Shower Gel (200ml): 
Tämä tuli YR-joulukalenterissa. Miellyttävän tuoksuinen, ei ollut liian vaniljainen minun makuuni. Taisi olla kausituote?
 
The Body Shop Passion Fruit Shower Gel (250ml): 
Jo oli aikakin kulutella tämä loppuun; on nimittäin noin puolitoista vuotta sitten ostettu ja korkattu – jotenkaan en vain ole raaskinut tätä käyttää :D Eli tykkäsin kovasti.

  
Sante Shower Body Lotion (200ml): 
Tuoksua en itse ainakaan tässä erottanut. Koostumus olisi saanut minun mieleeni olla paksumpaakin. Tuskin siis tulen uudemman kerran tätä hankkineeksi.


Lush Snow Fairy (100g): 
Ihanahan tämä on (*klik*) – onneksi 250g pakkaus vielä odottamassa korkkaamistaan.
 

Sante Lemon Fresh –vartalovoide (150ml): 
Ihastuttavan tuoksuinen eikä myöskään hinnalla pilattu tuote, eiköhän Santen tuotteita blogissa jatkossakin näy!


The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter (200ml): 
Tämä tuli ostamani Pink Grapefruit –pakkauksen mukana ja oli aivan ihana – mitäpä muutakaan :D Rakastan tätä tuoksua <3 Jos muutoin karsastat TBS-vartalovoita niin voin vinkata, että tämä ei ole niin paksua kuin useimmat vartalovoit ovat eli kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa!


Nuxe Reve De Miel Hand and Nail Cream (15ml): 
Ihan kiva käsivoide, ei mitään paksun paksua, mutta itselläni tuli yökäytössä käytettyä (lähinnä siksi, koska juuri ennen unille käymistä on ainoa hetki kun muistan käsivoidetta käyttää!)


L’Occitane Foot Cream (10ml):   
Kts. aiempi postaus, edelleen varsin toimiva tuote.

L’Occitane Shea Hand Cream (10ml): 
Käytin tämän jalkavoiteena, koska en jotenkaan tuoksuun mieltynyt, muuten tuotteessa ei mitään vikaa.


Dermosil Jalkavoide: 
Ihanan raikas tuoksu (eucalyptus ja menthol), viilentävää tunnetta en onneksi kovin voimakkaana tuntenut (enkä tätä edes tajunnut ennen kuin olin näytteestä voiteen levittänyt jalkoihin ja aloin tarkemmin tekstiä lukea :D). Talvella tällaisella vilukintulla se lämmittävä vaikutus voisi olla parempi :D Tuote herätti ehdottomasti mielenkiinnon – jopa viilentävästä vaikutuksesta huolimatta.
 

 

 
 
Yves Rocher Hydra végétal: Hydrating Micellar Water 2 in 1 (200ml): 
Ihan ok, mutta ei ehkä niin loistava, että uudemman kerran hankkisin.


Rimmel Gentle Eye Make Up Remover(125ml): 
Ihan ok tuote, mutta ei parhaimmistoa kuitenkaan.

The Body Shop Vitamin E Cream Cleanser (60ml): 
Tämä tuli bloggaajakalenterin mukana. En ole oikein koskaan syttynyt maitomaisille tai ei-vaahtoaville voidemaisille meikinpoistotuotteille eikä niin käynyt nytkään. Tuotteessa ei siis missään nimessä ole vikaa, mutta itse vain pidän käytössä enemmän toisenlaisista koostumuksista.
 
Pure Konjac Sponge: 
Aiempi postaus täällä. Enää en ilman tätä ”ihmesientä” osaa olla, ihan loistava apuri meikinpuhdistukseen – muista erityisemmistä vaikutuksista ihossa en osaa mennä sanomaan.
 

Jatkoa seuraa... :)


Löytyykö joukosta sinulle tuttuja tuotteita? 

4 kommenttia:

  1. Nyt bongasin niin monen monta suosikkia, että omasta näkövinkkelistä pakko todeta etten ihmettele, että ovat loppuneet. Lavera, L'occitane, Lumene jne.

    Ihanaa lauantaita Mira <3

    VastaaPoista
  2. Aika hyvin loppuneita, jos tämä oli vasta ykkösosa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisessä kuvassa näkyvät kaikki loppuneet matkalla loppuneita lukuunottamatta.. :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat