torstai 4. helmikuuta 2016

LivBox Helmikuu 2016

Helmikuun boxi on täällä :D


Ei-niin-paljastava kuva jälleen alkuun ettei ne spoilaantuisi niin helposti ketkä vielä jännityksen haluavat pitää yllä, mutta katsotaanpa mitä ihanaan pinkkiin verhottu paketti on syönyt sisäänsä:


Livboxxaajat edelleenkin pitävät huolen boxin saajien suuhygieniasta.. ;P
Kuten näkyy niin boxi on varsin täynnä.


Lumene Bright Now Vitamin C Heleyttävä&Ravitseva Yövoide (ovh 19,90€/50ml, boxissa 15ml koko)
"Bright Now Vitamin C Yövoide (sleeping cream) on enemmän kuin tavallinen yövoide. Se auttaa ihoasi palautumaan yön aikana. Voide sisältää runsaasti suomalaisen lakan antioksidantteja, jotka kirkastavat, ravitsevat ja heleyttävät väsynyttä ihoa.
Tehokkaasti kosteuttava, täyteläisen pehmeä koostumus sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo tehokkaasti kosteutta iholle. Kuivuudesta johtuvat rypyt silottuvat ja iho näyttää raikkaalta ja levänneeltä. Suojaa ihoa kaikilta ikääntymisen merkeiltä."
Teksti lainattu Lumenen sivuilta.
Tästä voiteesta juuri luinkin Virven postausta ja heti toki alkoi kiinnostaa, erittäin mielellään siis tätä testaan - mutta olisi voinut olla isommassakin koossa ;D

Löysin äkkiseltään suomenkielisin linkin vain Helilän keskus-apteekkiin (Kotka), linkki siis sinne ja lainaus tuotteen kuvauksesta myös täältä:
"Kosteuttaa ihoa tehokkaasti 24 h ja vähentää ihon hilseilyä. Sisältää kosteuttavia ja pehmentäviä aineita sekä E- ja C-vitamiinia."
Tähän tuskin olisin itse koskaan tullut tarttuneeksi, joten boxin idea toimi; vaikka kuullostaakin tylsältä tuotteelta niin enköhän minä vähintäänkin tuotteen tule testaamaan. :)

Colgate Max White One OPTIC Hammastahna (ovh 3,29€/75ml, boxissa 19ml koko)
"Uusi Colgate Max White One Optic on ensimmäinen hammastahna, joka yhdistää kliinisesti valoa heijastaviksi näytettyjä optisia kirkastajia sekä ainutlaatuisia puhdistavia ainesosia, jotka poistavat turvallisesti pinnallisia värjäytymiä tehden hampaista puhtaat, sileät ja välittömästi valkoisemmat."
 Juu, eiköhän näit suuhygieniaan liittyviä ole vähälle aikaa tarpeeksi ollut!? Ihan ok, tulee kyllä käytettyä, mutta aika tylsä tuote kuitenkin..

RICH Pure Luxury Miracle Renew CC Shampoo (ovh 14,90€/250ml, boxissa 50ml koko)
Verkkokauppa Sunrisen sivut löytyivät googlettelemalla ensimmäisenä, joten linkki sinne ja lainaus sieltä otettu:
"Monitoiminen sampoo, joka antaa hiuksiin tuuheutta, vahvuutta ja elinvoimaa, jolloin ne näyttävät vahvoilta, runsailta ja säteileviltä. Hiukset näyttävät säteileviltä ja raikkailta viinirypäleuutteen vuoksi, joka aktiivisesti kirkastaa hiuksen väriä ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan."
Ihan kiva tuote taas siinä mielessä, että on itselle uusi tuttavuus (merkki toki tuttu), mutta mieluummin olisin saman sarjan hoitoaineen ottanut - shampoita minulle on jo muutoinkin aika liuta odottamassa vuoroansa o.O

"Nauti SPA-tunnelmasta! Dove vartalovoide imeytyy ihoon nopeasti ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Nauti Goodness³-vartaloemulsion täyteläisestä kosketuksesta, aina aamun ensimmäisestä sivelystä siihen saakka, kun sujahdat vuoteeseen.    Sisältää Cell-Moisturisers™-teknologiaa, luonnollisista siemenöljyistä peräisin olevia kosteuttavia ainesosia. Yhdessä omega-öljyn kanssa luodaan ylellinen ja spa-laatuinen koostumus. Jättää ihosi tasaisemman näköiseksi, hehkeäksi ja samettisen  pehmeäksi kosketukselle. Kermaisen vaniljainen, herkullisen kookoksinen ja myskinen tuoksu, jossa sitrus, inkivääri ja omena sekoittuvat hienostuneeseen freesian ja frangipanin aromiin. Imeytyy nopeasti. Sopii herkälle iholle."
Tuoksu piti heti toki testata; tykkään! Doven tuotteita ei hetkeen olekaan käytössä ollut, joten tämän mielenkiinnolla kyllä kokeilen. :)

"Sileät, silkkisen pehmeät ja kiiltävät hiukset. Poistaa sähköisyyttä ja kontrolloi hiusten pörröisyyttä. Tekee hiukset helpommin hallittavaksi."
Pakkasilla varsinkin varmasti kaikille hiustyypeille tarpeellinen, kuullostaa siis erittäin mielenkiintoiselta tuotteelta! Tämän voisinkin heti huomenna korkata käyttöön. :)

Lisäksi kaikilla (?) boxeissa extrana:
Linkki medium-harjaan, mutta hammasharjoissa ei liene muuta eroa kuin tuo harjasten pehmeys/kovuus.
"Colgate Naturals Pearl Medium hammasharjan harjakset ovat erityisen tiiviit, joihin on lisätty luonnollista valkoisen helmen uutetta."
 Kuten sanoin jo hammastahnan kohdalla niin sanon tämän kohdalla vielä kovemmin; njääh. Itse käytän kotioloissa sähköhammasharjaa, joten nämä ovat vain matkakäytössä tarpeen; eli hyvin harvoin (avasin edellisen hammasharjan vasta edelliselle reissulle ja eiköhän se hommansa hoida nyt koko kevään ajan). Eli jää laatikkoon odottamaan koska uudemman kerran tarvetta voisi ilmetä..

Vielä en korkannut, mutta kohta.. Ei menne kovin kauaa kunnes rasia on tyhjä, saas nähdä raaskinko miehelle edes tarjota :D

"Geelikynnet ilman valoa! Kaksvaiheiseen geelilakkaukseen tarvitsee vain värilakan ja päällyslakan. Miracle Gel värilakkojen koostumus reagoi Miracle Gel päällyslakan koostumuksen kanssa, jolloin geelimanikyyri kovettuu luonnonvalossa, ilman UV-/led-lamppua. Manikyyrin patentoitu teknologia paridentää manikyyrin kestoa. Lopputuloksena on kauniit kiiltävät kynnet jopa 14 päivää. "
Minulle tuli sävyssä Grey Matters, joka vaikuttaa oikein kauniilta - vaikkei niinkään harmaa lakka olekaan kuin nimestä voisi päätellä. Voisin tämän ottaa ensi viikolle testiin kun ei kesken viikon pysty lakkoja vaihtamaan (en viitsi niitä sentään kuljettaa mukana).

Tuotteiden lisäksi mukana myös -30% koodi Salon24.eu -sivustolle. Koodi sopiikin minulle kuin nenä päähän: MIRACLE :D Mutta katsotaan tuleeko tuo käytettyä.. :)



LOPPUYHTEENVETO
Parannusta pariin edelliseen boxiin ehdottomasti on - en ole vielä spoilaantunut muiden boxien sisällöistä, toivon totisesti ettei näissä tällä kertaa ole variaatioita suuremmalta ettei pääse taas itku. Muutama njääh-tuote (suuhygienituotteet on ihan oikeasti ollut edustettuina hieman turhan useassa boxissa peräkkäin!!), mutta muutama ihan huippukin löytyi; Lumene on aina minulla IN ja tuota voidetta ehdottomasti halusinkin testata, Sally Hansenin lakat ovat aivan fantastinen lisä boxissa.. :) 
Ensi kuussa tuleekin kuulemma bloggaajaboxi; sehän EI VOI olla huono - lisäksi ennakkotietona oli ettei näissä variaatioita olisi, mikä on ihan huippu juttu!
Älkää nyt sitten murskatko minua kertomalla, että boxeissa oli variaatiota hurjasti ja vetäisin taas lyhyemmän korren? Jos boxit ovat samankaltaisia olleet niin tämän boxin perusteella tilaus tulee jatkossakin jatkumaan, pidetään siis sormet ja varpaat ristissä eiks jeh!? :D

15 kommenttia:

  1. Nuo Sally Hansenit olisi olleet kivoja, muista en niin välitä :D Vartalovoiteita on iso läjä, samoin käsivoiteita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartalovoiteita kyllä jostain kumman syystä itsellekin kasaantunut hirmuinen kasa - ei auta kuin ahkeraan kroppaansa rasvailla :D

      Poista
  2. Muuten minulla on sama sisältö, mutta tuon sinisävyisen kynsilakan tilalta löytyi vaaleanruskea sävy nimeltä Tan-acious. Olisin ottanut mieluummin tuon sinun, mutta toivottavasti tuo ruskea näyttää kivalta kynsillä :D Muuten olen todella tyytyväinen boxin sisältöön.

    VastaaPoista
  3. Ei hullumpi boxi, koska nuo Sally Hansenit. Mutta vaikka on tuo musta oliko se top coat, niin se harja alkoi heti sojottamaan ihan joka suuntaan. Toivottavasti tuo on normiversio siitä omasta. .) Ihan ok boxi, mutta ei kaduta, että lopetin tilauksen syksyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kurkatessa ainakin sivellin näyttää oikein mainiolta, toivottavasti ei ala irvistelemään!

      Poista
  4. Hyvä boksi oli, todella hyvä. Edelliset ovat olleet mulle tosi floppeja, tässä ei ollut mitään muuta mussutettavaa kuin se pahuksen hammastahna. Paljon tavaraa, tosi reilut koot, paljon uutta kokeiltavaa. Lumenen voidetta hypistelin jo kaupassa, onneksi se tuli tässä. Mun kynsilakka oli sävyltään Hydro Electric, tuollainen taivaansinisen sorttinen, jolle tuskin tulee paljoa käyttöä, mutta top coat on tosi jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis on tuokin sävyltään :) Kuulin, että jotkut olisivat Sally Hansenin tilalla saaneet Isadoran geelilakat..?

      Poista
    2. Minulla oli muuten sama boksi, mutta tosiaan Isadoran geelilakat (6 ml + 6 ml, ovh 9,5€ + 9,5 €). Värilakka oli mallia Orange Zest, punertavan oranssilta näyttää.

      Poista
    3. Kauniilta näyttäisi tuokin lakka :)
      Itseltäni tuo Isadoran Gel Top Coat löytyy, joten sinänsä hyvä tuuri kun sattui omaan boxiin Sally Hansenia.. :)

      Poista
  5. Sama boxi täälläkin, mutta tuo Sallyn lakka oli eri värinen. Ihan ok boxi, ei nyt mikään parhain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä väri sun boxista löytyi? :)
      Eihän tämä tosiaan riemunkiljahduksia aiheuttanut, mutta edellisiin nähden oli ehdottomasti parempi. Lisäksi tuotteista enemmistö jää omaan käyttöön ja oli itselleni uusia tuttavuuksia eli sinällään boxin idea täyttyi tässä. Tokihan sitä jotain luksustakin boxiin aina myös kaipaisi.. ehkä ensi kuun boxissa sitten? :)

      Poista
  6. Mä tykkään aivan valtavasti noista Sally Hansenin lakoista, ne kestävät erinomaisesti käytössä ja lopputulos on ihanan huoliteltu! :)

    VastaaPoista
  7. Ensimmäinen boksi, joka jäi väliin tilaukseni lopettamisen jälkeen. Eipä nyt juuri harmita. Näistä olisin halunnut Richin shampoon, Pandan pastillit, tuon hammasharjan ja Lumenen yövoiteen, muut olisivat jääneet pölyttymään. Maaliskuun boksi tosin tulee, en malta jättää bloggaajaboksia katsomatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggaajaboxin suhteen on kyllä odotukset melkoisen korkealla :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat