sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Essence Thermo - The Ice Is Melting

Alkuun toivottelen kaikille ihanaa Ystävänpäivää!! <3
P.s. Muistattehan ystäviä myös muulloin kuin ystävänpäivänä ;)

--------------------------------------


Thermolakat eli kynsilakat, jotka vaihtavat sävyä lämpötilan mukaan, kuullostavat niin mielenkiintoisilta, että oli pakko napata Essenceltä sellainen testiin kun vastaan sattui - tai itseasiassa kaksikin näitä lähti samantien tilaukseen, mutta nyt esitellään näistä toinen.


Kyseinen lakka on siis sävyltään harmaa, joka muuttuu kylmässä hieman punertavaksi ja ehkä aavistuksen tummemmaksi. Kuvassa kynsillä vettä, koska olin uittanut niitä jääpalavedessä saadakseni jonkinlaista efektiä aikaan :D


Toista sormea uitin vielä lämpimässä vedessä, mutta se ei alkuperäisestä sävystä miksikään muuttunut. Efekti tämän lakan kohdalla ei ollut ehkä aivan sitä mitä odotin vaikka värieroa toki silminnähden olikin, katsotaan kuinka toisen lakan kanssa käy.


Onko sinulla kokemusta thermolakoista?

6 kommenttia:

  1. Jännä kynsilakka. Eka kerran vasta kuulin näistä.
    Hyvää ystävänpäivää ❤︎

    VastaaPoista
  2. Ei ole kokemuksia. Tosi kaunis lakka kummanvärisenä vaan. :)

    VastaaPoista
  3. Mua ei kyllä thermolakat houkuta yhtään. Ei vaan iske! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää taitaa olla mullakin eka thermolakka, hankin toisenkin Essenceltä, jota en ole vielä kerennyt kokeilla.. Idean koen kyllä mielenkiintoiseksi.. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat