maanantai 18. tammikuuta 2016

Oriflame Wellness

Kuten tuossa vuodenvaihteessa kirjoittelinkin niin tämä tosiaan on sitä aikaa kun ihmiset tekevät niitä hyviä ja kauniita lupauksia itselleen ja läheisilleen - osa onnistuu näissä paremmin kuin toiset :D Yksi vakiolupaus lienee laihduttaminen ja siihen liitännäiset asiat, joten ajattelin, että tähän voisin kirjoitella hieman omia kokemuksia asiaan liitännäisestä Oriflamen tuotelinjasta Wellness. Olen kokeillut tuotteista kahta ja kolmas lähtee vielä kokeiluun tässä lähiaikoina - siitä sitten mahdollisesti enemmän testailujen jälkeen.

Ensinnäkin 
Natural Balance Shake -suklaanmakuinen juomajauhe


Suora lainaus sivuilta:
"Sisältää tasapainoisen sekoituksen luonnollisia valmistusaineita. Niistä saa välttämättömiä, korkealaatuisia proteiineja ja kuitua. Juoma auttaa ylläpitämään tasaista verensokeria (alhainen GI) ja auttaa hillitsemään syömisen halua. Patentoitu koostumus."

 Itse hankin tämän ajatuksella, että jos tällä saisin korvattua sen syömättömän aamiaisen. Tiedän toki kuinka tärkeää aamupala olisi, mutta jotenkaan en vain sitä saa syötyä. En tiedä onko se tottumiskysymys vai mikä - vapaapäivinäkään en nimittäin aamupalaa heti heräämisen jälkeen "harrasta" vaan vasta 1-2h heräämisen jälkeen.


Käyttöohje (kopioitu myöskin suoraan sivuilta):
"Käyttöohje: Sekoita mittalusikallinen (0,45 dl/18 g) Natural Balance Shake –jauhetta 150 ml kylmää vettä ja sekoita tai ravista huolellisesti. Voidaan käyttää korvaamaan osa ateriaa tai terveellisenä välipalana."

 Itse olen tämän sekoittanut maitoon, koska koen maun olevan näin hieman parempi (rasvaton maito olisi toki tällöin paras vaihtoehto, mutta koska mieheni ei sitä voi sietää niin meiltä löytyy aina kevytmaitoa).


Sekoitus kannattaa ehdottomasti tehdä shakerissa, että saa kunnolla tuotteen sekoitettua - kokeilin myös ihan vain lusikalla kupissa sekoittamista ja tästä tuli niin epätasaista, että oli oikeasti vaikeuksia saada juomaa alas.

Jos olet joskus jotain samantyylisiä juomajauheita käyttänyt, niin maun koen olevan melkolailla samanlainen. Maidon kanssa sekoitettuna maultaan on ihan ok, ei joudu siis pakottamaan kurkusta alas :D Suklaan lisäksi makuina löytyy myös vanilja ja mansikka -näistä ainakin mansikan ajattelin vielä kokeilla.

Jauhettahan toki voi käyttää myös erilaisissa smoothiessa mukana - tätä en ole vielä kerennyt testata, mutta ehkä sen mansikan kanssa voisi sitten pakastemansikoista jonkin sortin smoothien yrittää vääntää :)

Hintaa tällä on 37,90€/378g, mutta koen melko riittoisaksi tavaraksi. Lisäksi jos ottaa tuotteen toimituspalveluna niin olikohan joka 4.tuote tällöin veloitukseton. Lisäksi voit tällöin vaihtaa Shaken makua (suklaa, vanilja, mansikka) sekä vaihtaa sen keittoon (tomaatti&basilika, parsa). Näistä asioista voit vielä omalta Oriflame-edustajalta kysellä tarkemmin. :)

Toisena tuotteena tässä samalla otan esittelyyn


Suora lainaus:
"Natural Balance Bar -patukka sisältää useita proteiinien lähteitä ja viljoja. Patukka on proteiinipitoinen ja runsaskuituinen. Ei sisällä geneettisesti manipuloitua (GMO) soijaa. Pakkaus sisältää 7 patukkaa"

 Olen kokenut, että olisi melkeinpä aina hyvä olla joku välipalapatukka laukussa mukana, joskus kun tulee tilanteita ettei ehkä pääsekään niin säännöllisesti syömään kuin on tottunut ja itselläni tulee välillä todella voimakas heikotus ja huonovointisuus tässä tilanteessa - välipalapatukat ovat siis pelastus!


Ensi alkuun koin nämä hieman jauhomaisiksi maultaan, mutta kun vähän aikaa pureskeli niin alkoikin maistua ihan hyvältä :D Suklaan lisäksi makuvaihtoehtona on myös "supermarjat", jotka voisin myöskin jossain vaiheessa kokeiluun hankkia.

Hintaa tällä on 14,90€/7 patukkaa eli yhdelle patukalle jää hintaa hieman yli 2€. Välipalapatukoita toki kaupastakin löytyy samalla hinnalla ja joskus jopa hieman edullisemminkin, mutta nämäkin ovat ihan hyvä vaihtoehto varsinkin jos haluaa hieman vaihtelua. :)


Tuon keiton kokemuksista voisin tänne myös hieman avata kun sitä olen saanut testattua, mutta haluatteko kuulla myös mielipiteitä muista mauista juoman sekä välipalapatukan suhteen?

13 kommenttia:

  1. Olen maistanut melkein kaikki noita ja ovat kyllä hyviä! Tuo protskujuoma maitoon tehtynä on erittäin hyvä välipala ja minulla olikin tapana juoda sitä aina iltapäivän kahvitauolla :)

    VastaaPoista
  2. Mie heitin juuri tuon jauheen roskiin :D Olen avannut sen ties kuinka kauan sitten, kuitenkin jo se 3 kk on ylittynyt. En vaan tykkää tästä yhtään, se maku puskee liian paljon läpi tekipä sen mihin tahansa, jonka seurauksena tulee kammo ja tuote jää käyttämättä :D Kokeilin tehdä pirtelön eli jäätelöä, banaania ja tuota jauhetta, mutta juomatta jäi sen maun vuoksi.

    VastaaPoista
  3. Ne supermarjapatukat oli älyttömän koukuttavia. Kirpeitä ja makeita kuin karkit x) ei onnistu minulta painontarkkailu niiden kanssa, mutta hyvin kyllä pitivät kylläisenä. Kokeilen seuraavaksi tuota suklaata. Ois hyvä jos ei menisi paketti parissa päivässä :D
    Shaket oli kelvollisia pikakahvin ja rasvattoman maidon kanssa ravistettuna. Niitä ei kyllä ole tullut hotkittua, mutta jos on aiempaa kokemusta laihdutus ja protskuvalmisteista niin uskaltaa suositella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, supermarjat kuullostavat herkullisilta :D Ehdottomasti pitää laittaa tilaukseen :) Itse pyrin, että syön noita patukoita vain ajoittain juurikin korvaamaan aamupalan/välipalan tms. :)

      Pitääkin kokeilla miltä shake maistuisi pikakahvin kera, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  4. Itse käytän näitä Oriflamen Shakeja päivittäin. Oma lemppari on ehdottomasti vanilja. Sekoitus kannattaa todellakin tehdä ihan näille tarkoitetussa sekoitusmukissa ja mittalusikka tulee tällöin mukana. Jauheen voi mitata valmiiksi tuohon sekoitusmukiin ja muki vain laukkuun. Missä tahansa lisää siihen JÄÄKYLMÄN nesteen ja välipala on valmis. Välipalapatukat on myös aina laukussa mukana.
    Keitot maistuu hyviltä semmoisenaan mutta välillä on kiva tuunata niitä esim. raejuustolla tai kevyt tuorejuustoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä ihan maitoon :) vaihtelevasti rasvattomaan tai kevyt maitoon. Joskus laitan sekaan teelusikallisen pikakahvijauhetta, tulee pehmeä mokkavaniljashake :)

      Poista
    2. Tuo kuullostaa niin herkulliselta, että pitää vaniljashake laittaa tilaukseen ja muistaa seuraavalla kauppareissulla ostaa pikakahvia :D

      Poista
  5. Minä tykkään mansikan makuisesta shakesta, tilasin just kaakaon testiin, vanilja ei ollut minun makuuni. Patukat on ihania, tomaattista keittoa olen myös maistanut ja oli tosi hyvää. Suosittelen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itse oikein tuolla tomaattikeitolle lämmennyt :/ Mutta patukat on molemmat hyviä ja käteviä pitää laukussa mukana :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat