tiistai 26. tammikuuta 2016

Lush Fizzbanger

Uskokaa tai älkää, mutta pääsin vasta viikko sitten ensimmäistä kertaa käymään fyysisesti Lushin myymälässä! Ja olihan se tuoksu varsin päätä huimaava :D Hotellissa yöpyessäni satuin saamaan huoneen, jossa oli kylpyamme, joten pakkohan se oli hyödyntää hakemalla Lushista jokin ihana kylpypommi :D (Pari muutakin tuotetta lähti mukaan, jotka Instagramia seuraavat ovatkin varmasti bonganneet - näistä juttua tulee sitten myöhemmin.)

Kylpypommejahan siellä olisi ollut pilvinpimein, lopulta valitsin sen mihin ihan ensimmäisenä tartuin: Fizzbanger.


"Kanelin, toffeen ja omenan tuoksuinen kupliva ja mausteinen kylpypallo. Fizzbanger poksahtelee ja sihisee vaihtaen väriä keltaisesta siniseksi, jolloin lopputuloksena on vihreä kylpy. Sulaessaan se tuoksuu ensin sitruksiselta omenalta, sitten kanelilta ja toffeiselta omenapiirakalta ylang ylang -vivahteella.

Petitgrainöljyä käytetään aromaterapiassa rauhoittamaan hengitystä, sydämensykettä ja vähentämään ahdistusta. Ylang ylang tuottaa onnentunnetta ja kanelinlehti auttaa vapautumaan mieltä painavista asioista.
Sopii käytettäväksi myös poreammeessa."


"Lisää poreilua päivään! Laske ensin kylpyvesi ammeeseen. Pudota pallo kylpyveteen ja hyppää mukaan kylpyyn. Nauti hilpeistä poreista ja ihanista tuoksuista.
Kylpypallot sopivat myös jalkakylpyihin. Jalkakylpyyn riittää puolikas tai 1/4 kylpypallosta."


"Ainesosat:
natriumbikarbonaatti (sodium bicarbonate), sitruunahappo (citric acid), karkkipore, kaliumbitartraatti (potassium bitartrate), kanelinlehtiöljy (Cinnamomum zeylanicum), petitgrain-öljy (Citrus aurantium amara), ylang ylang -öljy (Cananga odorata), lauryl betaine, sodium laureth sulfate, valkohankajäkäläuute (Evernia prunastri), *citral, *cinnamal, coumarin, *geraniol, *limonene, *linalool, hajuste (parfum), Cl 42090, Cl 47005.
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet"



Kyllä tuosta jonkinlaista poksahteluääntä tosiaan kuului.


Ja kylpypallon liikehdintää ja sulamista oli hauska seurata -kuten myös noita ihastuttavia värejä mitä siitä kylpyyn irtosi.



Yksi hauskimmista kohdista oli tuo "bang"-lappunen :D Katsoin ensin onko altaan pohjalle jäänyt paperia joka nousi nyt pintaan, mutta ei - sieltä kylpypommistahan se ilmestyi :D

Aivan ihastuttava elämys vaikkei siellä kylpyammeen pohjalla yksinään kovin kauaa jaksa lillua.. Ehdottomasti jos sinulla on tällaiseen hemmotteluun mahdollisuus niin suosittelen lämpimästi!


Onko Lushin kylpypommit tuttuja? Löytyykö sieltä jo jokin ehdoton suosikki?

6 kommenttia:

  1. Mun täytyy myöntää etten itse ole kertaakaan käynyt Lushilla vielä. Onneksi tuotteita saa sentään ostettua netistä, mutta eihän se sama asia ole. :D kylpypommit ovat vielä jääneet ostamatta, mutta jossain vaiheessa voisin sellaisenkin kotiuttaa. :)

    VastaaPoista
  2. Lushin kylpypommit on ihania :3 Tykkään niiden tuoksuista ja värimaailmoista.

    Se Ickle Bot (tai joku semmonen) on kiva ja edullinenkin, siitä tykkään kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää katsoa sattuuko tuo mainitsemasi silmään seuraavalla reissulla :)

      Poista
  3. Kylpypallot sinänsä tuttuja, vaikka ite en oo viä päässyt testaamaan :D Näyttää kyllä hauskalta! Varsinkin toi lappunen :D

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli tosiaan hauska varsinkin kun mitään tuollaista en sieltä edes osannut odottaa ilmestyväksi :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat