tiistai 19. tammikuuta 2016

Lumene True Passion

Marraskuussa jo kerroin hankkineeni yhden Lumenen uusista True Passion -huulipunista - eikä se nyt siihen yhteen jäänyt! :D

Lainaan tähän alkuun Lumenen sivuilta kuvaustekstin:
"True Passion Huulipunassa on kaikki, mitä tarvitset huulipunalta: se muotoilee huulia pehmeällä ja täyteläisellä värillä jättäen intensiivisen, mutta heleän kiiltävän lopputuloksen.Täyteläinen huulipuna kietoo huulet ohueen ja pehmeään, mutta intensiiviseen värifilmiin. Ylellinen applikointipää tekee huulipunan lisäämisestä helppoa ja vaivatonta.
Klassisten ja puhtaiden sävyjen valikoimasta löytyy täydellinen sävy joka tilanteeseen: niin luonnollinen nude-sävy kuin intensiivisen dramaattisia sävyjäkin. Trendikäs sävy 2 Varjojen tanssi on saanut inpiraationsa marsala-väristä, joka on valittu Pantonen vuoden 2015 väriksi. Formuloitu ilman hajusteita ja parabeeneja."

Sävyjä on tällä hetkellä valikoimissa kuusi, joista minä olen itselleni puolet eli sävyistä kolme hamunnut.


 1. Valon leikki
3. Ruusuinen ilta
4. Lumoava tuulenvire

joista tuon jälkimmäisen siis hankin ensimmäisenä ja kahdella muulla täydensin kokoelmaani kun satuin Anttilassa pyörähtämään hetkellä kun Lumenen tuotteet olivat -40% tarjouksessa - eihän tuollaisia nyt voi mitenkään vastustaa!


1.Valon leikki (kuvassa vasemmalla) näyttää ihan ehkä jopa persikkaiselta iholla, mutta on oikeasti aivan ihastuttava nudesävy - jos et ole oikein sinut voimakkaiden värien kanssa niin tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla! 3. Ruusuinen ilta on aivan ihana fuksian sävyinen ja tuo jo aiemmin esitelty 4. Lumoava tuulenvire lilaan taittava pinkki.

Kuten olen jo aiemminkin maininnut niin itselläni on vielä hieman harjoitteluasteella tuo huulipunien käyttäminen, mutta alan tässä pikkuhiljaa oppia ja nämä ovat mitä upein tapa tuota harjoitella! Omat huuleni ovat lisäksi aika kuivat ja sekin on ehkä yksi syy miksi olen hieman huulipunien käyttöä karsastanut - nyt voin kokemuksesta sanoa, että näillä pärjää kuivahuulinenkin oikein mallikkaasti päivän! Muutaman kerran päivän aikana lisäsin, mutta huulet tuntuivat koko päivän miellyttävän kosteutetuilta ja punakin pysyi huulilla kauniin näköisenä. Itse myös pidän kovasti tuosta pakkaustavasta.



Houkuttaisi kovasti loputkin sävyt itselleni hankkia ja voikin olla, että näin tulee kevään aikana tapahtumaan :D


Oletko sinä jo kerennyt hullaantua näistä Lumenen syksyn uutuuksista? :)

8 kommenttia:

  1. Nyt rupesi kiinnostamaan! Itselläni ei ole vielä yhtään tuollaista, mutta tuo Lumoava Tuulenvire, voisi muuttaa mulle. :D Täytyykin käydä Anttilassa. :)

    VastaaPoista
  2. Näissä on tosi ihana koostumus, ne punaisemmat sävyt on mun suosikkeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse myös tykkään koostumuksesta - ja olen muidenkin sävyjen hankkimista vakavasti pohtinut :D

      Poista
  3. Lilan ja fuksian sävyt ovat niin kauniita sävyjä nyt talvella. Tuntuu, että nykyään ostan Lumenea vain silloin kun on-40% alet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noita -40% tarjouksia taitaa aika tiuhaankin tahtiin Anttiloissa ja Citymarketeissa olla..? :)

      Poista
  4. Ompas hyvin muotoiltu noi päät, että saa tarkkaa jälkeä!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat