torstai 7. tammikuuta 2016

Joulukuun roskakasa I

Nämä roskakasa-postaukset herättävät ajatuksia eli tästä syystä ajattelen, että ne ovat silloin juuri sitä mitä blogopostausten kuuluukin olla!? :D Tiedän, että kulutan aivan järjettömät määrät kosmetiikkaa normaalikuluttajaan nähden - mutta enpä minä kosmetiikasta bloggaisikaan mikäli näin ei olisi :D Toisaalta en esim. tupakoi, lentokoneella olen matkustanut vain pari kertaa elämässäni ym. joten ehkä nämä seikat tätä kosmetiikkaharrastustani kompensoivat :)

Mutta järkytetäänpä teitä taas joulukuun loppuneiden tuotteiden määrällä:


Tuossa se sitten olisi. Loppuneissa ei nyt tällä kertaa kovinkaan paljoa ole tuota näytepuolta mikä ehkä saa loppuneiden määränkin näyttämään hivenen pienemmältä, mutta kyllähän noita toki tässäkin kuussa on ihan kiitettävä määrä saatu loppumaan = jaan tämänkin postauksen kahteen osaan ettette nukahda kesken lukemisen :D

Aloitetaan loppuneista hiustuotteista:


Redken Diamond Oil Shampoo & Conditioner (300ml+250ml): Kerrankin shampoo ja hoitoaine kuluivat yhtä aikaa loppuun – suoritus sekin :D Tuttua Redken-laatua, voisin joskus uudemmankin kerran hankkia käyttööni. 

Yves Rocher Nutri-Silky Conditioner (150ml): Oikein miellyttävältä tuntuva hoitoaine, melko voimakas tuoksu, mutta omaa nenääni miellyttävä. Tätä voisin uudemmankin kerran ostaa! (Shampoo tätä samaa linjaa oli reilumman kokoinen ja sitä kestää vielä jokuseksi toviksi käytettäväksi..)

Batiste Dry Shampoo dark&deep brown a hint of colour (200ml): Tuttua Batiste-laatua, tuoksu tosin ei ehkä ihan minun suosikkini. Kuivashampoo on minulla tosiaan päivittäisessä käytössä eli sitä kuluu ihan kohtuudella.

Kebelo Enriching Masque (30ml): Ihan kivanoloinen tuote, josta ei kylläkään minun pehkoni kanssa riittänyt kuin yhteen käyttökertaan (tykkään kylläkin naamioita(kin) käyttää ihan reilusti – ja näinhän niitä käsittääkseni suositellaankin käyttämään).. (LF Beauty Box 11/15)



Victoria’s Secret Such a flirt (250ml): Koostumuksesta tykkään näissä, minun kuivallekin iholleni tuntuvat tarpeeksi kosteuttavilta. Tuoksultaan tämä jää ”ihan ok” luokkaan eli en itse välttämättä tule uudemman kerran hankkineeksi – varsinkaan kun valikoimissa on niiiiin paljon tuoksuja kokeilematta :D

Yves Rocher Jardins du Monde Lime –suihkugeeli (200ml): Todella ”vihreän” tuoksuinen, hieman limeäkin tuolta erotan. Tuoksuna mielestäni varsin unisex eli sopii niin naiselle kuin miehelle. Ihan ok, mutta en ehkä välttämättä itse enää uudestaan samaa tuoksua valitsisi.

Lavera Lime Sensation Refreshing Body Lotion (150ml): Aiempi postaus löytyy täältä. Kerrassaan ihanaupeamahtava tuote, harmittaa edelleenkin kun ei sitä saman linjan suihkugeeliä tullut messuilta hankittua – vaikkakin omia suihkugeelivarastoja katsoessa saattoi ehkä olla hyväkin :D Tähän tulee taatusti vielä uudemmankin kerran palattua!

Yves Rocher Green Tea Shower Gel (50ml): Ihan ok ”vihreä” tuoksu, pesuluokka myös ok. En kokenut erityisen runsaasti vaahtoavaksi. En ehkä välttämättä itse hankkisi isommassa koossa, mutta jos tykkäät ns. vihreistä tuoksuista niin kannattaa kokeilla!

Nivea Anti-Perspirant Invisible for black&white (25ml): Ihan ok. Olen aiemminkin käyttänyt ja mahdollisesti voisin joskus uudelleenkin käyttöön ottaa. (LivBox 8/15)


The Body Shop Pink Grapefruit Body Scrub-gelee (200ml): Koostumus tässä on tosiaan aikalailla sitä mitä nimikin kertyy; geelimäinen ehkä jopa aavistuksen hyytelömäinen, saa olla varovainen ettei hurahda kädestä lattialle :D Miellyttävä kuorinta, jossa on itselleni todella mieluisa tuoksu. Tätä ei ainakaan tällä hetkellä näytä olevan TBS-verkkosivuilla myynnissä - onkohan vain tilapäisesti loppunut vai eikö enää kuulu valikoimiin? Noh, onneksi parikin TBS-kuorintaa odottelee tuolla vuoroansa. :)

Balance Me Super Moisturising Hand Cream (30ml): Tämä on sen verran jämäkkää tavaraa, että ehdottomasti parempi yökäyttöön. Tuoksu on varsin yrttinen eli ei varmastikaan kaikkien nenää miellytä.

Heatcote&Ivory Vintage Mimosa & Pomegranate Moisturising Hand & Nail Cream Trio (30ml): Ihan ok käsivoide, mutta en välttämättä uudelleen lähde ostamaan.

L’Occitane Foot Cream (150ml): Tästä postaus täällä. Oikein miellyttävä jalkavoide, josta onneksi minulta vielä löytyy kaksi minikokoa. 

Pepsodent White Now Gold –hammastahna (75ml): Normaalista poiketen otan loppuneisiin mukaan myös hammastahnan. Valkaiseva hammastahna siis kyseessä. Edelleenkin olen sitä mieltä, että valkaisevuus on lähinnä optinen harha, mutta kylläkin melko toimiva sellainen. Hammastahna itsessään on todella sinistä eli käytössä saa olla käsienpesuallasta jatkuvasti pesemässä. (LivBox 10/15)


Jatketaan tästä sitten seuraavalla kerralla, ihan tarpeeksi jo tähänkin pituutta sai :D

Löytyykö joukosta sinulle tuttuja tuotteita?

8 kommenttia:

  1. Toi YR:n hoitoaine on hyvä! Pitäis itelle taas tilata sitäkin.

    VastaaPoista
  2. Laveran Lime bodylotion on ihanaa. <3

    VastaaPoista
  3. Lavera menee kyllä hankintalistalle taas. En oo vielä koskaan törmänny heillä tuotteeseen, josta en tykkäis. Nyt ei taida ollakaan kuin meikinpoistoaine Laveraa.. Weledan suihkugeelit kans hyviä, vink vink!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan saan suihkugeelivarastoja hieman vajutettua niin pitää hankkia, kiitokset vinkistä :D

      Poista
  4. En ole vielä yhtään TBS-kuorintaa käyttänyt (purkkimuodossa), vaikka niitä löytyy jemmoista, se purkkimuoto on vaan epäkäytännöllinen :D

    Hammastahna ainoa tuttu tuote, muista olen vain lukenut :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkki on parempi pakkausmuoto ehkä hieman tuota jämäkämmälle tavaralle kuin mitä tuo oli - välillä koin hieman haastavaksi saada tuotetta purkista ilman, että se olisi samantien lurahtanut lattialle :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat