lauantai 2. tammikuuta 2016

Baby Lips -joulukalenterin yhteenveto

Baby Lips -joulukalenterin hankin teekalenterin kanssa ensimmäisenä. Baby Lips (pahoittelut muuten siitä, että olen tämän todennäköisesti jossain kohtaa väärin kirjoittanut!) ei ollut minulle tuttu nimeä enempää eli en ollut koskaan aiemmin kokeillut ja koska ne olivat jo pidemmän aikaa houkutelleet kokeilemaan niin tartuin aika hanakasti kalenteriin kiinni kun se myyntiin tuli :D Tämä taisikin aika suosittu kalenteri olla!?

Tästäkään en ole huomannut ottaa muuta kuin yhteiskuvan teekalenterin kanssa, joten lätkäistäänpä se nyt sitten tähän:



Ja mitä joulukalenteri sitten sisälsikään:



Se tärkein eli Baby Lips x10 (Mint Candy, Melon Mania, Strike a Rose, Hydrate, Dr.Rescue Coral Crave&Too Cool, Peach Punch, Pink Punch, Pink Shock, Hot Cocoa),
 hiuslenkki x5,
tarra x5,
 avaimenperä,
 viivoitin,
 kumiranneke ja
 peili.

Kaikista turhakkein tässä kalenterissa oli tuo kumiranneke sekä tarrat, muutoin nuo "täytetavaratkin" olivat ihan ok. Tarrat tosiaan lätkinkin jo uuteen kalenteriini piristämään tyhjiä sivuja, ranneke lähtee kiertoon, avaimenperälle yritän keksiä jonkin kiva paikan, peili lähtee laukkuun mukaan, hiuslenkkejä tulee päivittäin käytettyä ja näitä onkin hyvä vaihdella ettei yksittäinen veny liikaa, Baby Lipsit lähtevät pikkuhiljaa käyttöön :)

Hintaa kalenterilla oli 29,90€, Baby Lipsien normaalihinta lienee 3,90€ luokkaa eli pelkästään jo 10kpl noita ylittää kalenterin hinnan.

Kaiken kaikkiaan siis olin oikein tyytyväinen sisältöön, se oli sitä mitä odotinkin - mutta ostanko ensi vuonna? Tuskin, eiköhän näistä Baby Lipseistä aika pitkäksi aikaa käyttöön riitä :D


Hankitko sinä kyseisen kalenterin itsellesi vai lähteekö ensi vuonna hankintalistalle? :)

11 kommenttia:

  1. En kyllä hankkis tätä ittelleni. Liikaa krääsää ja liian vähä huulirasvoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan et noiden kymmenenkin käyttämiseen kuluu jokunen tovi :D

      Poista
  2. Saa nähdä onko nuo hiuslenkit hyviä, kun ne Iberon vastaavat on ihan yhtä tyhjän kanssa :( Nuo puhelinlankaponnarit saa näpsäkästi kasaan, kun kaataa kuumaa vettä päälle, palautuvat paljon nopeammin ennalleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla nää tuntuu toimivan ihan hyvin, olenkin nyt näitä tässä joulukuusta lähtien vaihdellen käyttänyt :) Kiitos tuosta kuumavesi-vinkistä, pitää testata joskus kun on tarvetta :)

      Poista
  3. Kivasti on tuohon kalenteriin kerätty helmiä jokaisesta Baby Lips kokoelmasta. Hankkisin varmasti ensi jouluna itselleni, ellei minulla olisi jo liikaa huulirasvoja :D

    VastaaPoista
  4. Mä jotenkin naiivisti kuvittelin, että tossa olisi ollut enemmän huulirasvoja. Avaimenperä on kiva, mutta muut turhakkeita. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olisin ehkä näin kuvitellut jos en jo ennen ostopäätöstä olisi asiaa selvitellyt, ehkä sekin kun tiesi jo ennalta hieman mitä on tulossa niin ei pettymyksiäkään sitten tullut juurikaan :)

      Poista
  5. Tämä oli kyllä meidän 11-vuotiaalle täydellinen kalenteri kaikkine "turhakkeineen". Salaa toivoin, että siellä olisi ollut kaikki talvi Babylipsit, ne olisi jotenkin kuulunut asiaan, mutta ostin ne kaupasta tyttärelle ja ehkä pakko käydä hakemassa ne itsellenikin, himottaa ne. Anttilassa olivatkin maksa 2 ja ota 3 muistaakseni. :)

    Kiva kalenteri, eritoten nuorille ja kyllä olisin itsellenikin huolinut. .) Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuoremmillehan tää selkeesti on suunnattu mut hyvin uppos tännekin xD

      Ihanaa sunnuntaita myös sinne <3

      Poista
  6. Pahoittelut, taisin tästä vahingossa eilen poistaa yhden kommentin kun kännykällä yritin näihin vastailla; jos näet tämän niin laitatko kommentin uudelleen - missään nimessä tarkoituksella en sitä poistanut!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat