maanantai 7. joulukuuta 2015

LivBox Joulukuu 2015

Tulihan se vihdoinkin :) Osa kai on jo peräti viime viikolla boxin itselleen saanut!? ..mutta onneksi en itse ole kerennyt pahemmin spoilaantua ja täytyy sanoa, että boxi vaikuttaisi aika mieluisalta ensivilkaisulla - ja täydeltä! Eli katsotaan mitä se söikään sisällensä:


Joulukuun boxin teemana on
"Hemmottelua talveen!"
 ja sisällyspaperi on kauniin punainen


Varmuudeksi vielä toinen tylsä täytekuva, josko se varmistaisi ettei tuonne virtaan päätyisi kuvia tuotteista niiden silmiin ketkä eivät vielä omia boxejaan ole saaneet eivätkä halua spoilaantua :)
Mutta sitten asiaan eli siihen sisältöön:


Kuten mainitsinkin niin boxi oli tosiaan varsin täysi, oli jopa hankalaa asetella noita kaikkia kuvaa - mutta en kyllä valita :D

 Colgate MaxWhite One Hammastahna (ovh 3,29€/75ml)
"Astetta valkoisemmat hampaat viikossa! Mintunmakuinen hammastahna poistaa värjäymiä hampaan pinnalta palauttaen niiden luonnollisen valkoisen värin..."
Vähän tylsää, että vähälle aikaa jo toinen hammastahna (ja vielä valkaiseva sellainen), mutta toisaalta sain kyllä jo edellisen tuhlattua pois, joten voi olla ihan mielenkiintoinen testata miten kilpaileva merkki pärjää.. Tosin mitenkähän usein noita suositellaan käytettäväksi, pitäisiköhän pientä väliä pitää..?

Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous Suihkusaippua (ovh 3,29€/250ml, boxissa 50ml koko)
"...Hemmottele itseäsi tällä hellästi kuorivalla suihkusaippualla, joka sisältää karhunvatukkaa, bourboun-vaniljaa ja pitayaa.."
Aivan ihanan tuoksuinen tuote ainakin on! Suihkusaippuoitahan minulla on LIIKAA, mutta aina yksi herkullisen tuoksuinen joukkoon mukaan mahtuu - eikö? ;)

Lavera Glossy Lips Huulikiilto (ovh 15,20€/6,5ml)
"Helposti levittyvä huulikiilto tekee huulista pehmeät sekä antaa niille kauniin hohteen. Sisältää kasviöljyjä sekä yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja, jotka rauhoittavat ja suojaavat huulien herkkää ihoa. NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa..."
Kyseessä on siis tilaajien toivetuote - onkohan tämä nimenomainen tuote vai ylipäätään Lavera, voisin ehkä kuvitella jälkimmäistä..? Pohdiskelin aiemmin, että sattuuko joku tuote, joka on jo itselleni tuttu ja onneksi ei - vaikkei sekään olisi haitannut :D En kylläkään meikkituotetta odottanut Laveralta, mutta olen tähän kyllä tyytyväinen. Itselläni tuli sävyssä 10 Sweet Melon (korjaan linkin mikäli löydän Laveran sivuilta myöhemmin linkin ko.sävyn huulikiiltoon..) - onkohan tässä ollut variaatiota?

"Kosteuttaa käsiä 24 tuntia. Sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia sekä pehmentävää öljyä. Tahmaamaton koostumus imeytyy nopeasti jättäen kädet pehmeiksi ja sileiksi.."
Tämän nähdessäni ensimmäinen kommentti miehelle oli se, että hän saa tämän käyttöönsä.. Käsivoiteita minulla on useita ja voisin kuvitella, että hänkin tämän kelpuuttaisi = menköön yhteiskäyttöön, kyllähän minunkin tätä toki pitää testata.

Cutrin Bio+ Clear Shampoo (ovh 14,90€/200ml, boxissa 50ml koko)
"Hilseshampoo normaaleille ja värikäsitellyille hiuksille. Ehkäisee tehokkaasti hilsettä ja kutinaa. Hellävarainen ja hoitava koostumus sopii myös pitkille tai värjätyille hiuksille sekä jatkuvaan käyttöön. Raikas tuoksu (sitrus-minttu-vihreä tee) virkistää hiuspohjan ja mielen. Jättää hiukset hyvin hoidetun tuntuisiksi..."
Tätä en Cutrinin sivuilta löytänyt, joten laitetaan nyt linkki sitten Sokoksen sivuille.
Hmmph. Kahdessa boxissa peräkkäin hilseshampoota!? Käsittääkseni itselläni ei hilsettä ole, joten pitää tutkiskella tuleeko tätä itse käytettyä vai laitanko tämänkin eteenpäin. Tuoksusta tulee jokin mieleen, mutta en saa päähäni mikä?

Avene Serenage Unifying Cream SPF20 Päivävoide (ovh 35€/40ml, boxissa 5ml näyte)
"UV-suojallinen päivävoide. Ravitsee ja kiinteyttää aikuisen naisen ihoa.."
Tämä on tosiaan linjana tarkoitettu 55+ -ikäiselle eli ei ihan nyt osunut ja uponnut :D Tosin pienen näytteen käyttö nuoremmallakaan iholla ei hallaa tee - saattaa olla, että ihan mielenkiinnosta testaan. Laittaisin kyllä mielelläni kiertoonkin, mutta tiedän, että äitini on jo vuosia sitten hukkunut voidepurkkeihin mitä olen hänelle antanut = hän ei siis omista yhtälaista intohimoa kosmetiikkaan ja ihonhoitoon kuin (nuorempi) tyttärensä :D

Näiden lisäksi jokaiseen boxiin oli (kai?) laitettu mukaan CocoVi SuperChoco Appelsiini (ovh 4,50€/60g) sekä Ibero Hiusvalkki (ovh 5,90€?). Raakasuklaata olenkin maistanut kilpailijalta (Puhdistamo) eri mauissa, joten tämä ehdottomasti aukeaa hetimmiten :D Hiusvalkkeja minulla on muutamia ja ne ovat vähällä käytöllä, pitää katsoa onko vastaavankokoista jo valikoimissa - jos on niin tämä lähtee kiertoon. Myös tuo Ruutu+ -lahjakortti varmaankin kaikkiin boxeihin oli mukaan sujautettuna!?

Eikä siinä vielä kaikki: pitkäaikaistilaajalahjana mukana oli pieni musta pussukka
"Happy girls are the prettiest"
-Aubrey Hepburn
tekstillä varustettuna ja sisältönään Philosophyn näytteitä:
Microdelivery Triple Acid Brightening Peel (ovh 76,50€/12kpl lappuja)
Microdelivery Peel (ovh 76,50€/60ml+60ml)
Näistä tuo jälkimmäinen on aiemmin tainnut LivBoxin mukana tulla?



LOPPUYHTEENVETO
Kaikkinensa boxin sisältö oli ihan ok, parhaaksi nostaisin ehkä tuon mitä eniten odotinkin eli Laveran huulikiillon. Hilseshampoo ehkä ainakin tässä vaiheessa vetää sen heikoimman lenkin - ja samoin tuo Avenen voide, koska ei nyt satu ihan minulle sopiva olemaan.


Miltäs teidän boxinne näyttivät ja näytätkö boxin sisällölle peukkua ylös vai alas vai onko vähän kiikunkaakun? :D

8 kommenttia:

  1. Mulla oli muuten samat, mutta Avenea ei ollut ja tilalla oli Etre Bellen Hyaluronic QuickliftTM Day & Night seerumi 5ml . Ovh 58,90€/30ml jota saa vain etre belle-kauneushoitoloista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo etre belle ois kyl ollut parempi itselle jo silläkin, että noita päivävoiteita on aikamoinen määrä kertynyt - mut aina ei voi voittaa..

      Poista
  2. Itselläni oli Avenen misellivesi 100 ml pullossa (täysikokoinen on 200 ml). Aika paljon reilumpi siis kuin noin pikkuinen kasvovoide. Laveran huulikiillosta tuli sävy Almond Milk, pronssinhohtoinen nudekiilto, oikein kaunis. Iberon tuotteena oli luonnonharjaksinen hiusharja ja suklaasta appelsiiniversio (myös kahviversio oli jossain blogissa). Aika paljon siis vaihtelua sisällössä tässä kuussa :) Hammastahna oli itselleni se VOI EI TAAS -tuote :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Njäh. Arpaonni ei siis suosinut; ehdottomasti mieluummin olisin ottanut sekä miselliveden että hiusharjan. Millähän ne on noita oikein jakanut - tuo päivävoide ei nimittäin tosiaankaan nyt natsannut, enhän mä ole vielä lähelläkään 55-vuotias! o.O

      Poista
  3. Miulla oli myös tuo Etre Belle 5ml, suklaa oli minttu :( Nutturavalkki on tylsä, sillä se on tullut ennenkin, mutta hei! Ei Lumenea, wohooo! :D

    Poikkikselle voisi antaa ilkeyttään tuon Ruutu + -jutun :D

    VastaaPoista
  4. Minä taas olin pettynyt boxiin. Mikään boxin tuote ei taaskaan sykähdyttänyt sen kummemmin, vaan aikalailla oli taas perus markettikamaa. Huulikiilto oli ainut mieleinen ja suklaakin on ihan hyvää. Mut toi hammastahna, justiinhan sitä oli? + sitä on miestenboxissakin :D

    Tekis kyllä mieli tietää että millä perusteella ne näitä vaihtoehtoisia tuotteita jakelee? Mulla kun oli toi Iberon hiusjuttu tummanruskeana, vaikka kauneusprofiilistakin lukee että hiukseni ovat vaaleat. Ja näin parikymppisenä en kyllä tee mitään 3ml:n anti age yövoiteella.. Tuskimpa kukaan muukaan kun oli niin säälittävän kokoinen näyte.

    No, ehkä ensi kuussa sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin taisi pettymys herätä vasta vähän myöhemmin :D Ja en tiedä onkohan odotukset sitten toisaalta boxin suhteen laskeneet!? Olen toitottanut useamman kerran palautteessa, että kaipaisin yhden tuotteen verran sitä luksusta boxeihin eikä sitä tähän mennessä juurikaan ole sattunut vastaan. Tuon päivävoiteen suhteen olen todennut pettynyt kuultuani, että muille on tullut tuon tilalla paljon käyttökelpoisempaa tavaraa - itsekään en käsitä minkä mukaan tosiaan 55+ ikäiselle tarkoitettu voide on laitettu huomattavasti nuorempien boxeihin mukaan :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat