perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulukalentereiden luukut 5, 6 & 7

Viimeksi päästiin 4.luukkuun asti, jatketaan siitä parilla luukulla eteenpäin. :) Ajantasaisen tiedon joulukalentereiden sisällöstä löydät Instagramista, jonne aina aamuisin kuvaan luukkujen sisällöt!

5.päivä:


6.päivä:


7.päivä:


 Eli sisältönä oli muutaman hieman plaah-juttu, muutama kiva ja muutama jopa kategoriaan "huippu" menevä. Katsotaan vielä tarkemmin mitä kustakin kalenterista siis tuli.


Bloggarikollegan kokoamasta kalenterista löytyi siis irtoteetä ja vartalovoidetta. TBS-tuotteilla ei voi mennä vikaan <3 Smoky poppya en ollut vielä edes kerennyt missään tuoksutella ja Pink Grapefruit taitaa olla aikalailla lempparituoksuni tuolta :)


L'Occitanen joulukalenterin luukuista paljastui palasaippua, suihkuöljy ja koriste. Palasaippua lähtee kiertoon, suihkuöljy on aivan ihana mutta on jo kolmas samanmoinen -onneksi kuitenkin olen tuotteeseen totaalisen rakastunut, koriste on niiden kahden plaah-tuotteen joukossa (voitte ehkä arvata mikä se toinen on? :D)


Yves Rocherin kalenterista tuli suihkugeeli, huulikiilto ja kasvojen kuorinta. Suihkugeeli on käsittääkseni limited edition tuoksussa (ihanan tuoksuista!), huulikiillosta minulla sattuu juuri samasta sävystä olemaan miniversio (muutoin olisi ollut luokkaa loistava), kasvojen kuorintaa kokeilen mielelläni. Eli YR veti näiden kolmen luukun osalta melko hyvin :)


Babylips-kalenterista paljastui huulirasva, tarra ja hiuslenkki. Babylips-huulirasva kuuluu toki luokkaan loistava, tarra on se toinen plaah (kuka arvasi oikein? :D) ja hiuslenkki on ihan jees - ihanan värinen ja näitä aina tarvitsee :D



Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä English Tea Shop -kalenterista tuli -yllätysyllätys- teetä :D Nyt alan olla muuten näiden kulutuksen suhteen aikataulussa kun aloin ottamaan töihin teen mukaan - siellä tulee kuitenkin aina vähintään se yksi kupillinen päivässä juotua. :)


Miltäs nämä kolme luukkua sisältöineen näyttivät? :)



8 kommenttia:

  1. Voi ompas sulla monta kivaa kalenteria! <3 Mä ostin tänä vuonna ensimmäistä kertaa hieman speciaalimman,The Body Shopin kalenterin. On kyllä ihan huippua availla muutakin kuin suklaantäyteisiä luukkuja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähti vähän käsistä noiden kalentereiden kanssa :D
      Mullakin oli viime vuonna TBS-joulukalenteri, jos haluat vilkaista millaiselta viime vuoden sisältö näytti niin yhteenvedosta löytyy kaikki: http://blingershimmer.blogspot.fi/2014/12/the-body-shop-joulukalenteri.html :)

      Ja ehdottomasti tykkään itsekin enemmän kosmetiikkatäytteisestä kalenterista kuin suklaakalenterista xD

      Poista
  2. Hyvältä näyttää noita kahta plaahia lukuunottamatta. En kyllä arvosta kalenterissa tarroja tai koristeita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ei kyllä oikein tosiaan minunkaan makuuni ole - en ymmärrä miksei noiden tilalla olisi voinut olla vaikka pikkuruinen tuotenäyte, tuskin sen kalliimmaksi olisi yrityksellä tullut ja toisaalta tuotenäyte saattaisi innostaa ko.tuotteen normaalikoossa hankkimaan.

      Poista
  3. Ostin just uusia hiuslenkkejä, ja on ne kyllä todella hyviä <3

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista
  4. Hihhih, ei tullut turhaan luettua blogiasi... Toivottavasti teekin on hyvää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan ottaa sen viikonloppuna vanhempien luokse mukaan jos siellä yhdessä hauduteltaisiin ja maisteltaisiin :) Yhdistelmä ainakin kuullostaa hyvältä!

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat