torstai 10. joulukuuta 2015

Dermosil Lucky

Vinkkaan tähän alkuun, että tämä liittyy jollain tapaa Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukkuuni - mutta en paljasta vielä millä tavalla, kannattaa siis 16.päivä loggautua katsomaan mistä on kyse ;)


Lucky-niminen lahjapakkaus siis sisältää viisi kaunista kynsilakkaa;
Jingle, Happy, Merry, Wish sekä Spark.


Vasemmalta oikealle;
Jingle, Spark, Wish, Happy ja Merry.


"Kimalletta, kiiltoa ja kauniita sävyjä. Joulupakkaus Lucky kätkee sisälleen viisi toinen toistaan herkullisemman sävyistä kynsilakkaa. Monipuolinen sävykokonaisuus on ihana lahja kaikenikäisille naisille ja tytöille.

Glittersävyt Jingle ja Spark sopivat käytettäväksi sellaisenaan tai värillisen lakan päällä, jolloin ne tuovat kynsille juhlavan ilmeen. Metallinhohtoinen Wish on ylellinen ja juhlava tumman beigen sävyinen lakka. Tumman roosa Merry ja hempeän vaaleanpunainen Happy loihtivat kynsille hillityn lookin.

Laadukkaat kynsilakat ovat kukin 5 millilitran pulloissa."


Sävyt ovat todella kauniita ja vaikuttavat tosiaankin monikäyttöisiltä. Itse aloin heti pohtia, että näillä on jokin kaunis joululakkaus tehtävä - olisiko vinkkejä heittää kehiin? ;)

Ensimmäisenä kokeiluun näistä pääsivät Wish ja Happy - todella kauniit lakat, jotka kuivuivat verrattain nopeasti (lakkauksesta en nyt tähän hätään kuvaa saanut). Happy hieman raidoittui niin laitoin vielä varmuudeksi kolmannen kerroksen, Wishistä olisi ehdottomasti kaksikin välttänyt. Päällä en edes laittanut pikakuivattajaa - lakkailin tunnin-pari ennen unille menoa eikä kolhuja tullut yönkään aikana. Kauniit on lakat ja vieläpä laadukkaanoloiset sellaiset - voin suositella ehdottomasti! :)


Pakkauksella on tosiaan hintaa vain 8,90€ eli yhdelle lakalle jää hintaa reilut 1€! Nämä kannattaa viimeistään nyt laittaa tilaukseen itselle sekä sinne joulupukin konttiin - varsinkin kun Dermoshop tarjoaa ILMAISET postikulut kaikille paketeille jouluaattoon saakka.


Miltä nämä kynsilakat näyttävät sinun silmääsi? Saako sydämen sykkimään? :D



Tuotteet saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet ihkaomia. :)


4 kommenttia:

  1. Kivat värit, eritoten Jingle kiinnostaa <3

    VastaaPoista
  2. Tykkään todella paljon blogistasi! Toivoisin vain, että kuvat olisivat isompia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta :) Katson josko niitä jatkossa isompana julkaisisin, toki kuvaa klikkaamalla sen saa näkymään suuremmassa koossa. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat