perjantai 4. joulukuuta 2015

Dermosil Kitchen Soap Grapefruit&Thyme

Olen jo useamman vuoden ajan käyttänyt Dermosilin keittiösaippuoita ja aina kun uusi tuoksu lanseerataan niin toki sen hankkiminen kiinnostaa. Sain vielä ennakkoon testattua uutta keittiösaippuaa näytteestä - vaikkakin jo nimi kuullosti houkuttelevalta. Tilaukseenhan se joulupakkaus sitten lähti:


Delight  -lahjapakkaukseen kuuluu tosiaan Grapefruit&Thyme -keittiösaippuan lisäksi käsipyyhe sekä valmis lahjapakkaus, jossa sen saa kätevästi sujautettua joulukuusen alle. :) Vaikka nyt tämän ihan itselleni hankinkin niin tuli tuo lahjapakkauksena otettua (keittiösaippua on siis myös yksittäin, ilman lahjapakkausta ja pyyhettä myytävänä!), koska olen tykännyt kovasti myös noista Dermosilin käsipyyhkeistä - sen verran kivannäköisiä, että mielelläänkin keittiöön ihan esille jättää.





Tuotekuvaus lainattuna Dermoshopin sivuilta:
"Keittiösaippua Grapefruit & Thyme on raikas, greipin ja timjamin tuoksuinen puhdistustuote käsille.


Keittiösaippuan koostumus on suunniteltu usein toistuvaan käsienpesuun nimenomaan ruuanlaiton yhteydessä. Tuote on iholle hellävarainen, se vaahtoaa vain vähän ja on helppo huuhdella pois käsistä. Raikas tuoksu auttaa neutralisoimaan esimerkiksi sipulin tai kalan tuoksua käsistä."


Itse olen Dermosilin keittiösaippua kokenut toimivina; poistavat hyvin epämiellyttäviä hajuja ja näitä on myös ilo pitää esillä tiskialtaan nurkalla. :) (Lisäksi ovat myös todella riittoisia vaikka kyllähän tuossa tuotettakin on puolisen litraa käytettäväksi :D)

Tämä greipin ja timjamin tuoksuinen käsisaippua on kausituote. Lisäksi valikoimissa on alkuperäinen sitruunan tuoksuinen keittiösaippua, Salvia-keittiösaippua (jossa on yrttinen tuoksu) sekä Living-keittiösaippua (jossa on raparperin ja vaniljan tuoksua) - näistä ainoastaan tuo jälkimmäinen on kokeilematta, tuoksutellut kyllä olen ja kovasti tuoksusta tykkäsin - lähtee seuraavana hankintaan :D


Onko sinulle Dermosilin keittiösaippuat tuttuja ja/tai kuinka puhdistat kätesi keittiössä? 

9 kommenttia:

  1. Ihanat paketit, viime vuonnakin Dermosilin joulupaketit viehätt. Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Mää en oo ikinä käyttäny Dermosilin tuotteita. Pitäis vissiin joskus kokeilla... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla! Tuotteet ovat hinta-laatu -suhteeltaan aivan loistavaa tavaraa! Nyt on muuten ilmaiset postikulut jouluun saakka, joten tuo etu kannattaa hyödyntää :)

      Poista
  3. Mä tutustuin näihin, kun anoppi osti aikoinaan joululahjaksi. Tykkään, sipulin hajut lähtee käsistä mun mielestä keittiösaippuoilla paremmin kuin muilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva myös kun sen perussitruunatuoksun lisäksi tullut muitakin valikoimiin - eihän se sitruunakaan missään nimessä huono ole, mutta se vaihtelunhalu kuuluu tännekin osastolle yhtälailla :D

      Poista
  4. Miulla on keittiössä Dettolin annostelukone :D Äiti sain sen oman kylän K-marketista ilmaiseksi, niin lahjoitti miulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin on varmasti kätevä vehje, parilla kaverilla taitaa sellainen löytyä ja joskus heillä kyläillessään muistelisin testanneeni..Mutta en silti taida hevillä näistä Dermosilin keittiösaippuoista luopua :D

      Poista
  5. You will draw more loyal readers to your site and keep your
    readers coming back because you are sharing the best with them.
    Each of the images on your web site should really have proper detailed titles and alt tags
    too. Taking a look at other company's websites within a particular niche field can clue you
    in to what's being actively searched for, and what's not.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat