sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box November 2015

Sain tämän kätösiini tuossa pari päivää sitten, jolloin toki tuli boxi avattua, kuvattua ja hieman tsekattua mitä sisältää, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kuvien muokkailut ja tekstin näpyttelyn tänne.


Sama linja jatkuu kuin synttäriboxissa, tosin pohdin tuossa, että onkohan tämä jatkoa sille muutoinkin; kyljessä lukee "limited edition 2/3" ja tuossa päällä lukevaa "No 2" ihmettelin jo avatessa..


Sisältä paljastuu kaunis turkoosi paperi.. ja sitten ne tuotteet:


Bellapierre Mineral Lipstick  (ovh 27,79€/3,5g)
Huulipuna on valmistettu luonnonvahoista ja mineraalipigmenteistä, rautaoksideista ja antioksidanteista kuten C- ja E-vitamiini.
Itselleni huulipuna tuli sävyssä Ruby, joka on siis varsin punainen sävyltään. En tosiaan ole tottunut punaisiin huuliin itselläni, mutta pakkohan tämä on testata :D Swatchailen tämä yhdessä parin muun huulituotteen kanssa, että näette ainakin siinä määrin minkälaisesta sävystä onkaan kyse.

Korres Guava Shower Gel (ovh 4,45€/40ml)
"Tämä kermainen suihkugeeli vie sinut matkalle tropiikkiin." 
Tätä olenkin joskus aikoinaan kokeillut ja hyvinkin mielelläni käytän pois. :)

Ole Henriksen Empower Foaming Milk Cleanser (ovh 27,95€/190ml, boxissa travel size 30ml)
Täyteläinen, vaahtoava puhdistustuote vie kasvoilta lian, meikin ja epäpuhtaudet.
Maitomaisista putsareista en oikein välitä, mutta koska tämä kuitenkin vaahtoaa niin voikin olla ihan mieluinen kokemus.

Dr. PawPaw Tinted Ultimate Red Balm (ovh 9,95€/25ml, boxissa 10ml koko)
Joulun limited edition -tuote.Voidaan käyttää huulilla, poskilla ja "kosmeettiseen viimeistelyyn". (vai miten tuon "cosmetic finishing" voisi muuten suomentaa?)
Pitää katsoa lähteekö tämä ihan koskemattomana kiertoon vai testailenko ennen sitä. Väritön versio ei ainakaan omalla kohdalla riemunkiljahduksia aiheuttanut eikä tuo pakkaus näytä mitenkään superkäytännölliseltä..

REN V-Cense Youth Vitality Day Cream (ovh 38,95€/50ml, boxissa 15ml kokeilukoko)
Ehkäisee ja vähentää ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.
Päivävoiteita on useampikin jonossa, joten mieluummin välillä yövoiteestakin näytettä ottaisi - tässä tosin ei taida suojakerrointa olla, joten pitää koostumuksen perusteella katsoa voisiko kuitenkin yökäyttöön ottaa..

Kebelo Enriching Masque (ovh 19,39€/100ml, boxissa 30ml koko)
Kehitetty luonnostaan kuiville hiuksille antamaan niille runsasta kosteutusta ja ravintoa, jota hiukset tarvitsevat pysyäkseen sileinä ja kiiltävinä.
Hiusnaamioita on nyt viime aikoina aika säännöllisesti tullut käytettyä, joten eiköhän tämä testiin jossain vaiheessa pääse. :)

Lisäksi mukana oli kaksi tuotetta, jota ei tulleessa vihkosessa ollut, onkohan nämä jotain ekstraa vai..?

BareMinerals Marvelous Moxie Lipstick (ovh 23,95€/3,5g, boxissa 1,5g koko)
Supervoidemainen huulipuna tuo huulillesi pigmenttiä, joka liukuu huulille vaivattomasti. (olipa taas hieman sieltä tännepäin suomennos.. ;P)
Kolmas huulituote samassa boxissa.. Noh. Sävy ainakin vaikuttaisi ihan kivalta; minulle tuli sävyssä Raise The Bar.

BareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara (ovh 25,45€/11ml, boxissa 1,5ml koko)
Tämä mascara on suunniteltu antamaan ripsillesi volyymiä ja pituutta, joka kestää.
Ripsivärejäkin on muutama jonossa odottamassa vuoroaan, mutta ehdottomasti tämäkin pitää jossain vaiheessa kokeilla!


LOPPUYHTEENVETO
Sisältö vaikuttaa ihan kivalta, (lähes) kaikki pääsevät ainakin testiin ja katsotaan sitten siitä jäävätkö minulla käyttöön vai annanko eteenpäin..


Tuliko sinulle tämä kyseinen boxi; oliko jotain variaatiota, mitä pidit? :)






4 kommenttia:

  1. Hassua, miten monta huulituotetta samassa boxissa :O
    Onneksi en tilannut, ei olisi ollut omaan käyttöön mieluinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lip Monthlyssä se nyt on odotettavissakin, mutta ehkä näissä muissa ois kiva olla enemmän variaatiota - kaikki kun ei välttämättä huulimeikkiä edes hirveesti käytä..

      Poista
  2. Minä en saanu kuin nuo vihkosessa mainitut tuotteet joten jotain extraa olet näköjään saanut. Vähän harkitsen tilaukseni jatkoa, kun näissä bokseissa tulee pelkästään näytekokoja. Todella harvoin jotain myyntikokoista. Sinällään kiva kokeilla näytteitä, mutta itselläni näytteet jää helposti laatikon pohjille pyörimään eikä päädy aktiivikäyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah. Enpäs tuollaista mahdollisuutta edes tullut ajatelleeksi. Voiko se sitten ollut jotenkin tilauksen pituuden perusteella tms. laitettu jos ei kaikille ole tullut noita "ylimääräisiä" tuotteita.. o.O

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat