torstai 5. marraskuuta 2015

Lokakuun roskakasa I

Tunnisteen roskakasa alta löytyy aiemmat postaukset aiheeseen liittyen. Ja eiköhän lähdetä roskia penkomaan? :D

Lokakuun roskakasa näyttää tältä:


Eli ihan kohtuudella kerkesin tuotteita käyttämään loppuun asti :D


Avon Senses Tropics Stimulating Passion fruit & Kiwi (200ml): Tästä löytyy aiempi postaus täältä. Ihanan tuoksuinen kuorintavoide, näitä voisin muitakin joskus ottaa kokeiluun.
Avon Caribbean Escape Illuminating Body Butter (200ml): Postaus täällä. Aivan ihana vartalovoide, mitäpä sitä muuta voi sanoa?

Palmer’s Cocoa Body Scrub (200g): Aivan I-H-A-N-A!! Koostumus on jotain niin ihastuttavaa, en oikein tiedä kuinka tuota kuvailisin, todella kuohkeata.. Tuoksu on ihana… Tätä tulee taatusti uudelleenkin täältä osoitteesta löytymään, sen lupaan ja vannon.
 
Palmer’s Coconut Oil Body Cream (125g): Aiempi postaus löytyy täältä. Aivan ihastuttava voide, jota suosittelen lämpimästi teille ketkä rakastatte kookoksen tuoksua! 

Victoria’s Secret Sunny Brights Love Rush (250ml): Koostumus näissä kaikissa Victoria’s Secret –vartalovoiteissa on ollut itselleni mieleinen, mutta pohdin tuliko näitä vähän liikaa hamstrattua ja on tullut yliannostusta kun ei nyt niin kovin sytytä!? Eli tämäkin oli oikein kiva, mutta olen kyllä tyytyväinen kun loppui ja pääsen siirtymään seuraavaan tuotteeseen.
 



Yves Rocher Bleu Vegetal –suihkusaippua (200ml): Ihan ok = käytin kyllä itse loppuun (runsaalla kädellä kylläkin :D), mutta olin enemmän kuin tyytyväinen tämän loppumisesta.

Yves Rocher Jardins du Monde Grapefruit from Florida (200ml): Aivan ihanan tuoksuinen ja hyvin vaahtoava suihkusaippua. Näitä tulikin tosiaan useammassa eri tuoksussa hamstrattua eli kertonee kuinka tyytyväinen tuotteeseen olen ;)
 
Nivea In-Shower Body Lotion Pampering Honey (50ml): En tiedä kuinka paljon ”normaali-ihmiset” näitä käyttävät, mutta minä sain tämän tosiaan yhdellä käyttökerralla tuhlattua :D Tuntuu, että alan ehkä pikkuhiljaa näille lämmitä – tosin Lushin Ro’s Arganissa koostumus on ihan super tähän verrattuna.. Mutta siis jatkossa ehkä mahdollisesti näitä saattaa minulta käytöstä löytyä – kaikesta aiemmasta napinasta huolimatta :D (niin ja kyllähän tämä turhake edelleenkin on, mutta ihanaa hemmottelua <3)

Dermosil Spa&Sauna Softening Foot Serum Jalkaseerumi (75ml): Postaus löytyy täältä. Tosiaan vaikka kyseessä on varsin kevyen tuntuinen tuote niin silti se kosteuttaa tehokkaasti! Ja imeytyy nopeasti.

BIC Soleil –shaver: Ihan ok käytössä, mutta sanoisin, että Venus voittaa kuitenkin nämä – ovat ehkä liian kulmikkaita mun makuun!? Pari vielä taitaa pöytälaatikosta löytyä, joten käyttelen kyllä pois (eli asiansa ajavat)..


Tigi Colour Goddess Shampoo (750ml): Kuten jo viime kuussa loppuneen hoitoaineenkin kohdalla sanoin; ihana toffeinen tuoksu (ja muutoinkin oikein mainio tuote – kuten se hoitoainekin), mutta sen verran iso pönikkä, että kyllä jo useamman kerran kerkesin pohtia milloin tämä oikein loppuu :D

Lush Fairly Traded Honey Shampoo (110g): Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin; olin positiivisesti yllättänyt tämän vaahtoavuuteen sekä pesutehoihin, tuoksu on varsin yrttinen, mutta voi hyvinkin vielä uudemmankin kerran käyttööni eksyä.

Lush Veganese Hair Conditioner (100g): Nopeasti tosiaan sain kulutettua loppuun :D Ihan kiva - tuoksusta tykkäsin toooosi paljon - mutta ei ehkä kuitenkaan mun hiuspehkolle ”se oikea”.
 
Lush Blousey –shampoo: Sain viimeisimmän tilauksen mukana tämän näytteen. Vaurioituneille ja vaalennetuille hiuksille tarkoitettu shampoo siis kyseessä, sisältää mm. tuoretta banaania ja ravitsevia luonnonvoita. Tuoksusta en banaania löydä, aika yrttinen tämäkin tuoksultaan. Yksi käyttökerta ei taas kerro paljon mutta.. no ei ainakaan tuon yhden kerran perusteella vakuuttanut minua. Pitäisiköhän tämän vaahdota?

Osmo Vibrance Mask (100ml): Hyvä tuoksu, jättää hiukset miellyttävän tuntuisiksi. Jos maailma ei olisi täynnä kaikkea uutta ja ihanaa testattavaa niin voisin jatkossakin käyttää, mutta kokeilunhaluisena siirryn muille maille.

Sebastian Professional Penetraitt Shampoo (50ml) & Conditioner(50ml): Nämä tulivat syyskuun Lookfantasticin paketissa. Aivan ihana tuoksu ja kaikin puolin oikein toimivia tuotteita – ehdottomasti voisin isommatkin koot näistä molempia käyttää!

Batiste Dry Shampoo Cherry (200ml): Ihan loistava tuote! Tykkäsin tämän tuoksusta ja Batistehan on tunnetusti the kuivashampoo –merkki :D

 


FoodAholic Orange Natural Essence Mask: Tämä oli viime kuunkin loppuneissa (ostin useamman kappaleen sisältäneen pakkauksen), kertauksena; on siis C-vitamiinia sisältävä kirkastava kangasnaamio. Tämä tullee näkymään vielä muutaman kerran täällä loppuneissa :D

Skinfood Premium Lettuce&Cucumber Watery Cream: Käy hyvin kevyestä kosteusvoiteesta tai meikinpohjustajaksi. Jättää hieman mattaisen (tai ehkä samettinen on parempi sana..?) lopputuloksen, ehkä myös aavistuksen viilentävää ominaisuutta on – tämä olisi siis täydellinen kesäksi seka- tai rasvaiselle iholle. Tuoksu on kevyt ja raikas.

The Face Shop Blanclouding: Käsittääkseni kyseessä on ihonsävyä vaalentava kosteusvoide (ihonsävyn vaalentaminenhan on varsin suosittu juttu käsittääkseni aasiassa, ollut jo pitkään..) eli ei tällaiselle valkeanaamalle aivan oikea tuote :D Kosteutustehot kuitenkin vaikuttivat ihan hyviltä, tuoksu oli parfymoidun oloinen eli ei ihan parhaimmasta päästä – aasialaisissa voiteissa kun on tottunut tuoksun olevan mieto ja omaan nenääni aivan ihastuttava, ei se tässäkään kyllä paha ole mutta hieman erilainen..

TonyMoly Aquaporin Moisture Cream: Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Miellyttävä kevyt tuoksu. Koostumus melko kevyt, mutta itselleni vaikuttaisi riittävältä (alla kasvosuihke+seerumi). Tätä voisinkin vaikka joskus käyttöön hankkia!

Skinfood Tomato Whitening Emulsion: Tuote lupaa kirkastaa sameaa ihoa. Hyvin ohut koostumus, jopa hieman vesimäinen. Mieto tuoksu. Cream- ja essence-koostumukset olisi tästä mielenkiintoista kokeilla.

Tony Moly Regencia Homme Multi Fluid: Haha. Huomasin vasta voiteen käytön jälkeen, että tämähän on miesten voide :D Ehkäpä noita näytteitäkin pitäisi ennen käyttöä tarkemmin tarkastella ;D No mutta tuo selittää hieman tuoksua, ei nyt välttämättä maskuliinisuus tullut heti alkuun mieleen (nyt kylläkin tuoksutellessa hieman..) mutta parfyymisyys kylläkin, eli jos miehesi on tuoksuherkkä niin tämä ei välttämättä ole se hänen juttunsa. Voide on hyvin kevyt koostumukseltaan, mutta kosteuttaa mielestäni aika hyvin. Jättää iholle hieman samenttisen pinnan – mikä toki varsinkin miesten tuotteissa aika must, koska he harvemmin meikkiä enää päälle lotraavat.

Lip Sticker: Testasin ensi kertaa ja taisi jäädä viimeiseksikin :D Ei siis onnistunut alkuunkaan ja oma hommansa oli sitten saada nuo kaikki liimat huulista ja ympäryksiltä pois o.O
 

 
Jo nyt alkaa tällä postauksella olla sen verran pituutta, että jätetäänpä loppujen roskien penkominen huomiseen :)

Löytyikö joukosta sinulle tuttuja tuotteita? :)

4 kommenttia:

  1. Huh, mikä määrä! Suorastaan kadehtittava. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tosiaan tiettyjä tuotteita käytän aika reilulla kädellä ja olen nyt yrittänyt a) käyttää vajuneita ensin loppuun b) olla jatkuvasti pomppimatta tuotteesta toiseen :D

      Poista
  2. Palmersin kosteusvoiteet on mun suosikkeja, mutta muut tuotteet ovat vähän tuntemattomia. Tuo kuorinta kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ehdottomasti suosittelen kokeilemaan, omalla kohdalla se oli ainakin täyttä rakkautta ensi käyttökerralta lähtien :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat