maanantai 9. marraskuuta 2015

Lämmikettä maanantaihin..

Tee-postaukset sen kun vaan jatkuvat :D Aiemmat löytyvät tunnisteen tee alta. :)
Elikkäs tuli taas hieman varantoja lisäiltyä - pitäähän sitä kotona olla tarpeeksi valinnanvaraakin ;) Tuttuun tapaan tartuin niihin hyväksi todettuihin YogiTean valikoimiin:


Lisäksi mukaan tuli napattua tuo vihkonen, missä on tietoa YogiTeasta.

Sweet Chai tuli jo viimeksi otettua ja hyväksi todettua (*klik*), joten kun edellinen loppui niin täydennystä oli saatava! Sama juttu myös Sweet Chilin kohdalla, jota on useampikin laatikko tullut tuhlailtua (*klik*, *klik*, *klik* ja *klik*) - eli uskokaa pois, tätä kannattaa ehdottomasti testata!



Myös pari ennaltatuntematonta lähti kokeiluun:
Choco Mint:
Ayuervedinen maustetee kaakaolla, sisältää:
Kaakaopavun kuori, lakritsanjuuri, piparminttu, anis, kaakaojauhe, kaneli, mustapippuri, johanneksen leipäpuu, kardemumma, inkivääri, piparminttuöljy, vaniljauute, ohramallas, mausteneilikka, vaniljan palko.

Women's Energy:
Ayuervedinen yrtti-&maustetee, sisältää: 
Hibiskus, lakritsijuuri, piparminttu, vadelmanlehti, mustapippuri, väinönputkiuute, kaneli, inkivääri, kardemumma, neilikka.



Joko nyt viimeistään olet YogiTeata kokeillut? ;)

4 kommenttia:

  1. YogiTeet on kyllä tosi kivoja, ittekin on tultu juotua. Nytkin löytyy inkivääriteetä, ja indian chai tee on testitty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa on mun mielestä parasta se et niissä on makua ja makeutta jo tarpeeksi - ei ole tarpeen ainakaan itsellä käyttää minkäänlaisia makeutusaineita lisänä :)

      Poista
  2. Nää on kyllä hyviä teitä! (Miten toi tee-sana taivutetaan? :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlettelemalla näyttäisi, että ihan oikein sanan taivutit :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat