perjantai 13. marraskuuta 2015

Kauneusboxeissa lokakuussa tulleet tuotteet..

Lokakuussa palattiinkin taas normaali rytmiin eli kauneusboxeja tuli "vain" kaksi kappaletta. Aloitetaan tuttuun tapaan:



En tätä tosiaan itselleni ihan siinä kaikista parhaimmassa sävyssä saanut, mutta onneksi kyseessä on TODELLA kevyt meikkivoide. Palavaa rakastumista ei tapahtunut, mutta ainakin vielä tämä tuolla muiden meikkivoiteideni seassa asustelee, katsotaan tuleeko tätä itse jatkossa yhtään hanakammin käytettyä vai annanko suosiolla eteenpäin.
Tämä odottelee vielä korkkaamistaan, joten en tässä vaiheessa osaa sen kummemmin analysoida..
Myöskään tätä en ole kerennyt korkata..
Tämä lähtikin heti käyttöön. Kyllä sen valkaisevan efektin huomaa, mutta tosiaan käsittääkseni se pysyy sen mitä tätä hammastahnaa käyttää eli ei varsinaisesti valkaise vaan tekee vain sellaisen efektin!? Ihan ok, mutta tuntuu, että lavuaarikin värjäytyy siniseksi tätä käyttäessä :D
Tämä saattanee jäädä odottelemaan kesää, jollain voisin kuvitella syttyväni tälle edemmän - näin talvea kohti mennessä tykkään täyteläisemmistä koostumuksista :)
Aivan ihana tuote ja vaikka pieni pullo tulikin niin jopa minun käytössäni riittää useampaan kertaan  = hyvinkin riittoisaa tavaraa siis. :) (harmi kun tuoksu ei pelkän suihkuöljyn avulla jää juurikaan ihoon tuoksumaan..)
SkinGain -kollageenibuusteri
Ei ollut mikään kummoinen makuelämys. En usko, että tulee näitä hankittua jatkossa..
Muutaman kerran on tullut käytettyä; ei ehkä ihan omaan arkikäyttöön tule jäämään, mutta juhlameikkiin tällä saa mukavasti säihkettä. :)



Odottelee korkkaamistaan..
Ihan mielenkiintoinen testattava, mutta ei nyt ainakaan mitenkään vienyt "jalkoja alta" :D
Eiköhän tämä tule käytettyä, yhden käyttökerran jälkeen ei myöskään mitään tätä-on-pakko-saada-jatkossakin -fiilistä tullut; ihan ok.
Tämä odottaa vielä korkkaamistaan, mutta on entuudestaan tuttu tuote; ihan mainio käsivoide kyseessä..
Look Good Eye Shading Brush
Varsin käyttökelpoiselta siveltimeltä vaikuttaa.
Tämä on sen verran tuhtia voidetta, että on ollut yökäytössä minulla. Ei ehkä ihan minun juttuni = en itse ostaisi..
Odottaa korkkaamistaan..


LOPPUYHTEENVETO
Olivatkohan boxit nyt tällä kertaa kuitenkin aika tylsiä!? Muutama kiva tuote, jonka ilolla käytän, mutta paljon tuotteita jotka oli toki kiva testata, mutta jäivät sille ihan-kiva -asteelle.. Jos pitäisi paras tuote joukosta valita niin se ei olisi vaikeaa; ehdottomasti L'Occitane <3


Miltä lokakuun boxien sisällöt sinulle näyttäytyivät? Löytyikö joukosta joku aivan loistava tapaus?

4 kommenttia:

  1. En ole tilannut Lookfantasticin boksia vähään aikaan, mutta siinä tulevat tuotteet ovat aina vähän mielekiintoisempia kuin Livboxissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä huolimatta tuntuu, että itselläni on vähän tuohon maku mennyt.. Eilen saapui tämän kuukauden boxi, mutta postaus taitaa jäädä viikonloppuun.. Muutoinkin ehkä olen kokenut Lookfantasticilta saamani asiakaspalvelun ei-niin-hyväksi ja siihen kun lisätään vielä nykyään tilausten päälle tulevat postikulut; eipähän ole tilauksia tullut pahemmin tehtyä.. Jotenkin tuntuu, että tilausjakson loputtua en enää tätä boxia tule tilaamaan, pitää katsoa löytyykö jotain mielenkiintoista maailmasta - Suomesta kun ei näillä näkymin taida muita boxeja saada kuin LivBoxin (josta saamani asiakaspalvelu taas on päinvastoin niin huippuluokkaa, että taidan jo ihan sen vuoksi jatkaa tilausta hamaan tappiin asti xD)..?

      Jos jollakulla tulee mieleen huippuboxeja (sisällöltään kuin hinta-laatu -suhteeltaan) niin otan enemmän kuin mielelläni vinkkejä vastaan :)

      Poista
  2. Miun blogiin tulee sunnuntaina laatikkopostaus (taisin ajoittaa sen klo 7), missä on niin ruoka kuin kosmejuttujakin. Jännä kyllä, että ruokajuttuja löytyy enemmän, joita meille toimitetaan :'D

    Jos vertaa LivBoxia ja Fantsua, niin molemmissa on huonot puolet; LivBoxissa tulee markettituotteita, kuten Lumenea jo vuosi putkeen, Fantsussa on erikoisempia tuotteita, mutta omasta mielestä ne näytekoot ovat paljon pienempiä ja harvoin tulee esim. 4-5 täysikokoista tuotetta, toisin kuin LivBoxissa.

    Hiustuotteita tulee molemmista boxeista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin sun tämän päivän postauksesta tuon - pitää katsoa mitä olet postauksessasi nostanut esille :) Ruokaboxi kuullostaa myös mielenkiintoiselta xD

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat