lauantai 14. marraskuuta 2015

FLOW kosmetiikka - Mansikkamaito

Kun tilasin nuo ihastuttavat Dabba-kukkaisvedet Biodellystä niin jotenkin kummasti muutakin tarttui matkaan mukaan, nimittäin itselleni uuden tuttavuuden FLOW kosmetiikan kasvonaamio - kukapa voi nimeä mansikkamaito vastustaa? :D


Itselleni näköjään tyypilliseen tapaan en sen tarkemmin tuotteeseen tutustunut - tai siis lähinnä sen koostumukseen..


..joten tuotteen tullessa oli hieman jälleen yllätystä allekirjoittaneelle luvassa..


..kyseessähän on siis kasvonaamiojauhe eli vettä lisäämällä saat tuotteesta kasvoille levitettävän. Ohjeet ovat siis varsin yksinkertaiset:


Ja eikun vaan sekoittelemaan naamiota:


Ensinnäkin se kaksi teelusikallista jauhetta..


Ja perään yksi teelusikallinen vettä.


Sekoitus ja naamio on valmis kasvoille levitettäväksi.
Tässä vaiheessa pohdin ensinnäkin sitä, että määrää näyttää aika pieneltä - pitäisiköhän vähän extraa laittaa, onneksi kuitenkin ajattelin luottaa ohjeeseen - tuo määrä oli nimittäin aivan vallan riittävä kasvoille. Toisena pohtimaan milläkäs tämä sitten kasvoille asti saadaan kun ei mitään sivellintä varsinaisesti siihen puuhaan ole itsellä.. Onneksi välähti; meikkivoidesiveltimet ovat käyttämättöminä eli ne käyttöön. :)



Kyseinen kasvonaamio on siis tarkoitettu kuivalle ja väsyneelle iholle. Veden sijasta voit käyttää esim. ruusuvettä ja sekaan voi lisätä myös vaikkapa kasviöljyä.

Vaikuttavat ainesosat kopioin suoraan FLOW kosmetiikan sivuilta:

"Valkeasavi-mineraalipitoinen,  puhdistaa hellävaraisesti, uudistaa ihosoluja.
Vaaleanpunainensavi- mineraalipitoinen, puhdistaa hellävaraisesti, vahvistaa kapillaarisuonia (couperosa).
Maitojauhe- tekee ihosta samettisen sileän ja pehmeän.
Mansikka- runsaasti C-vitamiinia, kirkastaa ja nuorentaa ihoa, parantaa kollageenin tuotantoa, ehkäisee ja parantaa tulehdusta,  suojaa ympäristön haittavaikutuksilta.
Riisijauhe-tasoittaa ihonväriä, ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. Välitön kirkastava vaikutus ja posliinin sileä iho."

Koska naamio sisältää savea niin se tosiaan "kuivahtaa" kasvoille eikä tokikaan aivan yhtä helposti lähde irtoamaan kuin voidemainen naamio. Itse en tätä kuitenkaan ongelmana kokenut eikä savi missään nimessä tuntunut ihoa kuivattavalta - onhan naamio nimenomaan kuivalle iholle tarkoitettukin..

Kaiken kaikkiaan kyseinen naamio oli erittäin mielenkiintoinen uusi tuttavuus ja ehdottomasti positiivinen sellainen - täytyy joskus muistakin FLOW kosmetiikan tuotteita hankkia testattavaksi!


Onko kyseinen naamio tai ylipäätään FLOW kosmetiikka sinulle tuttu?


4 kommenttia:

  1. Kiinnostavan kuuloinen tuote! En tiennyt, että tollasia jauhehommia edes onkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en ole tainnut kuluttajakosmetiikan puolella tuollaisiin vielä aiemmin törmätä niin sen vuoksi koostumus tulikin hieman yllärinä :D

      Poista
  2. FLOW Kosmetiikalta löytyy mun makuun ehdottomasti maailman parhaat vartalonkuorinnat :) Sheavoit on myös ihania, samoin se Sokeri-Suklaakuorinta kasvoille. Niistä olen vinkannut blogissanikin :) Tätä en ole vielä ehtinyt testaamaan, vaikka odottelee kyllä kaapissa. Vaikuttaa tämän perusteella hyvältä ja nimikin on tosiaan jo houkutteleva! :D Ennen en niin paljoa innostunut näistä itse sekoitettavista naamioista, mutta Hauschkan Savinaamion myötä oon alkanut testaamaan näitä muitakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää lukaista nuo postaukset :) Ajattelin seuraavan kerran kokeilla jos lisäisi kasvoöljyä myös tuohon sekaan :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat