torstai 8. lokakuuta 2015

Syyskuun roskakasa II

No niin, jatketaanpa siitä mihin eilen jäätiin - eli syyskuun roskien tutkimista :D


Alkuun vielä muistukkeena kuva koko määrästä mitkä tulivat syyskuun aikana kulutettua loppuun.


Tigi Bed Head Colour Goddess Conditioner: Hoitoaine toki jälleen loppui ennen shampoota (ei shampootakaan kyllä kovin moneen käyttökertaan enää jäänyt, loppuu siis varmasti ensi kuun aikana!).. Molemmissa näissä tuoksu oli kyllä kivan toffeinen, mutta ihmettelen miksi ihmeessä taas tulin näin isot hankkineeksi kun tuntuu etteivät ne koskaan lopu!? :D

Tigi Bed Head Urban Anti+Dotes Recovery –hiusnaamio: Tästä tykkäsin kovasti, onneksi löytyy vielä toinen kappale jemmasta.

Yves Rocher Jardins Monde Pomegranate –suihkugeeli: Ihanan tuoksuinen ja oikein mukavasti vaahtoava tuote, näitä ilolla kyllä käytän useammassakin tuoksussa – onneksi jemmoista vielä useampikin löytyykin :D - ei siis kylläkään tätä kyseistä tuoksua vaan vaihtelunhaluisena toki muita :D (Tämä hupeni näin nopeasti osittain myös siitä syystä, että oli hetken toimittamassa käsisaippuankin asemaa kun se pääsi loppumaan o.O)

Kebelo Clarifying Shampoo: Hellävarainen, syväpuhdistava shampoo oli miellyttävä uusi tuttavuus. Vaahtosi mukavasti ja jätti hiuksiin varsin puhtaan tuntemuksen.

Alterna Caviar CC Cream: Tämä kuuluu joukkoon ”ihan kiva”. Kiva oli kokeilla mut kiva et loppui – pääsee käsiksi seuraavana vuorossa oleviin :D



Essence Multi Style Eyeliner Pen: 3-dot-eyeliner eli pää ei ollut sellainen normaali tussimainen vaan siinä tosiaan oli tavallaan kolme ”päätä”. Clarinsilla ainakin tällainen jossain vaiheessa oli markkinoilla? Itse en tälle kyllä valitettavasti lämmennyt. En jotenkaan saanut siistiä jälkeä aikaan enkä tällä saanut myöskään toimimaan sitä ideaa mikä tässä käsittääkseni olisi eli töpötellä ripsityveen jälkeä – jätti vain todella epätasaisen lopputuloksen. Kuivahtikin melko nopeasti, joten heitin siinä vaiheessa surutta menemään.

Dove Talc Soft –deo (50ml): Kyllähän tämän loppuun käytti, mutta ei sellainen mihin välttämättä tarttuisin kaupassa – muutoinkin olen ajatellut yrittää löytää hieman luonnonmukaisempia deo-vaihtoehtoja, pitää ainakin testata toimivatko ne ollenkaan vai pitääkö näihin normaaleihin palata.

Heathcote&Ivory Secret Paradise Hand Cream: Ihanan tuoksuinen käsivoide! Imeytyi myös hyvin, vaikkakin sillä ei itselleni ole merkitystä koska käytän enemmänkin juuri nukkumaan käydessä. Ensimmäinen tuote mitä ko.merkiltä on koskaan vastaan tullut – eikä varmasti viimeiseksi jää. 

Isadora Flashing Volume –mascara (kokeilukoko): Tämä on ihan ehdoton suosikkimascarani, aiemman postauksen voitte lukea täältä.

Badger Foot Balm (21g): Tästä löytyykin oma postauksensa. Tykkäsin! :)

Hurraw Mint Lip Balm: Tämä ei ehkä Hurraw-huulivoiteista sitten kuitenkaan ollut kaikista mieluisin eli tämän kohdalla olin kyllä ihan tyytyväinen kun sain loppuun kulutettua. (Aiemmat Hurraw-postaukset löytyvät täältä.)

Ja sitten vielä loput näytteet:



Lancome Visionnaire: Jätti oikein miellyttävän ihotunnun, mutta täytyy todeta ettei tuo voimakkaasti parfymoitu tuoksu ehkä itseäni miellyttänyt – jonkin aikaa seerumin laittamisen jälkeen mietin mikä tuoksuu näin voimakkaasti varsinkin käsissä ja ko.seerumihan se oli. Tämänhän sanotaan myös olevan ihoa korjaava, ryppyjä silottava, ihohuokosia pienentävä ja ihonsävyä tasapainottava. Käsittääkseni tämä on aika suosittu seerumi ehkä jopa nuorempienkin keskuuudessa!?


Philosophy Renewed Hope In A Jar Dry: Täytyy myöntää etten siitä alkuperäisestä koostumuksesta välittänyt – ei jotenkaan iholleni imeytynyt!? Mutta uudet versiot ovat ihan loistavia- tätä voisin ehdottomasti isommankin koon käyttää! Vaikka onkin kuivalle iholle tarkoitettu versio kyseessä niin omalla iholleni imeytyi todella hyvin, ennemmin tosin yökäyttöön tuli tätä lotrattua mutta hieman pidemmällä imeytymisajalla olisi varmasti meikin allakin mennyt.

Biotherm Blue Therapy Serum-in-oil Yöseerumi: Tuotakuvaus Sokoksen sivuilta: ” Ravitseva, korjaava ja ihoa uudistava ylellinen yöseerumi kaikille ihotyypeille. Kirkas, kimmoisa ja pehmeä iho yhdessä yössä. Täyteläisen geelimäinen koostumus muuttuu keveäksi öljyksi iholla.” Eihän tästä näytteestä kuin kertaan riittänyt, mutta aivan ihanalta kaikkinensa vaikutti koostumus – tätä on ehdottomasti saatava jossain vaiheessa enemmän testiin! (= Hankittava täysikokoinen yksilö :D)


Dermosil Skincomfort Glowing Facial Serum: Tätä muistelisin joskus täysikokoisen yksilönkin käyttäneeni ja tykkäsin kyllä; voinee siis joskus taas hyllystäni löytyä.

Dermosil Night Cream Retinol: Tämä ei sen kummempia tunteita herättänyt eli oli ihan ok.


Lumene Nude Perfection Glow Foundation (sävy 2 Soft Honey / Hunajapilvi): Ei kyllä iskenyt ei sitten ollenkaan; ensinnäkin sävy on aivan liian tumma minulle (vaikka joissakin Lumenen meikkivoiteissa menetteleekin..) ja toisekseen lopputulos jäi muutoinkin hieman laikukkaaksi.



Nyt olisi syyskuun loppuneet käsiteltynä. Miltä tuo loppuneiden määrä sinun silmääsi näyttää? Seuraatko itse kuinka paljon kuukaudessa kosmetiikkaa kulutat?
 



2 kommenttia:

  1. Badger voide kuulostaa hyvältä, mulla on just hakusessa joku tehokas tuote kantapäille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä hyvillä mielin suositella! :) Pienestä koostaan huolimatta oli varsin riittoisaa tavaraa. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Ripsien ja kulmakarvojen kotivärjäys

*)mainoslinkki Tekemäni ripsien kotikestotaivutuksen jälkeen mielessä on ollut myös ripsien (ja kulmien) värjäys. Ja kotioloissa sekin tiet...

Luetuimmat