perjantai 16. lokakuuta 2015

Kuumaa juomaa

Talvea kohti mennessä teenkulutus ei ainakaan vähene, joten teevarastoja on jälleen pitänyt muutamalla maulla täydentää.. Aiempia postauksia aiheeseen liittyen löytyy täältä.


Olen nyt tosiaan YogiTea-valikoimaan ja makuihin kovasti tykästynyt ja niitähän sitä jälleen tuolta Punnitse&Säästä -myymälästä mukaan tarttui. 

Sweet Chai:
Ayurvedinen maustetee, joka sisältää: Anis, fenkoli, lakritsanjuuri, kardemumma, mustapippuri, kaneli, inkivääri, mausteneilikka.

Choco Chili:
 Ayurvedinen maustetee, joka sisältää: Kaakaopavun kuori, kaneli, lakritsanjuuri, inkivääri, mustapippuri, johanneksen leipäpuu, anis, chilipippuri, ohramallas, mausteneilikka, kardemumma, inkivääriöljy, vaniljauute, vaniljan palko.

Classic:
Ayurvedinen maustetee, joka sisältää: Kaneli, kardemumma, inkivääri, mausteneilikka, mustapippuri, kaneliuute.

Detox:
Ayurvedinen yritti- ja maustetee, joka sisältää: Lakritsanjuuri, kaneli, takiaisenjuuri, inkivääri, voikukka, fenkoli, anis, katajanmarja, korianteri, kardemumma, mustapippuri, persilja, ryytisalvia, mausteneilikka, kurkuma.


Kaikista tähän mennessä esittelemistä teelaaduista ehdottomiksi suosikeikseni ovat nousseet Sweet Chili (jota olenkin jo pari kertaa täällä esille tuonut ja siis useamman paketin käyttänyt), Sweet Chai ja Choco Chili - näitä tulen taatusti jatkossakin hankkimaan! Pidän näissä nimenomaan tuosta lämpöisyydestä mitä mausteet siihen mukanaan tuomat sekä tietystä makeudesta mikä näissä jo luonnostaan on - en siis näiden minkään kanssa ole mitään makeutusaineita käyttänyt.


Mikä on sinun lempijuomasi kun säät ovat viileät ja/tai muutoinkin viluttaa?


P.s. Huomenna I love me -messuille anivarhain suuntaa hän - käsi pystyyn ketkä ovat myös sinne tuloillaan? :)


6 kommenttia:

  1. Mää ostin vasta tän merkin Sweet chili- teetä ja se on kans niin hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sweet chili on yksi ihan ehdoton minunkin suosikkini (ja niitä useampi pakkaus kulunutkin :D) kannattaa myös kokeilla tuo Choco chili sekä Sweet chai jos tykkää, että teessä on sellaista mausteista lämpöyttä. Nuo kolme ovatkin varmaan ne omat lempparini. :)

      Poista
  2. Täällä kanssa yksi teenjuoja :D Juon kyllä lähinnä mustaa teetä, muut ei oikein uppoa.
    Nordqvistin, Liptonin ja joskus erikoisempien merkkien teetä löytyy hyllystä. Forsmania tulee joskus ostettua Mokkamaasta, kunhan ensin pähkäilee mitä sitä haluaisi, tällä hetkellä jo toinen pussi sitruunateetä menossa, kun se vaan oli niin hyvää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jätin mustan teen juomisen hampaiden värjäytymisen pelossa ja nyt kun on jo aika pitkään ollut lähinnä yrtti-/vihreä-/valkoinen tee linjalla niin musta tee ei enää edes maistu hyvälle vaan jotenkin ehkä jopa kitkerältä o.O (ihan maustamattomasta mustasta teestä en ole kyl koskaan liiemmin tykännyt)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat