sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kauneusboxeissa syyskuussa tulleet tuotteet...

Palaillaanpa takaisin syyskuun boxeihin - tähän postaukseen nostan nyt LivBoxin ja Lookfantasticin Beauty Boxin lisäksi myös Feeluniquen Beauty Around The World -boxin sekä Lip Monthlyn. Mutta aloitellaanpa tutusta ja turvallisesta:
(P.s. taidan jatkossa lisätä tuohon alkuun aina kuvan boxin sisällöstä niin ei ole niin raskasta luettavaa ja ehkä ne kuvat hieman verestävät muistoja mitä tuotteita boxeissa olikaan..)

Kyseessähän oli se kaikkien suuresti odottama bloggaajaboxi :) 



Tätä pari kertaa olen kerennyt käyttää ja on kyllä tosiaan aika samanlainen kuin Sensain vastaavanlainen kuorinta - jonka pikkupurkki kesti minulla käytössä iäsyyksiä, joten katsotaan kuinka tämän kanssa käy :D 
 Odottelee avaamistaan laatikossa, tulee kyllä todennäköisesti itse käytettyä, mutta kuten aiemmin jo ilmaisin; kiva jos vaikka ois huulipuikkomuodossa ollut tämä tällä kertaa..
 Tykkään hiusöljyistä (varsinkin talvisin), mutta tässä pullo saa kyllä miinusta, tuo annostelu ei toimi ihan yhtä näppärästi kuin muissa aiemmin käytössä olleissa hiusöljyissä.
 JOS olisi sattunut olemaan oikean sävyinen niin varmasti olisi käyttöön jäänyt, mutta koska jo ihan korkkaamattakin tiesin liian vaaleaksi itselleni niin tämä lähti arvonnan kautta uuteen kotiin - toivottavasti on käyttöön tullut!? :)
 Tästä tykkään kyllä kovasti <3
 Tämä on aktiivikäytössä ollut ja pikkupullo on jo puolessa :D
Lisäksi mukana tuli etuseteli Dermalogican verkkokauppaan: Jäi käyttämättä.


Joka oli sitten vuorostaan synttäriboxi.



Tämä vaikuttaa kyllä oikein kivalta kaikkinensa, voisi vaikka joskus ihan täysikokoisen yksilön hankkia. :)
Tämä odottelee edelleenkin kaapissa päätöstä laitanko kiertoon vaiko en..
Ihania tuotteita molemmat; varsinkin se tuoksu mikä hiuksiin jäi miellytti tätä nenää todella paljon <3 (ja ylipäätään se tuntuma mikä hiuksissa oli pesun jälkeen..)
Mitä muutaman kerran olen kokeillut niin vaikuttaa hyvältä tuotteelta; raikas tuoksu eikä tee hiuksia mitenkään raskaan ja rasvaisen oloisiksi..
Seerumi on melko lirua, mutta ihan kivasti tuntuu ainakin kosteuttavan ja ehkäpä myös rauhoittavan ihoa!? Tämä tuli siis varsin nopeasti käytettyä loppuun.. Ihan kiva tuote, mutta ehkä tuo koostumus ei ole ihan täysin kymppi omalla kohdalla. Sorbet on aika mielenkiintoisen tuntuinen, miellyttävä kylläkin.
Codage Scrubbing Cream
Itse koen, että tässä on sen verran selkeät rakeet ettei tämä kyllä herkimmälle iholle ole missään nimessä sopiva. Miellyttävä tuoksu ja jos rakeellisesta ja tuntuvasta kuorinnasta tykkää niin tämä on juuri sitä. 


Hieman erilainen kauneusboxi; sisällön näki jo tilausta tehdessään:


Tämä odottelee vielä käyttöön, yksi toinen hiusnaamio oli vuorossaan ennen tätä, joten korkkaan tämän vasta kunhan sitä olen ensin kerennyt testailla. :)
Tätä olen iltaisin käyttänyt. Jotenkin kuvittelin ennakkoon tämän olevan öljymäistä, mutta sitä tämä ei kyllä ole, enemmänkin hieman geelimäistä. Tuntuu miellyttävältä, imeytyy nopeasti ja jättää hieman samettisen pinnan.
Miellyttävä hentoinen tuoksu, sävyä en juurikaan tämän huomannut antavan huulille.
Vanha tuttu tuote, joka omissa hiuksissani ainakin toimii loistavasti.

Tämäkin odottelee jatkotoimia; kokeilenko itse vai annanko eteenpäin :D


Huulimeikkien oma kauneusboxi:


Be a Bombshell Crayon Shameless
Erilainen sävynä kuin mitä aikaisemmin huulituotteissa omistan, huulet eivät myöskään tunnu rutikuivilta tämän kanssa.
Jing Ai Velvet Crayon Pink A Boo
Sävy on varsin pinkki huulille laittaessa, mutta ei onneksi "liian pinkki" kuitenkaan eli ihan käytettävissä oleva sävy :) Myöskin tämä tuntuu miellyttävältä huulilla.
Noyah Gloss Summertime Peach
Sävy ei ehkä ihan minulle ominta, mutta onneksi ei suuresti huulilta näy - koko myöskin niin pieni ettei tästä kovinkaan pitkäksi aikaa mahtane käytössä riittää.
Jelly Pong Pong Highlighting Pen Vanilla 
Tämä odottelee uutta kotiaan kaapissa - kunhan saan pohdittua, että kenelle tämä voisi passeli olla.


 LOPPUYHTEENVETO
LivBoxin kohdalla onneksi sitä boxikateutta ei sitten omalla kohdalla kuitenkaan pahemmin tullut :D Sieltä paras tuote oli ehdottomasti Glamglow-naamio. Lookfantasticinkin boxissa oli paljon kaikkea mielenkiintoista. Feeluniquen ja Lip Monthlyn boxit olivat mukavia uusia tuttavuuksia; Lip Monthlyn suhteen edelleen on pohdinnassa tilaanko sitä jatkossakin (tässä tai ensi kuussa siis sitä ei ainakaan ole luvassa, koska en ole vielä päätöstä tilaamisesta tehnyt).


Mikä boxeista vaikutti sinun silmääsi mielenkiintoisimmalta?

6 kommenttia:

  1. Kivoja boxeja! Ehkäpä LookFantsun boxi olisi mielenkiintoisin :) kiva että on paljon vaihtoehtoja mitä saa suomeenkin tilattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lookfantasticin boxissa tulevat tuotteet ovat kyllä 99% uusia ainakin itselleni, joten siinä mielessä se on varmaankin mielenkiintoisin. :)

      Poista
  2. Hmmm.. Oikeastaan mikään boxi ei sykähdyttänyt. LivBoxin paras anti oli tuo Glamglow, jonka jo käytinkin loppuun (itselleni riitti kolmeen kertaan).

    Aina kateeksi käy amerikkalaisia, joilla on vaikka minkälaisia boxeja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi tosiaan kun niin harvoja boxeja saa (kohtuuhinnalla) Suomeen asti :/

      Poista
  3. Syyskuun LipMonthlyn sain itse vasta nyt viime viikolla, oli johonkin kadonnut matkalla. Samat tuotteet olivat mukana, pari jää itselle ja pari kiertoon :). Lokakuun bagi tuli samana päivänä ja tykkäsin siitä hitusen verran enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on edelleenkin pohdinnassa et tilaisinko tuota jatkossakin :D Noista syyskuussa tulleista kaksi on kyllä melko aktiiviseenkin käyttöön jäänyt.. :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat