tiistai 20. lokakuuta 2015

Avon vartalonkuorinta ja kylpyvaahto

Teen nyt poikkeuksen ja teen postausta myös tuosta vartalonkuorinnasta, jota ei tällä hetkellä ainakaan näyttäisi valikoimissa olevan, muita vastaavia sieltä kuitenkin löytyy.


Kyse on siis: Avon Senses Tropics Stimulating Passion fruit & Kiwi Body Scrub. 





Nyt en osaa mennä varmuudella sanomaan sattuvatko nuo kuorintarakeet olemaan muovisia - voisin ehkä itse kuvitella, että olisivat, mutta paremmin asiasta tietävät voivat vinkata kuinka asian laita on. Noista muovirakeista on paljon ollut viime aikoina juttua ja tokihan sitä mieluummin käyttäisi tuotteita joissa näitä ei ole..


Mutta olipa niin tai näin niin joka tapauksessa tykkäsin tästä kuorinnasta kovasti! Tuoksu on aivan ihana ja kuorivuus on verrattain hellävaraista. Stimulaatiota en liiemmälti huomannut (ehkä ihan pienoista nipistelyä lukuunottamatta) - itsellä tulisi jokin viilentävä efekti ensimmäisenä mieleen, mutta tätä tässä ei ollut, ainakaan itse en sitä tuntenut :D

Muita käsittääkseni samaan linjaan kuuluvia vartalonkuorintavoiteita tuolta löytyy mm. Garden of Eden ja Lagoon.


Sain testiin myös Strawberries & Cream -kylpyvaahdon, jota testasin ihan suihkusaippuan asemasta, koska kylpyammetta en valitettavasti omista. Tuotekuvaus sivuilta lainattuna:
"Ylellinen, runsaasti vaahtoava mansikalta tuoksuva kylpyvaahto.
• raikastaa
• rentouttaa särkeviä lihaksi
• tekee ihosta kevyesti tuoksuvan
Näin se toimii:
Hellävarainen koostumus hellii ihoa, tehden siitä pehmeän ja kosteutetun. Mansikan herkullinen tuoksu rentouttaa mieltä ja kehoa. Dermatologisesti testattu.
"
 
Ihan kiva, mutta jää tuoksunakin sille asteelle. Tämä taitaa lähteä lapsiperheeseen, jossa varmasti saa riemukkaamman vastaanoton ja tulee hyvään käyttöön ;)

Tarjouksessa on ainakin postausta kirjoittaessani hintaan 3,95€ (ovh 7,50€), joten varsinkin jos kylpyammeen satut omistamaan niin kannattaa harkita tämän hankkimista :)



Sattuuko näistä jompi kumpi (tai peräti kumpikin) olemaan sinulle tuttuja tuotteita? :)


Avonin tuotteet saatu blogiyhteistyönä - mielipiteet bloggaajan omia. :)

4 kommenttia:

  1. Toi mansikkakylpyvaahto näyttää törkeen herkulliselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en olisi hamstrannut niin järjetöntä määrää suihkusaippuoita(kin) niin olisi varmasti omaan käyttöön jäänyt, mutta koska tilanne on mitä on eikä tuo jysäyttänyt tuoksullakaan jalkoja altani niin ajattelin hyvän antaa kiertää - kaveri ei lapsensa kanssa tuota ole vielä kerennyt korkata, mutta voisin kuvitella, että saa siellä osoitteessa aika suuren suosion ;)

      Poista
  2. Nyt ainakin löytyy tätä kuorintaa :) En tiedä onko kuvastossa, mutta tuotevalikoimasivuilla on ainakin. Saman hintainen, paitsi tuolla sivulla näyttää normihinnaksi 5 € (nämä jostain syystä vaihtelee joskus..).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, eli hyvä oli kun tein postauksen vaikken tuotetta silloin netistä ainakaan sattunut löytämään :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat